Tänään on aika pelailla loppuun Mestarien Liigan lohkovaiheen kolmas ottelukierros, eli tämän jälkeen olemme Mestarien Liigan lohkovaiheen osalta mukavasti juurikin puolivälissä. Illan ensimmäinen ottelu pelataan poikkeuksellisesti jo klo 19.45, kun Camp Noulla kohtaavat kotijoukkue Barcelona ja vierasjoukkue Dynamo Kiev.

Kotijoukkueen pelillinen kriisi on ehkä hivenen liioiteltua

Samaan aikaan, kun edelleenkin kuulee juttuja pelillisessä kriisissä olevasta Barcelonasta, näyttää sarjataulukko kuitenkin siltä, että joukkue on viiden pisteen päässä La Ligan kärkijoukkueesta ja sarjan kakkospaikkaan erotuksena on kokonaiset kaksi pistettä, joten missään aivan lopullisessa suossa Barcelona ei ole. Erittäin vaikeaa alkukautta ovat värittäneet myös monet poissaolot ja esimerkiksi Ansu Fatin palaaminen joukkueen miehistöön ja jopa avauksen kuntoon ovat jo helpottaneet jonkin verran joukkueen ja sen valmentajan Ronald Koemanin suurinta stressiä. Joukkueesta puuttuu edelleenkin valtava määrä taitoa, kun loukkaantuneiden listalla ovat ainakin Araujo, Braithwaite, Dembele, Garcia, Wague ja Pedri. Näistä varsinkin Braithwaite, Dembele ja Pedri ovat pelaajia joiden poissaolo vaikuttaa vahvasti joukkueen hyökkäämiseen.

Barcelona tullaan näkemään kentällä 4-3-3 asetelmassa, jonka kärkipelaajina ovat Fati, Depay ja ilmeisesti Aguero. Koeman on tykännyt peluuttaa kärjessä myös Destiä, mutta mies tuskin pystyy tänään syrjäyttämään ketään tuosta edellä mainitusta hyökkäystriosta. Muutenkin Barcelonan joukkueesta ei edelleenkään taitotaso lopu kesken. Joukkue on täynnä taitavia yksilöitä ja tänäkin päivänä Barcelonan miehistö on sitä luokkaa, että heidän ei kuuluisi joutua taistelemaan jatkopaikasta Mestarien Liigassa, mutta tämä taistelu on väistämättä edessä tällä kaudella. Syitä on monia ja niiden ratkaisijana Koeman ei välttämättä ole se kaikista vahvin yksilö. Viimeaikaiset lopputulokset ovat kuitenkin pelastaneet miehen ainakin tähän saakka kohtaamiselta Nokian parhaan tuotteen, eli kumisaappaan kanssa.

Vierasjoukkue ei pääse tasolla häikäisemään

Tämän päivän vierasjoukkue Dynamo Kiev on suoraan sanottuna aika olemattoman tasoinen nippu näihin kekkereihin. Joukkueen ainoa selkeästi hyvä pelaaja näissä karkeloissa on yleensä oikean linkin pailta aloittava ja aika vapaassa roolissa pelaava Viktor Tsygankov, joka kuitenkin esimerkiksi Bayern Munchenia vastaan joutui pelaamaan ainoastaan omilla heikkouksillaan, eli ilman palloa. Muutenkaan koko joukkue ei juurikaan ottelussa palloa nähnyt ja Kievin 37% pallonhallinnasta suurin osa tapahtui kentän omalla puoliskolla. Vaikka tänään vastustaja ei aivan samaa luokkaa olekaan.

Kiev lähtee otteluun suurella todennäköisyydellä 4-5-1 systeemillä, jossa jokaisella pelaajalla on todella suuret velvoitteet puolustussuuntaan ja kun tämä pelitapa yhdistetään Barcelonan ongelmiin ja tämän päivän poissaoloihin, niin jotenkin tuntuu siltä, että maaliodottama on tämän ottelun kohdalla lähtenyt lievästi sanottuna lapasesta. Bayerniä vastaan vierasjoukkue heitti jo 2-0 maalin jälkeen kirveen kaivoon ja lopetti pelaamisen, mutta vaikka Barcelonaa vastaan tapahtuisi ihan sama ilmiö, niin Barca tuskin yhtä kliinisesti vastustajaansa rankaisee. Tästä syystä me laitamme underia lapulle, mutta mennään nyt hivenen varovaisemmalla linjalla

» Alle 3.5 maalia
1.68
100% ensitalletusbonus 300€ asti
1.68
Talleta 100€, pelaa 200€
1.65
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.65
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.65
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.65
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ