Suomi

1.98

Tänään Huuhkajilla on vuorossa MM-karsintojen kuudes ottelu, jossa vastaan asettuu kotijoukkueena toimiva Kazakstan. Lauantain ottelussa kärsityn tappion jälkeen Markku Kanervan suojateilla onkin edessä kirjaimellisesti pakkovoitto, tai muuten haaveet kisapaikasta saadaan haudata suoraan peruskallioon ja jopa järkevä lohkosijoitus karsinnoissa alkaa olemaan uhattuna. Kyseessä onkin maajoukkueen jatkon kannalta erittäin tärkeä ottelu, nimittäin lohkon sijoitus on erittäin tärkeässä asemassa jo seuraavan karsinnan arvontakoreja ajatellessa. Ottelun pelipaikkana toimii Astana Areena ja aloituspotku nähdään jo klo 17.00.

Kotijoukkue Kazakstan ei ole nykyisellään mikään jalkapallon heittopussi ja se on nähty myös näissä karsinnoissa. Esimerkiksi Ukrainaa vastaan kaavitut kaksi pistettä kahdesta ottelusta todistavat sen, että joukkue on todellakin varteenotettava vastustaja Huuhkajille varsinkin kotikentällään pelatessa. Kazakstanin joukkueesta katsojan kannattaa ottaa seurantaan ehkä koko joukkueen suurin tähti, joka kymppipaikalla heiluva Moskovan CSKA:ssa palkkansa tienaava Baktiyor Zaynutdinov. Kazakstanin nimihirviö on nimittäin vasta 23 vuotias ja omistaa jo nyt taidot, joille saattaisi olla käyttöä jo suuremmissakin sarjoissa. Tämän lisäksi topparin paikalla pelaava 21 vuotta täyttänyt Nuraly Alip on ainakin allekirjoittaneen silmissä näyttänyt yllättävänkin valmiilta topparilta ikäänsä nähden ja häneltä voidaan myös tulevaisuudessa odottaa aika paljon.

Kazakstan tykkää pelata kotikentällään varsinkin 4-4-2 pelitavalla, jossa keskikenttä on hyvinkin puhtaassa salmiakkimuodostelmassa. Kyseinen pelitapa ei nykyfutiksessa ole enää kovin suuressa huudossa ja sen puolustaminen onkin tuottanut monelle joukkueelle hivenen haasteita. Varsinkin kymppialueen puolustaminen tätä pelitapaa vastaan on hivenen erilaista, jos sitä verrataan perinteisempiin pelitapoihin. Toisaalta kyseinen pelitapa tuo myös helposti haasteita puolustussuuntaan, koska pallon yläpuolelle voi helpohkosti eksyä 5-6 pelaajaa yhtä aikaa ja omaan päätyyn saattaa tulla hallitsematon kiire. Tämä nähtiin esimerkiksi edellisessä ottelussa Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan.

Huuhkajat liitelee otteluun ansaittuna suosikkina

Huuhkajien viimeaikojen otteista on noussut esiin monien fanien päässä kysymys, että miksi Kanervan miehistö ei pelaa enää 4-4-2 pelitavalla, vaan joukkue nähdään ottelusta toiseen 5-3-2 muodostelmassa, vaikka tulokset eivät ihan aina miellytä joukkueen kannattajia. Kysymyksen vastaus löytyy ilmeisesti siitä, että esimerkiksi Perparim Hetemajin jäätyä pois maajoukkueen vahvuudesta, niin Suomen laitapelaajien taso ei valitettavasti tällä hetkellä valitettavasti juurikaan päätä huimaa, vaan joukkueen pelaajiston vahvuudet ovat enemmänkin keskilinjan pelaajissa. Maajoukkuevalmennuksen yksi suurimmista haasteista onkin se, että pelitapa täytyy muokata aina sillä hetkellä käytettävissä olevaan materiaaliin, sillä siirtoikkuna on kiinni aina koko vuoden.

Maajoukkueen pelaamisen rakenteet ovatkin päällisin puolin kunnossa, mutta esimerkiksi lauantaina Ukrainan ensimmäisessä maalissa nähtiin tilanne, jossa oikeastaan kukaan Suomen pelaajista ei tuntunut tietävän, kenen tehtävä olisi prässätä palloa ja peittää laukaus. Hetkellisen empimisen jälkeen vastustaja saikin laukaisevan jalan vapaaksi oikeastaan liikoja edes yrittämättä ja laadukas laukaus painui Suomen maalin oikean tolpan viereen aika heppoisen hyökkäämisen päätteeksi. Näitä tilanteita tänään kuitenkaan tuskin nähdään, sillä Kanervan valmennustiimi on yleisesti hyvä oppimaan edellisen ottelun virheistä ja tänään Kazakstan joutuu varmasti maksamaan kovemman hinnan maaleistaan.

Huuhkajien joukkue on tänään ehkä hivenen suututettu ja jokainen pelaaja tietää vastustajan tason ja pelin merkityksen maajoukkueelle. Totuus on kuitenkin se, että jos Suomi pelaa tänään oman taitotasonsa ylärajoilla, niin voiton todennäköisyys nousee jopa 55% luokkaan ja nykyisillä kertoimilla tämä on ilman muuta ostamisen arvoinen arpa. Me uskomme tänään Huuhkajien voittoon ja löydämme myös uskomuksellemme täydet perustelut ennen illan kamppailua.

» Suomi
1.98
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.98
Eurolla 10€ ilmaisveto
1.98
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.98
Talleta 10€ Pelaa 60€
1.95
100 € ilmaisveto
1.95
100% ensitalletusbonus 100€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ