Molemmat joukkueet tekevät maalin

2.05

Tänään keskiviikkona on aika jatkaa Mestarien Liigan viimeisen karsintakierroksen otteluita ja meidän kohteemme osuu rakkaaseen naapurivaltioomme Ruotsiin, jossa Malmö saa vieraita Bulgariasta, kun Ludogorets saapuu ruotsalaisten vieraaksi. Pelipaikkana toimii Eleda Stadion ja siannahka läväytetään keskipisteeseen klo 22.00.

Ruotsalaiset lähtevät otteluun loistavista asetelmista

Kotijoukkue Malmö lähtee otteluun tänään pienoisena suosikkina. Ruotsalaiset pääsevät otteluun erittäin hyvistä lähtökohdista, kun manageri Jon Dahl Tomassonin johtaman joukkueen poissaolot rajoittuvat kahden pitkäaikaispoissaolon lisäksi ainoastaan punaisen kortin tuomaa pelikieltoa kärsivän Bonke Innocentin poissaoloon. Muuten managerin käytettävissä on kaikki joukkueen pelaajat. Tämän lisäksi Malmö lähtee otteluun myös erittäin hyvistä lähtökohdista, sillä edellisellä kierroksella Rangersin pudottaneet ruotsalaiset ovat varmasti täynnä itseluottamusta viime aikojen otteiden ansiosta.

Malmön pelitapa on hyvinkin perinteinen 4-4-2 taktiikan pelitapa, jossa toinen keskikentän keskustan pelaajista ottaa hivenen enemmän vapauksia hyökkäyssuuntaan ja toinen toimii aina tasapainottavana pelaajana. Linkit pelaavat isolla alueella ja laitapakeista pallollisen puolen pakki pyrkii tekemään nousuja aina, jos linkki kaventaa kohti keskustaa. Eli oikeastaan mitään mullistavaa ja uutta ei ole keksitty, mutta kaikki jalkapallon lainalaisuudet otetaan tosissaan ja joukkue pelaakin taktisesti oikein hyvää futista.

Vierasjoukkue pelasi loistavan otteluparin Olympiakosta vastaan

Vierasjoukkue Ludogorets teki edellisellä karsintakierroksella pienoisen yllätyksen laittamalla lauluun Kreikkalaisen Olympiakoksen hyvinkin tasaisten otteluiden jälkeen. Joukkue olikin pelillisesti täysin vastustajansa tasolla ja näin ollen on ansainnut paikkansa Mestarien Liigan viimeisellä karsintakierroksella, josta häviäjäkin pääsee Eurooppa Liigan lohkovaiheeseen. Tämän lisäksi Bulgarian pääsarjan molemmat ottelunsa voittanut vierasjoukkue on esittänyt vakuuttavia otteita myös kotoisessa sarjassaan.

Ludogorets on totuttu näkemään valmentaja Dambrauskas Valdesin alaisuudessa 4-3-3 muotoon piirretyssä asetelmassa, jossa kuitenkin laitahyökkääjillä on selkeitä vastuita myös alaspäin pelatessa. Saman taktiikan piirtäminen 4-2-3-1 muotoon ei olisikaan mikään kovin suuri vääryys. Keskikentän kolmikosta yksi pelaaja onkin aina selkeästi hyökkäävämmässä roolissa, mutta esimerkiksi viime ottelun aikana Olympiakosta vastaan näytti siltä, että tätä pelaajaa vaihdettiin aina aika-ajoin. Joka tapauksessa joukkueen pelin tasapaino pysyi koko 120 minuuttia varsin hyvin kasassa ja kreikkalaisten maalipaikat jäivätkin kohtalaisen vähäisiksi.

Vastakkain tänään on kaksi joukkuetta, jotka ottavat oman pään pelaamisen tosissaan, mutta toisaalta myös kääntävät pelin suuntaa erittäin nopeasti. Varsinkin vastahyökkäyksien jälkeisissä vastahyökkäyksissä molempien puolustus tuppaa vähän repeämään ja linjojen väliin saattaa jäädä yllättävänkin suuria tiloja. Lisäksi molemmat joukkueet omistavat laadukkaan hyökkäyskaluston ja tästä syystä meidän mielestämme kakkosen nurkilla pyörivä kerroin sille, että molemmat tekevät maalin on vain yksinkertaisesti liikaa.

5€ ilmaisveto pelkästään rekisteröitymällä!

Jalkapallofanien todellinen pyhiinvaelluskohde Betsson tarjoaa kaikille uusille asiakkaille 5€ ilmaisvedon pelkästään rekisteröitymällä sivustolle. Voit rekkaamisen ohessa toki hyödyntää myös 100 % ensitalletusbonuksen aina 100 € asti.

 • Avaa ilmainen pelitili Betssonille tästä tai alla olevasta napista
 • 5 €:n ilmaisvetosi odottaa tililläsi ja voit käyttää sen mihin tahansa vedonlyönnin kohteeseen!
 • Voita halutessasi hyödyntää 100% bonuksen.
 • Aktivoi talletusbonus tilisi Bonukset-osiosta ja saat tuplana talletuksesi 100 € asti.
» Molemmat joukkueet tekevät maalin
2.05
100% ensitalletusbonus 300€ asti
2.05
Talleta 100€, pelaa 200€
1.95
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.95
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.95
100€ ilmaisveto
1.95
Eurolla 10€ ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ