Liverpool

1.72

Mestarien Liigan ensimmäinen finaalijoukkue selviää tänään, kun Liverpool selvittänee tiensä ensimmäisenä joukkueena Pariisiin. Ensin The Redsin täytyy tietysti selvitä välierien toisesta osaottelusta Villarealin vieraissa, mutta kotona napattu 2-0 voitto aivan ylivoimaisella esityksellä ei jätä yhtään syytä epäillä tätä asiaa. Finaalipaikka varmistuu joka tapauksessa vasta tänään Estadio de la Cerámicalla pelattavassa ottelussa, jonka aloitusvihellys kuullaan klo 22.00. Alustana toimii siis tänään jo Englannissa hivenen harvinaiseksi jäänyt täydellinen luonnonnurmi, mutta tämä tuskin kotijoukkuetta pelastaa, koska nykyiset hybridit ovat jo hyvin lähellä luonnonnurmea.

Villareal taitaa olla lähes mahdottoman tehtävän edessä

Villareal sai ensimmäisessä osaottelussa pelillisesti niin pahasti turpaan kun vain jalkapallossa voi saada. Palloa ainoastaan 29% pitänyt joukkue esitti koko ottelun aikana yhden laukauksen ja sekin meni maalista ohi. Käytännössä allekirjoittaneen on jopa vaikea muistaa jalkapallo-ottelua, jossa toinen joukkue on hyökkäyspäässä näin kassalla koko 90 minuuttia. Käytännössä siis Villareal puolusti kyllä hyvin, mutta 0,05 maalin maaliodottama 90 minuutin ajalta saattaa olla koko Mestarien Liigan pudotuspelien ennätys. Omasta mielestäni seuran tulisikin maksaa jokaiselle otteluun lipun hankkineelle kannattajalleen matkat ja lippujen hinnat takaisin, koska esitys oli käytännössä aivan sietämätön. 90 minuuttia bussi maalin edessä ja epäonnistunut lopputulos.

Villarealin pelaamisessa ei siis onnistunut juurikaan mikään. Joukkue puolusti ajoittain oikeinkin hyvin, mutta silti kun itse et hyökkää ollenkaan on 1,75 maalin lukemiin nouseva maaliodottama liikaa myös omassakin päässä. Varsinkin kun ottelun ollessa 2-0 jo 55 minuutin kohdalla olisi odotettavaa myös vieraiden ainakin pyrkivän hyökkäämään. Asiaa ei tänään helpota yhtään se, että joukkueen kahden parhaan maalintekijän Danjuman ja Gerald Morenon pelikunto selviää vasta lähempänä ottelua, koska molemmat kärsivät pienistä vammoista. Lisäksi keskikentän pelinrakentajan roolissa heiluva Yeremi Pino on varmasti poissa. Samoin kun puolustaja Alberto Moreno.

Liverpool taitaa joutua myös tänään pelaamaan parhaalla miehityksellään

Liverpoolin valmentaja Jürgen Klopp on tänään mielenkiintoisen päätöksen edessä, sillä jopa triplaa tavoittelevan joukkueen huippunimet tarvitsisivat hivenen huiliakin tällä kaudella. Nyt siihen saattaisi olla pieni mahdollisuus ja esimerkiksi 3-0 kotivoiton jälkeen Klopp olisi varmasti antanut rotaation kiertää. Nyt siihen saattaa sisältyä liikaa riskejä ja näin ollen Liverpool tullaan näkemään kentällä lähes varmasti melkein parhaalla mahdollisella miehistöllä. Poissa kokoonpanosta tänään loukkaantumisen vuoksi on ainoastaan Firmino. Hänen tilallaan kentällä tullaan suurella todennäköisyydellä näkemään joko Diaz tai Diego Jota.

Liverpoolin joukkueen pelaaminen on tällä hetkellä aika mukavaa katsottavaa ja kyllä ainakin meikäläistä kovasti kiinnostaisi nähdä Pariisissa juurikin Liverpoolin ja Manchester Cityn kohtaaminen, kun kaikki mahdolliset marmorit työnnetään keskelle panokseksi, sillä kyseessä on tällä hetkellä vaikka kahdenkymmenen ottelun otannalla selkeästi kaksi maailman parasta seurajoukkuetta. Varsinkin Liverpoolin prässipelaamista kannattaa seurata tänäänkin, koska siinä tällä hetkellä he saattavat olla jopa maailman parhaita. Lisäksi huomio kannattaa kiinnittää siihen kuinka hyvin Liverpool rytmittää peliä. Varsinkin pallonriistoon jälkeiset 15 sekuntia sisältävät välillä todella hyviä havaintoja ja ratkaisuita. Tänään kentällä onkin sen verran laatueroa mielestämme, että vetokohteissa voidaan jättää turha kikkailu pois.

» Liverpool
1.72
100 € ilmaisveto
1.72
100 € ilmaisveto
1.72
30 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ