Nyt kun urheilevan maailman katseet ovat olleet Pekingissä, niin olemme päässeet kuin yllättäen päivään jolloin on aika jatkaa jälleen Mestarien Liigaa. Ottelut jatkuvatkin varsinaisella kultakimpaleella, kun vastakkain asettuvat Ranskan ylpeys PSG ja Espanjan suurseura Real Madrid. Ottelu pelataan Parc des Princesillä ja siannahka asetellaan keskipisteeseen klo 22.00.

Kotijoukkueen loukkaantumishuolet ovat helpottaneet täysin

Kotijoukkue PSG pelasi oikeastaan vuodenvaihteen ja jopa koko tammikuun enemmän ja vähemmän siipirikkoisena. Joukkuetta koetteli monet loukkaantumiset, sekä myöskin korona. Tähän otteluun joukkue lähtee kuitenkin yllättävänkin hyvistä asetelmista, sillä varmasti miehistöstä sivussa on ainoastaan entinen Real Madridin huipputoppari Sergio Ramos. Tämän lisäksi jossain lähteissä hivenen on spekuloitu Neymarin pelikunnolla, mutta ilmeisesti brassi on tarvittaessa Mauricio Pochettinon käytettävissä. Toisaalta joukkue ei kaadu miehen poissaoloon, sillä korvaavaa miestä tälle paikalle kyllä löytyy suoraan maailman huipulta.

PSG lähteekin kotiotteluunsa mielestäni ansaittuna suosikkina. Espanjalaisten otteet ovat kauden edetessä hivenen kyllä parantuneet, mutta kyllä silti edelleen ranskalaisten otteet ovat olleet hivenen vakuuttavampia. Varsinkin kun tiedetään mitä tapahtuu, kun Messi ja Mbabbe päästetään irti siinä paikassa, kun “koko maailma katsoo”. Käytännössä ranskalaisilla onkin laittaa kentälle sellainen kasa kytkinpelaajia, että varmasti ainakaan siitä ei tällä kaudella PSG:n menestys Mestarien Liigassa jää kiinni. Tästä huolimatta on pakko sanoa, että eihän tämä joukkue missään tapauksessa ole suosikki tämän turnauksen voittoon.

Vierailijat ovat selvinneet alkukauden katastrofista

Vierasjoukkue Real Madrid lähtee tänään otteluun täysin terveellä miehistöllä. Karim Bentzeman pelikunto oli jossain kohtaa pieni kysymysmerkki, mutta viimeisempien raporttien mukaan mies on melkoisella varmuudella täydessä pelikunnossa tänään. Realin alkukausi oli melkoinen sekasotku, mutta joukkue on kasannut itsensä selkeästi Barcelonaa paremmin ja näyttääkin kävelevän jälleen kohti mestaruutta ennen Sevillaa, joka on jälleen matkalla kohti kirkkaimpia valoja. Tästä huolimatta on pakko myöntää, että ei Realin otteet mitenkään vakuuttavia ole olleet. Välillä joukkue saattaa hävitä tai pelata tasan aivan mitä joukkuetta vastaan vaan.

Realin keskikenttä on nimellisesti kova, kun ModricCasemiro ja Kroos varmaan tänäänkin asetellaan pitämään huolta joukkueen keskikentästä. Selkeä ongelma tässä kolmikossa tuntuu kuitenkin olevan nopeuden ja kilometrien puute. Casemiro painaa töitä kun pieni eläin, mutta Modricista emme voi sanoa samaa. Kroos taas alkaa olemaan hivenen hidas näihin karkeloihin, mutta mies paikkaa sitä kohtalaisen hyvällä työmoraalilla. Joka tapauksessa pitäisin hivenen yllättävänä, jos kolmikko tänään pystyisi voittamaan keskikentän, jossa aika-ajoin täytyisi pelata jopa pallollista Messiä vastaan. Onkin oletettavaa, että joukkue valitsee tänään hivenen suoraviivaisemman tavan omaan hyökkäyspeliinsä.

Vetokohde etsitään taktisista valinnoista

Vierasjoukkueelle tuottavampi taktiikka saattaa tänään olla lähteä haastamaan PSG:n puolustusta aika suoraviivaisella taktiikalla ja kun ollaan vieraskentällä, niin se on yleisesti myös paljon sallittavampaa. Odotankin Carlo Ancelottin käyttävän tämän mahdollisuuden hyväkseen ja näin ollen pallonhallinta saattaa pudota suhteellisen helpostikin kotijoukkueen lapaseen.

» PSG:n pallonhallinta yli 52.5%
1.85
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ