Molemmat joukkueet tekevät maalin

2.45

Tänään jatkuu Huuhkajien taival jalkapallon MM-karsinnoissa, kun Kazakstan saapuu Suomen vieraaksi Helsinkiin. Ottelussa panokset ovat suomalaisittain vähintäänkin kohdillaan, sillä kotivoitolla Huuhkajat nousisivat lohkossaan toiseksi kolmen ottelukierroksen jälkeen. Se tarkoittaisi vahvasti sitä, että Suomen haaveet MM-kisapaikasta olisivat elossa vielä ottelun jälkeenkin. Tappio taas merkitsisi sitä, että kyseinen tehtävä kävisi melkein jo mahdottomaksi. Pelipaikkana toimii tietysti Olympiastadion ja aloitusvihellys kuullaan klo 16.00.

Suomen joukkueen keskikenttä saattaa aiheuttaa kysymyksiä

Huuhkajien ja Markku Kanervan suurin haaste on tänään keskikentän keskustan pelaamisessa. Glen Kamara kärsii nimittäin tänään pelikieltoaan ja erinomaisesti viime aikoina esiintynyt Joni Kauko joutui jättämään koko maajoukkuekomennuksen väliin. Tämän lisäksi Tim Sparv antoi hivenen huolestuttavia lausuntoja omasta pelikunnostaan ja nyt Kanervan ja kannattajien kädet taitavatkin olla kyynärpäitä myötä ristissä, jotta kapteeni olisi täydessä pelivireessä. Suomen keskikentän pallollinen pelaaminen saattaakin tänään olla erittäin suuri haaste, sillä esimerkiksi Robert Taylor, tai Kaan Kairinen ovat edelleen suhteellisen kokemattomia pelaajia keskikentän pallolliseen rooliin kansainvälisellä tasolla.

Huuhkajat ovat aloittaneet karsinnat kahdella ottelulla, joista joukkue ei rehellisesti sanottuna olisi ansainnut yhtään mitään, mutta kaksi pistettä näistä otteluista on pitänyt joukkueen haaveet elossa MM-kisapaikasta. Huolestuttavaa on kuitenkin se, että tässä lohkossa näyttää olevan pelillisesti Suomea parempia joukkueita vähintään kolme kappaletta, kun Ukraina, Bosnia ja Hertsegovina, sekä Ranska ovat esittäneet otteluissaan reilusti Huuhkajia parempia otteita. Tästä huolimatta täytyy muistaa, että Kanervan aikakaudella Suomi on ollut parhaimmillaan juurikin silloin, kun katseet ovat kääntyneet tulostaululle. Sama suuntaus jatkuu toivottavasti myös tänään, kun pelin päätyttyä on aika jakaa sarjapisteitä.

Myös Kazakstan on napannut sarjapisteensä kehnoilla esityksillä

Myöskin vierasjoukkue Kazakstan on Suomen tapaan haalinut karsinnoissa kaksi pistettä. Tämän päivän vieraat ovat nimittäin pelanneet kahdesti tasan Ukrainaa vastaan ansaitsematta kummastakaan ottelusta pistettäkään. Syvällä puolustava Kazakstan on nimittäin molemmissa otteluissa antanut vastustajalle myös tarvittavat maalipaikat, mutta kun vastustaja ei tee mistään ja omat pelaajat pystyvät maalintekoon myös paikoista, joissa ei juurikaan ole paikkoja on Kazakstanin tilanne näissä karsinnoissa reilusti odotettua parempi. Odotettavissa kuitenkin oli, että kun ensimmäiset kolme ottelua on ollut kerran Ranskaa ja kaksi kertaa Ukrainaa vastaan, niin joukkueella olisi tässä vaiheessa ollut tasan kaksi sarjapistettä vähemmän.

Myöskin vieraat kärsivät tänään aika kovasti poissaoloista, sillä joukkueen ykkösmaalivahti Stas Pokatilov kärsii pelikieltoaan ja  joukkueen kapteeni Azat Nurgaliyev, sekä joukkueen paras maalintekijä Bakhtiyar Zaynutdinov jäivät pois maajoukkuekomennukselta ilmeisesti jonkinlaisten matkustusasiakirjoihin liittyvän sotkun takia, joten myöskään Kazakstanin joukkue ei ole parhaimmillaan varsinkaan hyökkäyspään osalta. Varsinkaan kun myöskään Aleksey Shchyotkin on myös poissa ainakin näiden otteluiden ajan maajoukkueen vahvuudesta.

Kun mietin ottelun maaliodottamaa, niin ei siitä kovin korkeata saa millään ja näin ollen molempien joukkueiden maalille laskeskelin järkevää rajakerrointa 2.33-2.35. Unibet tarjoaakin kohteeseen kerrointa 2.30, joka on mielestäni pienoinen alikerroin, mutta muuten markkinoilta on löydettävissä jopa 2.45 tapaista kerrointa, joka siis on jo tuotto-odottamaltaan loistava pelikohde. Kun markkinat ovat näin paljon erimieltä todennäköisyyksistä, niin yleensä todellisuus on jossain siinä välissä ja näin ollen nykyisillä kertoimilla on meidän kohteemme selvä.

» Molemmat joukkueet tekevät maalin
2.45
100% ensitalletusbonus 300€ asti
2.45
Talleta 100€, pelaa 200€
2.40
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.40
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
2.40
Eurolla 10€ ilmaisveto
2.40
Talleta 10€ Pelaa 60€

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ