Ranska -1.5 maalia

1.67

Suomen jalkapallomaajoukkueen taival jatkuu tänään Lyonissa, kun Suomen osalta MM-karsintojen neljännessä ottelussa vastaan asettuu jo kuudetta karsintaotteluaan pelaava isäntämaa Ranska. D-lohkon kärjessä olevat isännät ovat pelanneet karsintansa hivenen ailahtelevasti ja vaikka joukkue on edelleen tappioitta, on tilille kertynyt vain yhdeksän pistettä. Näin ollen kotijoukkue tarvitsisi tänään voiton vankistaakseen asemaansa lohkon kärjessä. Täytyy kuitenkin muistaa, että näistä lohkoista ainoastaan voittaja saa suoran passin Qatarin MM-kisoihin. Ottelun pelipaikkana toimii Groupama Academy Stadium ja pallo asetellaan keskipisteeseen klo 21.45.

Ranska kärsii suurista poissaoloista, mutta on silti todella nimekäs joukkue

Kotijoukkue Ranskan poissaolijoiden lista on todella nimekästä luettavaa. Joukkueen vahvuudesta puuttuvat muun muassa Oliver GiroudN’Golo Kante ja Kylian Mbappe. Näiden lisäksi Kingsley Comanin pelikunto selviää juuri ennen ottelua ja Jules Kounde kärsii pelikiellosta. Näistä pelaajista esiin voidaan nostaa Kante ja Mbappe, jotka kuuluvat varmasti joukkueen neljän laadukkaimman pelaajan joukkoon. Ei ole kaukaa haettua väittää, että kotijoukkueelta puuttuisi tänään heidän kaksi parasta pelaajaansa. Tästä huolimatta Ranskan joukkue kuhisee nimimiehiä, kuten esimerkiksi Karim BenzemaPaul PogbaHugo Lloris ja Antonio Griezman.

Ranska lähtee otteluun allaan Ukrainaa vastaan pelattu 1-1 tasapeli, jossa Ranska pystyi pelillisen esityksen valossa ansaitsemaan jopa voiton, mutta tulostaululle saakka se ei tällä kertaa riittänyt. Vieraat pystyivät luomaan maaliodottamaa esimerkiksi tasan kahden maalin verran, mutta kun pallo ei mene sisään, niin silloin taululla komeilee ainoastaan yksi maali. Lisäksi kun oma pää vuotaa sen verran et sinne kuuluu yksi maali mennä, niin silloin tulos on monesti tämä. Näissä karsinnoissa Ranska onkin pelannut jo kahdesti tasan Ukrainan kanssa ja kertaalleen sama tulos on tullut ottelusta Bosnia ja Hertsegovinan kanssa.

Huuhkajilla edessään melkein mahdoton tehtävä

Vierasjoukkue Suomi lähtee otteluun suurena altavastaajana. Joukkueen taitotason ei pitäisi nimittäin riittää tässä ottelussa minkäänlaiseen tulokseen, vaikka joukkueelle osuisi se paras päivä ja vastustajalle huonoin. Ranskan huonon päivän taso vain on niin onnettoman heikko, että pieni mahdollisuus Suomelle ottelussa ainakin tasapeliin on annettava. Totuus on silti, että kyllä tämä mahdollisuus on todella pieni. Suomen poissaoloista tänään on mainittava Sauli Väisäsen ja Joni Kaukon puuttuminen miehistöstä. Toisaalta edelliseen otteluun verrattuna Markku Kanervan miehistön tilanne on parempi, sillä Glen Kamaran pelikielto on kärsitty ja myös Tim Sparv on täydessä pelikunnossa.

Suomi lähtee otteluun 5-3-2 miehistöllä, joka saattaa pelin edetessä muistuttaa enemmän 5-3-1-1 tyyppistä ratkaisua, sillä Huuhkajat joutuvat ilmeisesti puolustamaan omaa maaliaan välillä jopa oksettavan syvällä omassa päädyssään. Tämän päivän ottelu saattaisikin pelillisesti Suomen MM-karsintaottelua Ukrainaa vastaan, jossa Suomi ei pelillisesti saanut hippaakaan, mutta siinä ottelussa joukkue käytti hyväkseen ainoan maalipaikkansa, kun Teemu Pukki tasoitti ottelun 89 minuutin kohdalla annetulla rangaistuslaukauksella.

Suomen joukkue ei pelillisesti pärjää, vaan menestymiseen tarvitaan tänään myös aika paljon onnea. Vedonlyönnissä ei juuri tuurin puolesta kannata rahojaan sijoittaa ja kun edelleen muistamme, että rahalla ei ole kotimaata, niin myöskään kannattajavetoja tässä lajissa ei kannata harrastaa. Näin ollen kun otetaan ystävämme realismi huomioon, niin meidän valintamme on selkeä.

 

» Ranska -1.5 maalia
1.67
100% ensitalletusbonus 300€ asti
1.67
Talleta 100€, pelaa 200€
1.65
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.65
Talleta 10€ Pelaa 60€
1.65
Eurolla 10€ ilmaisveto
1.65
100% ensitalletusbonus 100€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ