alle 2.5 maalia

1.95

Tänään aloitamme Mestarien Liigan lohkovaiheessa pelaavien joukkueiden ratkaiseminen, kun Mestarien Liigan karsintojen neljännen kierroksen toiset osaottelut polkaistaan käyntiin kolmen ottelun voimin. Meidän vihjeemme suuntautuu Bulgariaan, jossa Ludogorets saa vieraita länsinaapuristamme Ruotsista, kun Malmö matkustaa Huvepharma Areenalle. Ottelu alkaa klo 22.00 ja siihen lähdetään Malmön 2-0 johtoasemasta.

Bulgariassa saattaa kyteä roskistulipalon alku

Kotijoukkue Ludogorets lähti ottelusarjaan pienenä suosikkina, mutta tämä suosikin asema valui suoraan Ruotsin suurimpaan roskakoriin, kun bulgarialaiset eivät saaneet vierasottelussaan kerrassaan yhtään mitään aikaiseksi pallollisena joukkueena. Pallonhallinta ottelussa merkattiin jopa vieraiden eduksi, mutta mitään suurempaa hyökkäämisen juhlaa joukkueelta ei nähty. Välillä tuntui jopa, että keskikentän linjan murtaminen olisi ollut ylivoimaista ja joukkue pyörittelikin palloa lähinnä täysin vaarattomilla alueilla.  Viime ottelussa koko hyökkäyspelaamisesta puuttui kaiken väriset langat. Joukkueen tehtävä ei tänään siis ole missään nimessä ainakaan turhan helppo.

Ludogorets ei tällä hetkellä seilaa muutenkaan aivan maailman tyynimmillä vesillä. Joukkueen viime kauden paras maalintekijä Keserü nimittäin lähetettiin juuri kakkosjoukkueen matkaan ja miestä ei siis tänään kentällä nähdä. Tämän lisäksi tällä kaudella kaksi maalia iskenyt koko joukkueen potentiaalisin kärkipelaaja Manu on merkattu loukkaantuneiden listoille, joten helpon tehtävän edessä bulgarialaiset eivät tule tänään olemaan. Joukkue on ilmeisen sekavassa tilassa ja ennakolta kaksi parasta kärkipelaajaa ovat sivussa tämän päivän ottelusta.

Malmön tulisi käyttää mahdollisuuteensa hyväkseen

Malmön joukkueella on takana kouluarvosanalla mitattuna kiitettävä kausi. Oikeastaan on vaikea keksi mitään, mikä joukkueelta olisi voinut mennä paremmin tämän kauden osalta. Käytännössä Malmö on jo lähellä varmistaa Ruotsin mestaruutensa ja tämän lisäksi joukkueen paikka Mestarien Liigan lohkovaiheessa on todella lähellä. 2-0 kotivoitto antaa nimittäin todella loistavat asetelmat tämän päivän otteluun. Varsinkin kun otamme huomioon sen, että joukkueen puolustus oli vähintään muutaman askeleen vastustajan hyökkäyksen edellä. Tämän päivän ottelussa kotijoukkue onkin se, jonka täytyy keksiä uusia kikkoja.

Malmön joukkueen tämän päivän taktiikka tulee varmasti olemaan väkisinkin hivenen puolustusvoittoinen. Kotijoukkue tulee nimittäin varmasti tässä tilanteessa taistelemaan aktiivisesti pallonhallinnan voittamisesta ja tulee sen omalla taitotasollaan suurella todennäköisyydellä myös voittamaan. Malmö ei myöskään ole pakotettu minkäänlaisiin nopeisiin vastahyökkäyksiin, vaan joukkue saattaa puolustaa omaa johtoaan myös pallollisena. Onkin odotettavaa, että mikäli vastahyökkäykseen ei löydy selkeää paikkaa, niin joukkue tulee aina riiston jälkeen antamaan muutaman helpomman syötön omilleen. Malmön miehistöstä ovat tänään sivussa Jonas KnudsenOla ToivonenNiklas Moisander ja Sergio Pena.

Tämän päivän ottelun maaliodottama on hivenen korkea johtuen siitä, että kotijoukkue lähtee otteluun kahden maalin takamatkalta. Toisaalta joukkue lähtee otteluun myös kahden kärkipelaajan vajauksella ja tilanteesta jossa edellisen ottelun hyökkäyspelaamisella ei saatu aikaiseksi oikein edes paikkoja yrittää maalintekoa. Malmö taas tuskin lähtee vieraskentällä voitolla leikkimään, vaan 0-0 tulos kelpaa joukkueelle paremmin kuin hyvin ja ruotsalaisilta voidaankin nähdä pitkiäkin pallonhallintajaksoja ilman pienintäkään yritystä maalinteosta. Tästä syystä me lyömme underin paperille ja toivomme parasta.

 

» alle 2.5 maalia
1.95
Talleta 10€ Pelaa 60€
1.95
100% ensitalletusbonus 300€ asti
1.95
Eurolla 10€ ilmaisveto
1.95
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.95
Talleta 100€, pelaa 200€
1.95
100% ensitalletusbonus 100€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ