Yli 2.0 maalia

1.60

Tänään Mestarien Liigassa kohtaavat kaksi pienoisessa kriisissä olevaa suurseuraa, kun Atletico Madrid saa vieraakseen Manchester Unitedin. Ottelun lähtökohtia ajatellen molemmat joukkueet ovat suunnilleen samassa tilanteessa kotimaan sarjoissa, eli koittavat ailahtelevin ottein roikkua kiinni ensi vuoden Mestarien Liigan paikoista taistelevassa porukassa. Ottelupaikkana toimii tänään Wanda Metropolitano, jonka alustana toimii edelleen 105x68metrinen  luonnonnurmi. Siannahka painetaan keskipisteeseen klo 22.00.

Colchoneros on Simeonen alaisuudessa ensimmäistä kertaa ongelmissa

Diego Simeone on toiminut kotijoukkueen valmentajana jo yli kymmenen vuotta ja oikeastaan vasta tänä vuonna Colchoneros on ensimmäistä kertaa aivan hukassa oman pelaamisensa kanssa. Suurin ihmetyksen aihe on joukkueen todella suuri ailahtelevuus, jota Simeonen aikana ei olla totuttu kyllä näkemään. Tätä tietysti osaltaan selittää myös se, että joukkueen tärkein hyökkääjä Luis Suarezin kausi on ollut kaikkea muuta kuin hyvä. Miehen palkkanauhaan ja edellisiin kausiin verrattaessa se ei ole edes tyydyttävä. Totuus kuitenkin on, että 35 vuotiaille pelaajille vain välillä saattaa käydä näin. Suuri kysymys kuuluukin, että millä ihmeellä Atletico Madrid meinaa paikata aukon, jonka Suarez on hyökkäyspäähän jättänyt. Vaihtoehtoja ei oikein ole.

Ticon tilanne voisikin olla hyökkäyksen osalta paljon suurempikin ongelma, muuta joukkueesta on kannattajien onneksi noussut esiin muutama positiivinenkin yllättäjä. 19 vuotiaana seuran asun päälleen pukenut Angel Correa on yksi heistä. 26 vuotia argentiinalainen pelaa nimittäin tällä hetkellä elämänsä parasta jalkapalloa ja johtaa itseasiassa myös joukkueen sisäistä maalipörssiä. Lisäksi myös Matheus Cunha on tuonut yllättävänkin hyvää tulitukea joukkueen hyökkäykseen vaihtopenkiltä ja onhan miestä totuttu näkemään näiden esitysten ansiosta välillä jo joukkueen avauksessakin. Colchoneros on Simeonen aikana tunnettu puolustavasta pelaamisesta ja vähämaalisista otteluista, mutta tällä kaudella joukkueen otteluissa on tehty eniten maaleja koko La Ligassa. Tämä ehkä hivenen kertoo Simeonen pelitavan peruspilareiden murtumisesta.

Red Devils etsii uutta suuntaa jo kenen tahansa ihmisen johdolla

Manchester United on viimeiset vuodet ollut melkoisella tuuliajolla ja seuran uutta tulemista on odotettu hivenen jokaisen uuden managerin johdolla ja aika turhaan. Toisaalta myös José Mourinhon jälkeen manageritkin on kaivettu joko Norjan pääsarjan puolestavälistä tai Venäjän paikallisesta liigasta. Toisaalta nykyinen manageri Ralf Rangnick onkin hankittu seuraan lähinnä seuranjohdon tehtäviin, jossa mies aloittaa tämän kauden jälkeen. Joka tapauksessa miehen tullessaan tuoma gengenpresstyyppinen pelaaminen ei ole toiminut mitenkään päin ja nyt pelitapaa onkin kokeiltu muuttaa, mutta ei sekään nyt ole kovin loistavia tuloksia tullessaan tuonut.

Manchester Unitedin kohdalla välillä myös kyseenalaistetaan se, onko joukkueen miehistö tarpeeksi tasokas näihin kekkereihin. Toisaalta esimerkiksi Paul Pogba pystyy pelaamaan maajoukkueen mukana aina huipputasolla, mutta seurajoukkueessa, jossa ei keskikenttää kasatessa ole paljoa pallolliseen pelaamiseen panostettu ei homma juurikaan kulje. ManU häviääkin keskikentän melkein jokaisessa ottelussaan juurikin sen taika, että pallollinen osaaminen keskikentällä ja toppariosastolla ei vaan riitä. Harvoin tulee sanottua tätä, mutta huippujoukkueen keskikentällä osaamisen puute tuntuu olevan syöttötaidossa. ManU menettääkin palloa todella vaarallisissa paikoissa ja kun sen seurauksena omissa soi, niin jälleen ollaan hommaamassa uutta topparia.

Pelin vetolinja löydetään hivenen yllättävästäkin kohteesta

Kun jalkapalloa seuraava yleisö saa kuulla samassa ottelussa nimet Atletico Madrid ja Manchester United, niin ensimmäisenä mieleen tulee ottelu missä ei montaa maalia nähdä ja saattaa tietysti olla hyvin mahdollista tänäänkin. Toisaalta kun molempien joukkueiden otteluissa on taottu keskimäärin kolmea maalia, niin tämän hetken linjan mukaan näyttäisi siltä, että overeiden linjat ovat pudonneet niin alas, että ne alkavat tällä hetkellä kattamaan riskin ja antamaan jopa 3-5% tuotto-odottamaa.

 

» Yli 2.0 maalia
1.60
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ