RB Salzburg ja alle 4.5 maalia

1.93

Tänään keskiviikkona jatketaan Mestarien Liigan lohkovaiheen joukkueiden selvittelyä, kun Tanskan ylpeys Bröndby saa vieraita Itävallasta, kun RB Salzburg matkustaa tanskalaisten vieraaksi. Otteluun lähdetään itävaltalaisten 2-1 johtoasemasta, kun Salzburg pystyi kotikentällään nappaamaan yhden maalin johtoaseman tähän ottelupariin. Toinen osaottelu pelataan Brøndby Stadionilla ja ottelu alkaa klo 22.00

Kotijoukkue Bröndby lähtee otteluun hivenen hankalista asetelmista, sillä 2-1 vieraskentällä ottelun hävinnyt joukkue ei rehellisesti sanottuna saanut kyseisessä ottelussa hippaakaan vastustajastaan. Tilannetta hivenen helpottaa kuitenkin se, että koronahuolista  ensimmäisessä osaottelussa kärsinyt joukkue on saanut pelaajistonsa terveeksi ja tämän päivän ottelusta ainoat varmasti sivussa olevat pelaajat ovat Blas Riveros ja Peter Bjur. Muuten joukkueen valmentaja Niels Frederiksen saa käyttöönsä parhaan mahdollisen miehistönsä.

Kotijoukkueen suurin huoli tämän päivän pelissä on se, että riittääkö joukkueen taitotaso voittamaan keskikentän ja tätä kautta pallonhallinnan tanskalaisten puolelle. Vierasottelussa aivan palasina ollut Bröndbyn keskikenttä on nimittäin tässäkin ottelussa aika valtavan haasteen edessä. Edellisessä osaottelussa 5-4-1 taktiikalla lähteneet tanskalaiset eivät voi tänään valmistautua otteluun täydellisellä bussinparkkeeraus taktiikalla, vaan ilmeisempi vaihtoehto joukkueen miehistön formaatiksi voisi olla 3-4-1-2 tapainen keksintö, jossa laitapelaajat hengailevat wing back-tyyppisissä rooleissa.

Vierasjoukkue Salzburg on ottelun ehdoton suosikki ja tulee ilmeisesti voittamaan pallonhallinnan suhteellisen helpostikin tässä ottelussa. Suurin kysymysmerkki onkin se, että kuinka aktiivisesti joukkue pelaa pallollisena hyökkäyssuuntaan, vai pyrkiikö joukkue vain pitämään palloa. Itse näkisin tilanteen sen kaltaisena, että varsinkin ensimmäiset 70 minuuttia on myös vieraiden tähdättävä maalintekoon. Käytännössä kuitenkin yksi itse tehty maali mielestäni ratkaisisi koko otteluparin Salzburgin eduksi.

Vierasjoukkue lähtee myös otteluun todella hyvistä lähtökohdista. Itävallan pääsarjassa kukaan ei pysty edes haastamaan joukkuetta, vaan viiden ottelun jälkeen joukkueella on täydet 15 pinnaa ja viiden pisteen etumatka jo pahimpiin uhkaajiin. Salzburgin joukkue voikin kaikessa rauhassa keskittyä ainoastaan Mestarien Liigan peleihin ja senkin voi tehdä hyvillä mielin, sillä joukkueen pelaaminen tuntuu olevan loistavissa kantimissa. Valmentaja Matthias Jaissle saa tänäänkin käyttöönsä melkein terveen miehistön, sillä joukkueelta ovat sivussa ainoastaan Valici ja Koita. Näistä jälkimmäinen tosin on ollut joukkueessaan suuressa roolissa ja olikin edellisellä kaudella koko joukkueen toiseksi paras maalintekijä. Näiden lisäksi Junuzovicin pelaaminen varmistuu vasta juuri ennen ottelua.

Vierasjoukkue nyt vaan on parempi joukkue tällä hetkellä ja vaikka fyysisesti vahvempi Bröndby pelaa kotikentällään, niin en usko joukkueen pelkällä fysiikalla tänään ottelua voittavan. Itävaltalaisten voiton kerroin ei pelkästään ole kovin houkutteleva, mutta kun toisaalta vierailla ei ole yhtään syytä rakentaa tästä ottelusta suuria maalijuhlia, niin pienellä kombovedolla saamme aikaiseksi varsin mukavan vetokohteen tähän otteluun

» RB Salzburg ja alle 4.5 maalia
1.93
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.93
100 € ilmaisveto
1.93
100€ ilmaisveto
1.93
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ