Molemmat joukkueet tekevät maalin

1.90

Tänään keskiviikkona jatketaan Mestarien Liigan karsintoja kolmen ottelun voimin. Näistä otteluista toinen vihjeistämme osuu Portugalilaisen Benfican ja Hollantilaisen PSV:n kohtaamiseen, jossa panoksena on myös tietysti paikka Mestarien Liigan lohkovaiheessa. Otteluparin ensimmäinen osaottelu pelataan Lissabonissa, kun pelipaikkana toimii Estádio da Luz. Pallo asetellaan keskipisteeseen klo 22.00.

Benfica lähtee päivän otteluun ja koko ottelupariin hienoisena suosikkina. Tähän yksi syy on joukkueen hivenen laadukkaampi taso ja toinen on vastustajan pienoiset poissaoloihin liittyvät ongelmat. Onkin hyvin selvää, että juuri tämän päivän kotiottelu Lissabonissa on joukkueelle ensiarvoisen tärkeä, sillä vieraskentälle myös PSV tulee saamaan aikaiseksi hivenen laadukkaamman kokonaisuuden. Portugalilaisten valmentaja Jesus Jorge totesikin lehdistötilaisuudessa, että joukkueen täytyy uskaltaa hyökätä tämän päivän ottelussa koko 90 minuutin ajan.

Benfican pelitapana on totuttu näkemään aika tyypillinen 3-4-3 pelisysteemi, jossa laitapelaajat Grimaldo ja Concalves pelaavat aika rehellisissä wing backin rooleissa. Keskikentän kaksikko pelaa toinen selkeästi alempana ja hyökkääjien vastuu alaspäin tuntuu välillä olevan lähes häviävän pieni. Tästä huolimatta joukkue on kuitenkin tähän mennessä vastaan tulleita vastustajiaan vastaan pystynyt pelaamaan hyvinkin laadukasta puolustuspeliä. Tämä johtuu suurimmaksi osaksi erittäin hyvin pelaavasta topparikolmikosta.

Vierasjoukkue PSV tulee luomaan hyökkäyssuuntaan erilaisten haasteen, mihin tämän päivän kotijoukkue on tottunut. 4-3-3 taktiikalla pelaavan joukkueen hyökkäyspeli on varsin suoraviivaista ja etenkin keskikentällä operoiva Mario Götze jakaa palloa eteenpäin todella suoraviivaisesti ja laadukkaasti. Tänään saatammekin nähdä jonkin verran tilanteita, joissa PSV pääsee vastaiskuun, niin että vastassa on ainoastaan kotijoukkueen topparikolmikko. 3v3 tilanteet puolestaan ovat olleet tällä kaudella hollantilaisilla todella vaarallisia ja näin ollen PSV kyllä omistaa aseet tämän otteluparin voittamiseen.

Vierasjoukkueelle kuitenkin pieniä huolia aiheuttaa tänään lukuisat poissaolot, jotka ovat tälle tasolle kapeahkolla miehistöllä toimivalle joukkueelle jonkinlainen hidaste. Poissa ovat muun muassa Delanger, Doan ja Ledesma. Näiden lisäksi myös avauksen paikasta taisteleva Nick Viergever on poissa henkilökohtaisten syiden takia. Voidaankin siis todeta, että valmentaja Roger Schmidtin kannattaa toivoa joukkueen pelin lähtevän alusta saakka uomilleen, koska muussa tapauksessa valmentajan pelimerkit alkavat loppumaan kesken kohtalaisen nopealla aikavälillä.

Molempien joukkueiden hyökkäyspelaaminen tuntuu olevan tällä hetkellä oikein laadukasta. Tämän lisäksi kotijoukkueen puolustaminen on aina välillä jopa loistavaa, mutta tänään heitä vastaan asettuu hivenen erilainen haaste mihin he omassa sarjassaan ovat tottuneet. Oletettavaa onkin, että portugalilaisten puolustus ei ole vahvimmillaan nopeaa vastahyökkäyspelaamista harrastavia vieraita vastaan. Väittäisinkin nykyisen maaliodottaman olevan hivenen pienehkö ja kaikkien yli 1.80 kertoimien pelattavia sen puolesta, että molemmat joukkueet toimittavat pallon vähintään kertaalleen vastustajansa maaliin.

5€ ilmaisveto pelkästään rekisteröitymällä!

Jalkapallofanien todellinen pyhiinvaelluskohde Betsson tarjoaa kaikille uusille asiakkaille 5€ ilmaisvedon pelkästään rekisteröitymällä sivustolle. Voit rekkaamisen ohessa toki hyödyntää myös 100 % ensitalletusbonuksen aina 100 € asti.

 • Avaa ilmainen pelitili Betssonille tästä tai alla olevasta napista
 • 5 €:n ilmaisvetosi odottaa tililläsi ja voit käyttää sen mihin tahansa vedonlyönnin kohteeseen!
 • Voita halutessasi hyödyntää 100% bonuksen.
 • Aktivoi talletusbonus tilisi Bonukset-osiosta ja saat tuplana talletuksesi 100 € asti.
» Molemmat joukkueet tekevät maalin
1.90
100% ensitalletusbonus 300€ asti
1.90
Talleta 100€, pelaa 200€
1.85
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.85
Eurolla 10€ ilmaisveto
1.85
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.85
Talleta 10€ Pelaa 60€

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ