Malmö -1.0

1.83

Tänään on jälleen aika jatkaa suomalaisten joukkueiden eurotaivalta, kun HJK kohtaa Mestareiden Liigan karsinnassa rakkaan länsinaapurimme jalkapalloilun ylpeyden, eli Malmön. Ottelun pelipaikkana toimii Eleda Stadion ja siannahka asetellaan keskipisteeseen klo 20.00.

Malmö lähtee otteluun selkeänä suosikkina

Malmö on suomalaisessa mittakaavassa katsottuna todellinen suurseura. Esimerkiksi Transfermrkt sivuston arvioiden mukaan kyseessä on länsinaapurimme arvokkain joukkue, jonka arvo on suunnilleen neljä kertaa suurempi, kuin tämän päivän vastustajansa. Budjetteja verratessakin kyseessä on 2-10 kertaa vastustajansa kokoinen seura, riippuen siitä mitä budjettia halutaan katsoa. Esimerkiksi koko jalkapallopuolen budjetti Malmössä menee hivenen 20 miljoonan yläpuolella, kun HJK tyytyy tällä osastolla hivenen yli kahden ja puolen miljoonan lukemiin.

Tietysti raha ei suoraan korreloi joukkueen tasoon ja todellakaan vastassa ei ole kymmenen tai edes kolme kertaa HJK:ta parempi joukkue. Malmö on tietysti ottelun ennakkosuosikki, mutta joukkue osaa myös olla välillä heikko. Tämä nähtiin jo ensimmäisellä karsintakierroksella, jossa Riga oli oikeastaan vain tolpan päässä jatko-ottelusta. Vaikka Malmö oli otteluparissa pelillisesti parempi, ei se todellakaan ollut vakuuttava. Tänään vastaan astelee kuitenkin astetta pahempi haaste, joka toisaalta varmasti myös sytyttää ruotsalaiset parempiin otteisiin.

Malmö lähtee otteluun 4-3-3 taktiikallla, joka on todella hyvin taktisesti valmennettu. Laitapuolustajat nousevat mukavasti hyökkäyksiin mukaan ja varsinkin Eric Larssonin nousujen kanssa saa HJK olla varovainen. Tämän lisäksi Malmöllä on laittaa ysipaikalle koko Allsvenskanin kuumin kärkihyökkääjä, kun seitsemässä edellisessä ottelussaan yhtä monta maalia iskenyt Antonio-Mirko Colak ilmestyy joukkueen keskushyökkääjän tontille. Malmö on nähty tällä kaudella kentällä myös 3-5-2 miehityksessä, mutta kotiottelussaan varsinkin odotettavissa on hyökkäysvoittoisempi 4-3-3 taktiikka.

HJK valmiina käyttämään altavastaajan asetelmaa hyväkseen

HJK:lle tässä otteluparissa panoksena on ei enempää eikä vähempää, kun paikka europelejen lohkovaiheessa. Eli jo tämän otteluparin voittaja varmistaa pääsynsä Euroopan Konferenssi Liigan lohkovaiheeseen ja tämä on ollut selkeä tavoite HJK:lle koko kauden ajan. Tilanne onkin se, että jäljellä olevista kolmesta karsintaparista yhden voittaminen riittää. Se ei kuitenkaan ole helppoa, sillä tämän otteluparin häviäjä saa ilmeisesti vastaansa Euroopan Liigan kolmannella karsintakierroksella Olympiakoksen, joten vastus ei sinällään helpotu myöskään tappion osuessa kohdalle.

HJK:n pelaajat jahtaavatkin tässä ottelussa unelmaansa. Vastustaja on todellinen suurseura kotimaisesta näkökulmasta katsottuna ja panokset ovat taivaissa, joten itse pelaajalle ja HJK:n joukkueelle lähtökohta on ihanteellinen. Ottelussa ei ole tänään mitään muuta kuin voitettavaa. Toisaalta joukkueen edellä on melkoinen vuori kiivettävänä, joten mikään helppo tehtävä ei edessä tule olemaan. HJK saattaisi lähteä myös tänään 4-3-3 miehityksellä liikkeelle, mutta myöskään 5-3-2 tyyppinen ratkaisu ei tulisi täytenä yllätyksenä. Myöskin 4-3-3 pelitapa saattaa muokkautua pelin virtauksen mukana enemmän 4-5-1 taktiikan näköiseksi, jos HJK:n laitahyökkääjät joutuvat seuraamaan vastustajan nousevia puolustajia aina syvälle omaan päätyyn saakka.

HJK omistaa tässä ottelussa mahdollisuudet, mutta nykyisillä kertoimilla niiden perässä ei voi juosta. Vanha sanonta rahalla ei ole kotimaata pätee tänäänkin. Vaikka kuinka tekisi mieltä lyödä jonkinlainen kannattajaveto, niin tällä hetkellä niihin ei tuotto-odottamaa pelaajan puolesta löydy. Näin ollen kannattajien kannattaakin suunnata vetonsa suoraan maaliodottaman pariin. Vain raakaa voittoa tavoittelevat vedonlyöjät voivatkin rohkeasti hypätä kotijoukkueen kelkkaan.

Näin operoit 100.00 kertoimen HJK:lle

 • Avaa tili MR Greenille tästä tai alla olevasta napista
 • Talleta turvallisesti ja valitsemallasi maksutavalla 
 • Aseta 1€ veto HJK:n voitolle varsinaisella peliajalla (1X2)
 • Erikoiskohde ilmestyy ruutuun
 • Jos HJK voittaa, saat 100€ suoraan lapaan – ei kierrätystä
» Malmö -1.0
1.83
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.83
100 € ilmaisveto
1.83
100€ ilmaisveto
1.83
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ