Espanja

1.91

Tänään pelataan oikeastaan ensimmäinen suurien panosten ottelu MM-karsinnoissa. Solnassa pelattavassa ottelussa taistellaan B-lohkon voitosta, kun länsinaapurimme Ruotsi saa vieraakseen Espanjan. Ottelun panokset ovat todella suuret, sillä periaatteessa kaikki muut lohkon joukkueet ovat liputtaneet itsensä jo pois lohkon voittokamppailusta ja suorasta paikasta Qatarin MM-kisoihin.

Kotijoukkueella pieniä huolia hyökkäyskaluston kanssa

Ruotsin maajoukkue jatkaa karsintojaan kohtalaisen hyvistä asetelmista, kun EM-kisojen menestys oli kuitenkin odotuksien tasolla ja karsinnatkin ovat alkaneet kahdella voitolla ja joukkueella onkin kasassa kahden ottelun jälkeen täydet kuusi pistettä. Ruotsin valmentajana jatkaa edelleen Jan Andersson, jonka taktiikat ovat lähtökohtaisesti tuoneet useammin joukkueelle pelitavallista etua kun haittaa, joten voitaisi todeta joukkueen olevan hyvin valmennettu kokonaisuus. Varsinkin joukkueen puolustus on yleensä laadukkaasti valmennettu paketti ja Ruotsi pystynee tänäänkin vaikeuttamaan vastustajan hyökkäyspelaamista matalalla makaavalla puolustuksellaan.

Ruotsin ongelmat ovat taas aivan kentän toisessa päässä, eli hyökkäyksessä. Käytännössä joukkueen ongelmat alkavat jo kutospaikan pelaajien pallollisesta osaamisesta ja jatkuvat siitä läpi keskikentän. Linkit puolustavat hyvin, mutta harvoin saavat tällä tasolla aikaiseksi hurraahuutoja pallollisena ja ylemmän keskikentän roolissa joskus nähty Marcus Berg on heittänyt nappiksen naulakkoon maajoukkueen osalta, joten tässä vaiheessa ainoita vaihtoehtoja tähän rooliin taitaa olla pallollisena pelaajana vakaata keskitasoa edustava Kristoffer Olsson. Kärkeen joukkueelta löytyy ihan laadukas kaksikko Kulusevski ja Isak, jotka tänään saattavat jäädä kuitenkin pahasti ilman tarjoilua.

Espanjan ongelmat ovat varmasti edelleen viimeistelyssä

Espanjan EM-kisat näyttivät jälleen sen, että maan jalkapallomaajoukkueen ongelmat taitavat jatkossakin kiteytyä siihen, että palloa ei osata laittaa maalivahdin ohi ja tolppien väliin. Joukkueen valmennus on puhunut pitkään, että Espanjan maajoukkueen pelitapa muuttuu pois “totaalisen jalkapallon” parista, mutta kentällä näitä puheita ei ainakaan EM-kisoissa vielä nähty, vaan joukkueen pelaaminen oli melkein jopa tylsempää kuin ennen. Viihdearvo tässä pelaamisessa onkin ollut melkein olematon, vaikka maaliodottamaa espanjalaiset ovatkin luoneet kiitettävästi edellisissä otteluissaan. 4-3-3 pelitavalla pelaava Espanja kärsii myös hivenen poissaoloista, kun RodriPedri ja Dani Olmo ovat sivussa illan ottelusta. Lisäksi tietty myös Sergio Ramos on edelleen sivussa maajoukkueen toiminnasta.

Vierasjoukkue tuleekin saamaan ottelussa kaikesta huolimatta suurella todennäköisyydellä reippaasti enemmän maalipaikkoja ja luotua maaliodottamaa. Ongelmana joukkueen pelaamisessa saattaakin jälleen olla maalin tekeminen. Jotenkin on hämmästyttävää kuinka maailmanluokan pelaajat eivät saa palloa sisään yhtään mistään. Jokaisen pelaajan pitäisi maailman huipulla pystyä ainakin joskus edes syöttämään pallo maalivahdin ohi vastustajan verkkoon, mutta Espanjan tapauksessa se on ollut erittäin hankalaa EM-kisojen ja näiden karsintojen aikana. Tähän kuitenkin saattaa hiljalleen tulla muutosta, koska joukkueen pelaajat ovat viime aikoina heilutelleet mukavasti verkkoa omissa seurajoukkueissaan.

Koska on hyvin todennäköistä, että vieraat tulevat hallitsemaan palloa ja luomaan maaliodottamaa, niin nykyinen kerroin joka on noussut reilusti yli 1.85 lukemien on varmasti pelaamisen arvoinen. Totuus kuitenkin on, että Ruotsi tarvitsee loistavan suorituksen nykyisellä potentiaalillaan tämän ottelun voittamiseen. Myös molempien joukkueiden maali olisi voinut kiinnostaa, mutta koska Ruotsin kärjet jäävät pahimmillaan tyystin ilman palloja, niin me valitsemme kohteeseen vierasvoiton

» Espanja
1.91
100 € ilmaisveto
1.91
100€ ilmaisveto
1.91
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.91
100 € ilmaisveto
1.90
Eurolla 10€ ilmaisveto
1.90
100% ensitalletusbonus 100€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ