Lukko

2.65

Liigassa pelataan kuuden ottelun kierros, jossa katseemme kiinnitämme Turkuun, missä kohtaavat toistamiseen tällä kaudella TPS ja hallitseva mestari Rauman Lukko. Ottelu käynnistyy klo: 18:30 ja pelipaikkana on Gatorade Center.

TPS tappio niskassa kotiaskiin

TPS käväisi eilen Suomen Chicagossa ottamassa turpaan Lahden Pelicansilta jalkapallolukemin 1–0. Mitään ahaa-elämyksiä ottelu ei tarjonnut ja ottelu oli yllättävänkin tylsä perjantai-illan otteluksi Lahdessa. Jussi Ahokkaan suojatit puolustivat tiivisti omaa aluettaan, mutta hyökkäyspelaaminen yskii turkulaisilla todella pahasti ja siihen on yksinkertaisesti löydyttävä lääkkeet – mahdollisimman nopeasti.

Joukkue menetti Juuso Pärssisen NHL-leirille parin ottelun jälkeen, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että kiekollisiksi hyökkäyspään tukipilareiksi tulosyksikköön hommatut Jack Rodewald, Filip Sandberg sekä Mitch Hults ovat tällä hetkellä aivan yössä.

TPS:n maalinsuulla aloittaa tänään keltanokka Eetu Anttila, joka on TPSn oman junioripolun tuotos. Anttila on pelannut tällä kaudella yhden CHL-ottelun Sparta Prahaa vastaan. Liigastartti on kassarin ensimmäinen.

Raumalaisille sattui eilen työtapaturma

Rauman Lukko pelasi niin ikään eilen, kun joukkue joutui taistelemaan kotiaskissaan Kivikylän areenassa pitkän kaavan kautta Oulun Kärppiä vastaan. Pitkä perjantai-ilta päättyi lopulta Lukon hyväksi rangaistuslaukauksien jälkeen lukemin 5–4. Ottelu oli raumalaisten hallussa aina viimeisen erän puoliväliin asti, kunnes hallitseva mestari otti jalan pois kaasulta luulleen ottelun olevan ohi – ei ollut. Kärpät nousi ottelun viimeisellä kympillä vielä 4–1-tappioasemasta tasoihin, mutta joutui lopulta taipumaan rankkareilla. Lukko sai eilen loistavan opetuksen siitä, että ottelu kestää 60 minuuttia. Lukolta on tänään pois ykköskentän laituri Kristian Pospisil ja maalissa aloittaa Samuel Jukuri.

Pospisilin paikan ykköskentän laidassa ottaa tänään Mikko Petman, joka saa loistavan tilaisuuden. Neloskentän haalariosastolla yleensä operoiva Petman saa keskelle Julius Mattilan ja laitaan Pavol Skalickyn. Vastuuta on siis tänään Turussa luvassa ja tällä aasinsillalla otetaan myös viihdeveto mukaan lauantai-iltaan, ja painetaan Petmanin maalia tänään kyytipojaksi kovalla kertoimella.

Mikko Petman tekee ottelussa maalin @7.00 Mr Green

MR Green tarjoaa uusille asiakkaille ilmaisvedon aina 100 € asti. Voit siis pelata riskittömästi Mikko Petmanin maalia. Jos Petman paukuttaa maalin ottelussa ja hyödynnät ilmaisvedon – saat lunastaa voittosi välittömästi ilman kierrätysvaatimuksia!

Lukkoa lapulle

Molemmille joukkueille ottelu on back to back -otteluista jälkimmäinen, eli kumpikaan ei saa otteluun merkittävää lepoetua. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen liigakauden avausottelussa Raumalla, jossa TPS oli parempi maalein 3–5. Ottelulle ei kannata antaa suurta painoarvoa, sillä ottelua ennen Lukko vietti ansaitusti juhlallisuuksia, mitkä vaikuttivat peliin.

Marko Virtasen Lukko on tänään vuorenvarmasti valmis Turussa, siitä pitää huolen eilinen ottelu. TPS:n hyökkäyspelaaminen ei tällä hetkellä vakuuta. Vaikka puolustuspeli toimii, on Lukon materiaalin leveys ja ratkaisuvoima tänään TPS:lle liikaa, varsinkin näissä back to back -otteluissa, joissa materiaalin leveydellä on suuri merkitys. Lukko menetti eilen kolmen maalin johtoasemansa kotonaan, eli tänään on vähintäänkin suotavaa, että lauantai-illan viettoon päästään ajoissa.

» Lukko
2.65
Talleta 10€ Pelaa 60€
2.60
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.60
Eurolla 10€ ilmaisveto
2.60
Talleta 100€, pelaa 200€
2.60
100 € ilmaisveto
2.60
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ