Viktoria Plzen

1.92

Tänään jatkuu HJK:n taival eurokentillä, kun Mestarien Liigan toisella karsintakierroksella helsinkiläisiä vastaan asettuu tsekkiläinen Viktoria Plzen. Kyseessä on rehellisesti sanottuna muutamaa pykälää HJK:ta suurempi seura ja laadukkaampi joukkue, joten kotijoukkue on jo tänään omassa kotiottelussaan valtavan haasteen edessä. Pelipaikkana tänään siis toimii Bolt Areena ja siannahka isketään keskipisteeseen klo 19.00.

HJK tarvitsee jatkopaikkaan todennäköisesti kotivoiton

Mikäli Klubi haaveilee jatkopaikasta Mestarien Liigassa, niin se on tänään melkein pakkovoiton edessä. Nämä ovatkin niitä otteluita jossa joukkueen kansainvälisesti kokenut kaarti Perparim HetemajJukka RaitalaJoona Toivio ja juuri vapaana agenttina joukkueeseen saapunut Paulus Arajuuri ovat miehiä joiden tulisi ottaa valtavaa roolia, sillä heille kansainvälisesti kova ottelun tempo on tuttua. HJK:n suurena ongelmana ovat kuitenkin loukkaantumiset. Joona Toivio on tänään edellä mainituista kokeneista miehistä sivussa. Tämän lisäksi hyökkääjät Riku ja Roope Riski ovat todennäköisesti molemmat telakalla. Valtteri Morenin poissaolo on myös valitettava, koska myös Toivio puuttuu toppareiden joukosta. Tämän lisäksi myös Itävallan mies Manuel Martic puuttuu keskikentän pohjalta.

Vieraat saattavat ratkaista otteluparin jo tänään Bolt Areenalla

Tänään on valitettavasti ilmassa hivenen sellaista tuntua, että vierasjoukkue Plzen saattaa upottaa helsinkiläiset kohti Eurooppa Liigaa jo tämän päivän ottelussa. Varmoista valmennuksen luottomiehistä tänään ovat sivussa ainoastaan ylempi keskikenttämies Ales Cermak ja keskuspuolustaja Mohamed Tijani lisäksi joukkueelta puuttuu muutama uusi tulokas rivistöstä. Joukkueen suurimmat ongelmat saattavat löytyä toppariosastolta mikäli myös Filip Kasa on tänään poppariosastolla. Toisaalta kun HJK:n hyökkäys kärsii myös poissaoloista, niin tästä tuskin liian suurta haittaa vieraille koituu. Plzen on varovasti arvioiden esimerkiksi pelaajien arvoja katsoessa hivenen yli puolet HJK:ta laadukkaampi joukkue. Joukkueen vahvuus on ilman muuta keskikentän kaksikko Lukas Kalvach ja Pavel Bucha, jotka tulevat tänään asettamaan sellaisen haasteen Klubin keskikentän keskustalle, että siitä tuskin kotijoukkue tänään selviää. Lisäksi maalivahti Jindrich Stanek on todellinen huippumaalivahti kotoisessa sarjassaan ja häntä ollaan oltu kuljettamassa jo muutama vuosi suurempiin seuroihin.

Totuus taitaa olla se, että kun sääkin on mitä mahtavin jalkapalloiluun, niin tänään parempi joukkue taitaa voittaa. HJK:lta vaadittaisi venymistä, mutta rehellisesti sanottuna kun joukkue on kusessa jatkuvasti jo Veikkausliigassa, niin tänään ei ihan liikoja kannata ottelua katsoessa odottaa varsinkaan kun loukkaantumishuolet ovat viemässä joukkueen loputkin mahdollisuudet menestyä näissä karkeloissa. HJK:n matka käy turvallisesti kohti Eurooppa Liigaa tai Konferenssi Liigaa, mutta tänään se taitaa saada kuoloniskunsa Mestarien Liigan osalta

» Viktoria Plzen
1.92
100 € ilmaisveto
1.92
100 € ilmaisveto
1.90
30 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ