Juventus -1.0

1.99

Tänään aloitetaan Mestarien Liigan lohkovaihe kahdeksan pelin voimalla, joista lähimpänä meitä pelataan rakkaan länsinaapurimme jalkapalloilun ylpeyden, eli Malmön kotiottelu. Tänään Malmö saa vastaansa todellisen seurajättiläisen, kun Italian vanha rouva, eli Juventus saapuu pelipaikkana toimivalle Eleda Stadionille. Ottelun alkamisajankohta on kaikille Mestarien Liigasta tuttu, eli klo 22.00.

Kotijoukkue pelasi loistavat karsinnat ja taistelee lohkon kolmossijasta

Kotijoukkue Malmö on ihan rehellisesti muutaman pykälän perässä H-lohkon kärkeen kaavailtua kaksikkoa, eli Chelseaa ja Juventusta. Joukkue voikin realistisesti taistella lähinnä lohkon kolmospaikasta Zenittiä vastaan. Tänään joukkue saakin vastaansa kotikentällään melkein mahdottoman haasteen, kun Juventus tuo tähtisikermänsä Ruotsiin. Joukkueelta puuttuu tänään kokoonpanosta Toivonen ja Knudsen, jotka ovat koko kauden sivussa. Sen lisäksi epävarmojen pelaajien listassa on joukkueen ykköskassari Dahlin, puolustuksessa isoon rooliin kaavauiltu Moisander ja keskikentän avauksen pelaajat Levicki ja Innosent. Kun vielä Sergio Penakin saattaa olla sivussa pelituntuman puuttumisen vuoksi, niin varsinkin Malmön keskikentän laatu saattaa tänään jäädä hyvin ohueksi.

Malmön pelitapa on aivan puhdas 4-4-2 kaikilla kyseisen pelitavan vahvuuksilla ja heikkouksilla höystettynä. Malmö pelaakin hyvin lähellä suoraan oppikirjasta luettua 4-4-2 pelitapaa, jonka vahvuudet ovat pelin tasapainossa ja heikkoudet linjojen välien venymisessä varsinkin ottelun loppupuolella, kun pelaajisto alkaa vähänkin väsymään. Lisäksi keskikentän keskustassa joukkue joutuu monesti pelaamaan yhden miehen alivoimalla, sillä vastustaja normaalisti miehittää keskikentän kolmella tai jopa neljällä pelaajalla. Toisaalta laitasektoreilla ylivoimien rakentaminen sujuu melkein itsestään.

Juventus matkustaa Ronaldon jälkeisessä ajassa

Juventus luopui seuran suurimmasta supertähdestä, kun Ronaldo matkusti Manchesteriin. Tästä huolimatta joukkueesta ei tähtipelaajat lopu, sillä löytyyhän miehistöstä Moratan, Chiellinin ja Bonuccin kaltaisia nimiä. Lisäksi joukkueen miehistössä on esimerkiksi Federico Chiesa, joka kuitenkin tänään on sivussa loukkaantumisen takia. Lisäksi sivussa on hyökkäyspään syvyyspelaaja Bernardeschi, joten Juventuksen hyökkäyspäässä on nähtävissä pienoista ongelmaa pelaajiston poissaolojen osalta. Muuten joukkueen valmentajalla Massimiliano Allegrilla on käytettävissä kaikki parhaat pelaajansa ja sen hän kyllä varmasti tarvitseekin, sillä jos tänään tulee turpaan on mies lähellä lopputilin maksupäivää.

Juventus on aloittanut kautensa kolmella ottelulla, joista joukkue on kerännyt ainoastaan yhden pisteen. Ehkä vielä huolestuttavampaa on se, että vastassa on ollut Napolin lisäksi Empoli ja Udinese, jotka Juventuksen kuuluisi voittaa tasan kerran kerrasta. Nyt kuitenkin joukkueelle on tullut turpaan kaksi ottelua kolmesta ja ainoastaan Udinesea vastaan väännetty tasuri vieraissa on tuonut kokonaisen yhden sarjapisteen joukkueen tilille. Totuus silti lienee, että kyseinen tähtisikermä osaa edelleen pelata jalkapalloa, joten ei tässä nyt ihan vielä kannata alkaa uutta maailmanjärjestystä ylläpitämään.

Vedonlyönnissä ei kannata ihmeisiin liikaa uskoa

Vaikka kuinka toivoisi Malmön voittoa, niin onhan kentällä täysin epätasaiset jaot. Lähtökohta onkin kun Pöljän Koulun välituntipeleissä, joissa toiselle nyt vaan osui kaikki parhaat pelaajat. Mikäli ottelun alussa ei suoriteta perinteistä kapteeniäänestystä, jossa hivenen ylipainoinen Minna-Sakari valitaan taas viimeisenä, niin vierasjoukkueen pitäisi naputella taululle parin maalin voittolukemat.

» Juventus -1.0
1.99
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.99
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.99
Eurolla 10€ ilmaisveto
1.99
Talleta 10€ Pelaa 60€
1.96
Talleta 100€, pelaa 200€
1.96
100% ensitalletusbonus 300€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ