Liverpool

2.00

Tänään klo 22.00 koko urheilumaailman katseet käännetään kohti Ranskaa ja Pariisia, kun Mestarien liigan-hymni kajahtaa ilmaan ja Liverpool, sekä Real Madrid alkavat selvittämään tämän vuoden mestaria toisistaan. Pelipaikkana tänään toimii siis Stade de France jonka muutaman metrin normaalia pidempi ja leveämpi kenttä on päällystetty hivenen harvinaisemmalla, mutta melkein normaalia laadukkaammalla Tarkett Sportsin hybridinurmella. Kokonaisuudessaan kentän koko ja pinnoite laskee yleensä maaliodottamaa noin 0,1-0,2 maalin verran.

Kotijoukkue on esitellyt kevään mittaan maailman parasta jalkapalloa

On kohtalaisen helppo väittää, että Liverpool on pelannut viimeiset kaksi  tai kolme kuukautta koko maailman parasta jalkapalloa. Käytännössä Jürgen Kloppin johtama joukkue on selkeä suosikki tämän päivän ottelussa. Liverpoolin triplamestaruuskin näytti pitkään jopa mahdolliselta, koska joukkue nappasi Valioliigan loppupuolella melkein kiinni jo Manchester Cityn ylivoimaisen tuntuisen johtoaseman ja oli lähellä voittaa mestaruuden, mutta Cityn huikea nousu viimeisellä kierroksella ohi Aston Villan vei Liverpoolilta mahdollisuuden triplamestaruuteen.

The Reds omistaa tällä hetkellä koko maailman parhaan prässipelin ja sitä myötä joukkueen hyökkäyspelaaminen on aivan järkyttävän hyvää. Joukkueen hyökkääjistä tänään kentällä nähdään melko varmasti Salah ja Mane, joka tarkoittaisi sitä, että Diazin tai Firminhon on aloitettava penkiltä. FA Cupin finaalissa Klopp luotti Diaziin, mutta käytännössä nuoren pojan näytöt ovat vielä sen verran pienessä, että tänään kun kaikki marmorit ovat keskellä voisimme odottaa Firminhon marssivan kentälle. Ainoa pieni kysymysmerkki joukkueessa on viimeaikojen ongelma puolustuksen ryhmittämisen ja pelin rakennusvaiheen rytmityksen kanssa, mutta nyt kun vastustajaa on ollut aikaa scoutata enemmän kuin laki sallii, niin nämä ongelmat pitäisivät olla poissa.

Real Madridissa luotetaan jälleen yhden miehen näytökseen

Madridin kannattajien päät kääntyvät jälleen ainoastaan yhteen suuntaan, kun tämän hetken ehdottomasti paras jalkapalloilija Karim Benzema astelee kentälle. Ei ole väärin sanoa, että tämä kyseinen ranskalainen on melkein yksin raahannut joukkueensa Mestarien Liigan finaaliin, vaikka Rodrygon kaksi loppuhetken maalia pelastikin joukkueen välierissä Cityä vastaan. Vastaavaa suoritusta ei ole aivan viime aikoina kukaan nähnyt kansainvälisessä jalkapallossa ja onkin aiheellista kysyä löytyykö miehelle pysäyttäjää tällä hetkellä koko maailmasta. Jos löytyy niin tänään on se aika.

Madridin mahdollisuudet mestaruuteen lepäävät paljon sen varassa, että kokeneet keskikenttämiehet Toni Kroos ja Luka Modric pelaisivat tänään elämänsä ottelun ja pystyisivät jotenkin edes pärjäämään keskikenttien välisessä taistelussa. Myös Casemiron pallonriistot tulevat tänään todella tarpeeseen, joten miehen pitäisi päästä takaisin vaikka viime vuoden tasolleen. Kaikesta huolimatta lähtökohtaisesti joukkue tulee saamaan keskikentällä turpaansa ja heidän menestyksen kannalta tämä ei hyvää lupaa sillä joukkueen puolustuksen pelaaminen on tällä kaudella ollut vähintäänkin hivenen sekava näytelmä.

Vedonlyöjälle riittää tänään hyviä valintoja

Tänään vedonlyöjiä hemmotellaan normaalia paremmalla kattauksella kohteita. Me odotamme Liverpoolin nappaavan ottelusta hallinnan ja näin ollen esimerkiksi William Hillin ja Mr Greenin tarjoamista kohteista ainakin Mohamed Salahin yli 1.5 laukausta maalia kohden kertoimella 2.25 kiinnostaa meitä kovasti. Samoin huikealla itseluottamuksella joka paikasta laukovan Karim Benzeman yli 1,5 laukausta maalia kohden kertoimelle 2.20 on hyvä lisä lapulle. Myös pallon hallussapitoprosentin raja kun on lyöty 55,5 prosenttiin, niin Liverpoolin pallonhallinta yli 55,5% menee lapulle kertoimella 1,65. Päävihjeessä me kuitenkin otamme kantaa ottelun voittajaan. Mielestämme neutraalilla kentällä pelattavassa ottelussa kotijoukkue tulee kentältä voittajana 55% todennäköisyydellä ja tämän vuoksi oma valintamme on selvä.

» Liverpool
2.00
30 € ilmaisveto
2.00
100 € ilmaisveto
2.00
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ