Molemmat joukkueet tekevät maalin

1.80

Tänään tiistaina klo 19.00 käynnistyy Helsingin Bolta Areenalla yksi kotimaisen seurajalkapalloilun tärkeimmistä otteluista, kun Mestarien Liigan toisen karsintakierroksen toisessa osaottelussa kohtaavat HJK ja länsinaapurista helsinkiläisten vieraaksi matkustanut Malmö. Otteluun lähdetään kutkuttavista asetelmista, kun ensimmäinen osaottelu päättyi Ruotsissa siedettäviin 2-1 lukemiin.

Kotijoukkueella on tässä ottelussa pelkkää voitettavaa

HJK lähtee kotiotteluunsa tietysti lievänä altavastaajana, sillä vastassa on joka tapauksessa todellinen suurseura, jonka jalkapallotoiminnan budjetti on moninkertainen suomalaisiin verrattuna. Tästä huolimatta helsinkiläisten ainoa tavoite tänään tulee olemaan voitto. Ensimmäisen osaottelun perusteella joukkueella on myös kotikentällään tähän pienimuotoinen mahdollisuus. HJK:lle tämän päivän ottelu onkin valtava mahdollisuus. Voittaja nimittäin varmistaa jo paikan europelejen lohkovaiheessa, sillä vaikka tämän otteluparin voittaja häviäisi loput karsintaottelunsa, olisi se ansainnut paikan Konferenssi Liigan lohkovaiheessa.

HJK lähteekin tämän päivän otteluun toteuttamaan unelmaansa. Tämä ei tietenkään ole missään tapauksessa mahdotonta, sillä onhan Helsingistä tappion kanssa historian saatossa kotiin lähteneet myös Shalken ja Punaisen Tähden kokoiset suurseurat. Kotijoukkueen valmentaja Toni Koskela onkin kuvannut tämän päivän kotiottelua lähinnä positiivisena ja realistisena mahdollisuutena. Tämä onkin varsin osuva kuvaus päivän ottelua ajatellen. HJK on tällä hetkellä pelillisesti hyvin valmennettu joukkue, joka on valmiina tekemään yllätyksiä kentällä, mikäli sille siihen mahdollisuus annetaan. Kotijoukkueen pelaajatilanne otteluun on lähestulkoon paras mahdollinen, joten sen suhteen helsinkiläisillä ei huolia ole odotettavissa.

Malmö lähtee tähänkin otteluun hienoisena suosikkina

Malmö lähtee otteluun myös levollisista asetelmista. Kotivoitto takasi kuitenkin joukkueelle kohtalaisen hyvät lähtökohdat Helsingin matkalle, sillä realiteetit huomioon ottaen pitäisi Malmön pystyä kohtalaisillakin otteilla vähintään tasapeliin myös vieraskentällä HJK:ta vastaan ja sehän riittäisi ruotsalaisille jatkopaikkaan tästä otteluparista. Malmön kannalta vaikein asia tänään onkin se, että joukkueella ei tässä ottelussa ole rehellisesti sanottuna mitään muuta kuin hävittävää. Tämä ei koskaan ole henkisesti helpoin tilanne urheilijoille otteluun valmistumista ajatellen.

Malmön valmistautuminen otteluun on kuitenkin ollut lähes täydellinen. Joukkue pelasi viikonlopun aikana myös paikallisessa Allsvenskanissa Mjallbyn vieraana voittaen ottelun helpohkosti 2-0. Malmö onkin HJK:n tavoin tällä kaudella menossa kotoisessa pääsarjassaan vakain askelin kohti mestaruutta, eikä sitä tunnu edes euro-otteluiden kiireet huojuttavan oikealle, eikä vasemmalle. Malmön joukkue onkin tänään kotijoukkueen tapaan hyvin valmennettu nippu, jonka pelitapa on hyvin tunnistettavissa ja joukkue on erittäin vaikeasti voitettavissa.

HJK:n tulee tänään hakea tässä ottelussa rohkeasti voittoa ja se tarkoittaa sitä, että tulostaululle on päästävä. Käytännössä kotijoukkueen on siis maali tehtävä ja jossain vaiheessa sitä täytyy hakea jopa puolustamisen kustannuksella. Vierasjoukkue taas tuo kentälle taitotasoltaan paremman joukkueen, joka on selkeästi ennakkosuosikki tähänkin otteluun. Me uskommekin siihen, että HJK:n hyökkäyksen laatu on tänään riittävä maalin tekemiseen, mutta toisaalta myös Malmöläiset tuppaavat jalkapallo-ottelussa tällä hetkellä maalin tekemään HJK:n tasoisille joukkueille.

» Molemmat joukkueet tekevät maalin
1.80
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.80
Talleta 10€ Pelaa 60€
1.80
Eurolla 10€ ilmaisveto
1.80
100% ensitalletusbonus 300€ asti
1.80
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.80
Talleta 100€, pelaa 200€

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ