Manchester City

2.10

Tänään on aika selvittää Liverpoolin vastustaja toukokuun lopussa Pariisissa pelattavaan Mestarien Liigan finaaliin. Tämän päivän ottelussa kohtaavat Real Madrid ja Manchester City. Kyseessä on välierien toinen osaottelu johon lähdettäessä vierailla on pienoinen etulyöntimatka, kun joukkue voitti oman kotiottelunsa lukemin 4-3. Käytännössä siis tämän päivän ottelussa Citylle riittää tasapeli, joka tulee varmasti näkymään varsinkin kotijoukkueen otteissa. Madridin on pakko lähteä tekemään maaleja omalla kotikentällään. Pelipaikkana toimii siis Estadio Santiago Bernabéu ja siannahka potkaistaan liikkeelle klo 22.00.

Kotijoukkue luottaa jälleen hyökkääjiinsä, mutta puolustus aiheuttaa kysymyksiä

Kotijoukkueen suurin kysymysmerkki on tänäänkin puolustus, joka ei tunnu toimivan edes kohtalaisesti tälle tasolle verrattuna. Se nähtiin myös ensimmäisessä osaottelussa, kun koko ensimmäisen jakson ajan joukkueen painopiste heitteli pitkin kenttää ja joukkueena puolustamisesta ei ollut oikein jäljellä kuin muisto vuosien takaa. Realin peli lähteekin helposti hivenen kiilaamaan, eli pallon yläpuolelle eksyy valtava määrä pelaajia ja pallonmenetykset kohdistuvat paikkoihin jolloin ei todellakaan olla valmiita puolustamaan. Monesti myös pelaajien liike alaspäin on hivenen puutteellista ja näin ollen omissa soi aivan liian useasti. Tätä samaa on luvassa valitettavan suurella todennäköisyydellä myös tänään, sillä ongelmat tuntuvat olevan hyvin syvällä pelin rakenteessa.

Joukkueen pelastus tällä kaudella ja myös viime ottelussa on ollut Karim Benzema, joka pelailee elämänsä parasta jalkapalloa ja on tällä hetkellä maailman paras jalkapalloilija ilman oikeastaan edes kunnon vastusta tässä debatissa. Benzema nosti joukkueen myös mukaan tähän ottelusarjaan vierasottelussa tehden todella mallikkaan päämaalin ensimmäisen jakson 33 minuutilla, kun joukkue oli jo 2-0 tappiolla ja menettämässä koko ottelun hallinnan täysin vastustajalleen. Tänään joukkueen hyökkäyksestä puuttuvat edelleen Gareth Bale ja Eden Hazard, mutta se ei hyökkäyksen tasoon juuri vaikuta, sillä joukkueen pelaaminen tuskin tänäänkään hyökkäyksen tulivoimasta jää kiinni. Enemmän huolta aiheuttanee keskikentän ja puolustuksen tekeminen.

Cityltä odotetaan tällä kaudella vihdoin voittoa myös Euroopassa

Manchester City on ollut euromenestyksensä osalta jopa pienoinen vitsi viimeiset vuodet, sillä joukkue on onnistunut aina sössimään oman Mestarien Liigan menestyksensä jo aivan ennen aikojaan. Nyt siihen näyttäisi kuitenkin tulevan muutos, sillä Pep Guardiolan miehistö on viimein matkallha kohti finaalia. Ja mikäs sitä hienompaa olisi, kuin kohdata siellä oma rakas vihollinen kotimaasta, eli Liverpool. Samat joukkueet myös ratkaisevat tällä kaudella Valioliigan voittoa, joten näissä kekkereissä City ei varmasti halua jäädä kakkoseksi. Cityn vahvuus on koko joukkueen laaja laatu ja toimiva pelitapa. Yksittäisistä tähdistä esiin on nostettava Kevin De Bruyne, joka alkaa taas olemaan aika vastustamattomassa kunnossa. Käytännössä KDB onkin varmasti vierasjoukkueen tärkein yksittäinen hahmo kentällä myös tänään.

Cityn kokoonpanosta poissa ovat tietty Mendy, joka on hyllytetty joukkueen toiminnasta. Tämän lisäksi myös puolustaja John Stones on varmasti sivussa ja myös Kyle Walkerin pelaaminen on epävarmaa. Nämä puolustuksen puutokset ovatkin pientä kysymystä herättävä asia, sillä Benzeman vartioimiseen olisi varmasti haluttu parhaat miehet kentälle. Joka tapauksessa City lähtee tämän päivän otteluun todella hyvistä lähtökohdista ja ainakin allekirjoittanut odottaa Cityn ottavan pallonhallinnan itselleen. Lisäksi City varmaan saa luotua kotijoukkuetta enemmän maaliodottamaa, koska varsinkin kun Real Madrid joutuu tänään hyökkäämään, niin puolustuspelin rakenteet eivät varmaan sitä kestä. Tästä syystä lyödään lapulle suoraa kakkosta.

» Manchester City
2.10
100 € ilmaisveto
2.10
100 € ilmaisveto
2.05
30 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ