Tänään jalkapallon Mestarien Liigassa alkaa välierävaihe, jossa ratkaistaan Valioliigan ja La Ligan paremmuutta, sillä molemmissa ottelupareissa vastakkain ovat Englannin ja Espanjan joukkueet. Välierät pelataan kaksiosaisina otteluina joissa ei nykypäivänä ole enää vierasmaalisääntöä voimassa. Kahden ottelun maalit siis lasketaan yhteen ja useammin pallon vastustajan katiskaan tuupannut joukkue matkustaa Pariisissa pelattavaan Mestarien Liigan finaaliin. Tämän päivän ottelussa siis vastakkain ovat Manchester City ja Real Madrid. Ottelupaikkana toimii tietenkin Etihad Stadium, jonka pinnoitteena toimii hivenen normaalia nopeampi Desso GrassMasterin hybridinurmi.

Kotijoukkue saattaa laittaa otteluparin nippuun jo tänään

Kotijoukkue Manchester City on tänään siinä paikassa, että sillä on pieni mahdollisuus jopa niputtaa ottelupari omaan taskuunsa jo ensimmäisessä osaottelussa. Pelillisesti nimittäin vierasjoukkue ei pääse lähellekään tämän päivän vastustajaansa ja City pelaakin Poolin kanssa varmasti koko maailman parasta jalkapalloa tällä hetkellä. Kaiken lisäksi Pep Guardiolan valmentama joukkue saa varmasti tänäänkin taktisen edun puolelleen ja myös joukkueen loukkaantumistupa on melkein tyhjä. Poissa joukkueesta ovat tietty seuran hyllylle heittämä Mendy ja pelikieltoa kärsivä Joâo Cancelo. Myös puolustuksessa pelaavien Walkerin ja Stonesin pelaaminen on epävarmaa, mutta kotijoukkue siis starttaa otteluun melkein optimaalisella kokoonpanolla.

Cityn pelaaminen pohjaa tällä hetkellä loistavaan joukkuepelaamiseen ja valtavaan määrään laatua. Joukkueen tärkeimmät pelaajat löytyvät tällä kaudella joukosta Riyad Mahrez,  Kevin De Bruyne ja Rahim Sterling. Näistä varsinkin Mahrez on viihtynyt todella hyvin Euroopan kentillä pöllyttäen vastustajan verkkoa jo kuudesti. Lisäksi koko kolmikko on saanut viimeisten otteluiden aikana myös vähän lepoa, joten ainakin tältä osin katsottuna Cityn lähtökohdat tämän päivän otteluun ovat loistavat. Lisäksi joukkueen prässipelaaminen on tällä hetkellä sillä tasolla, että Real Madridin hivenen heikosti toimiva ottelun avauspelaaminen tullaan tänään laittamaan todelliseen testiin.

Vierasjoukkueesta löytyy tällä hetkellä globaalin jalkapalloilun MVP

Real Madridista puhuttaessa tällä hetkellä mieleen tulee ainoastaan Karim Benzema, joka on juuri tällä hetkellä koko maailman paras jalkapalloilija. Joukkue olisikin tällä kaudella ollut ilmeisesti aika suurissa vaikeuksissa ilman elämänsä kautta pelaavaa ranskalaista. Benzeman tasosta kertoo aika paljon se, että mies johtaa La Ligan maalipörssiä kesyllä kymmenellä maalilla ja on lisäksi painanut Mestarien Liigan kymmenessä ottelussa kesyt 12 maalia raahaten joukkueensa aikalailla yksin jatkoon myös puolivälieritä tehden kahdessa ottelussa neljä maalia Chelsean verkkoon. Muuten tosin Madridin pelaaminen ei päässyt päätä huimaamaan ja näin ollen tänään espanjalaisilla saattaakin olla edessä tekemätön paikka, kun vastustajan taso vielä pykälällä kovenee.

Loukkaantumistilanteen osalta myös Carlo Ancelottin joukkue pääsee otteluun hyvistä asetelmista. Poissa ovat varmasti vain tasoonsa viime kausina railakkaasti pudottanut Hazard, joitakin otteluita pelannut Mariano ja kolmannen tai neljännen hyökkääjän paikkaa rotaatiossa pitävä Jovic. Suurin huolenaihe Ancelottilla on varmasti Casemiron mahdollinen poissaolo tänään, sillä käytännössä joukkue tarvitsee tänään alemman keskikentän työmyyräänsä todella paljon. Myös David Alaban pelikunto on pieni kysymysmerkki ja miehen kokemukselle ja johtajuudelle olisi varmasti käyttöä. Joka tapauksessa kauden tässä vaiheessa myös Real Madridin tilanne näyttää loukkaantumisten osalta loistavalta.

Vedonlyönnissä loikataan rohkeasti kotijoukkueen kelkkaan

Jalkapallossa useasti parempi joukkue voittaa ja siihen uskomme siis tänäänkin. Guardiola osaa valmentajana pimentää yksittäisiä tähtipelaajia ja tästä alkaa olemaan jo niin paljon näyttöä, että en lupaisi Benzemalle kovin kummallisia lähtökohtia näihin karkeloihin, vaikka miehen pelikunto onkin aivan maaginen. Joka tapauksessa Realin puolustukselle tulee tänään kiire ja joukkueen pallonhallinta tuskin pääsee päätä huimaamaan. Itseäni ottelussa ensin kiinnosti kotijoukkueen yli 1.5 maalia William Hillin tarjoamalla 1.50 kertoimella, mutta vielä parempi kohde löytyi pallonhallinnan osalta. Atletico Madridia vastaan City piti palloa kotiottelussaan melkein 70% ja samaa dominanssia keskikentällä on mielestäni luvassa myös tänään. Kohteen ratkaisussa käytetään myös Optan dataa, joka siis on pallonhallinnan osalta aina hivenen enemmän palloa hallitsevan joukkueen puolella.

» Manchester City pallonhallinta yli 60,5%
1.70
100 € ilmaisveto
1.70
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ