Sveitsi

1.66

Tänään jatketaan jälleen MM-karsintojen C-lohkon otteluita, joista meidän vihjeemme osuu Pohjois-Irlannin ja Sveitsin väliseen otteluun. Lohkossa alkaa lähtökohdat olemaan selvät, sillä jatkopaikat alkaa olemaan kahden kauppaa, kun Sveitsi ja Italia ratkaisevat suoran kisapaikan kohtalon ja toinen joukkueista menee ristikarsintaan. Myös muilla joukkueilla on edelleen periaatteellinen mahdollisuus, mutta käytännössä lohko taitaa alkaa olemaan kahden kauppaa. Sveitsi onkin nimittäin haastamassa Italian tosissaan lohkon voitosta ja jos joukkue voittaa kaksi rästiotteluaan tulee se menemään kahdella pisteellä Italian ohitse. Tämän päivän pelipaikkana toimii Windsor Park ja pallo laitetaan keskipisteeseen klo 21.45.

Kotijoukkueella takanaan muttama aika surullinen vuosi

Pohjois-Irlanti muistetaan monesti laatuaan parempana maajoukkueena, sillä joukkue pystyi varsinkin 2017 vuonna ylittämään itsensä ja selviytyi hivenen jopa sensaatiomaisesti MM-karsintojen toiselle kierrokselle pudottamalla alkulohkossa esimerkiksi Tshekin ja Norjan. Toisessa vaiheessa tuli kuitenkin noutaja, kun tämän päivän vastustaja Sveitsi hajoitti joukkueen haaveet MM-kisoista voittamalla tuplaottelun yhteismaalein 1-0. Tämän jälkeen Pohjois-Irlannin maajoukkueen pelaaminen on kuitenkin muuttunut valtavasti ja vuoden 2018 jälkeen joukkueen pelaamisessa ei ole ollut kyllä pienintäkään kehumista.

Kotijoukkue lähtee tähänkin otteluun tilanteessa, jossa ainoa oikea jalkapallojoukkue joka on voitettu kolmeen vuoteen on Bosnia ja Hertsegovina, jonka joukkue pystyi kaatamaan lokakuussa 2020. Muuten ainoat voitot ovat tulleet Viron, Latvian ja Maltan tasoisista maista. Ainoat venymisetkin jo65Ttaan. Jonny Evanssin puuttuessa voidaan todeta Jamal Lewisin olevan joukkueen ylivoimaisesti suurin tähti ja koska harva normaaleista jalkapallon seuraajista edes tietää kuka on Jamal Lewis, niin se kertoo ehkä tarpeeksi jouk@µµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµ§kueen tämän hetkisestä tasosta.

Sveitsi tuntuu ylittävän itsensä aina kentälle tullessaan

Sveitsin joukkue kärsii edelleen poissaoloista, joista suurimmat ovat tietysti Xherdan Shaqirin ja Granit Xhakan puuttuminen. Näiden lisäksi joukkeesta sivussa ovat Mario Gavranovic ja Breel Embolo, joten hyökkäysvoimaa joukkueelta ainakin puuttuu todella runsaasti. Tästä huolimatta Sveitsi pystyi edellisessä kohtaamisessa Euroopan Mestari Italiaa vastaan tuottamaan yli maalin verran maaliodottamaa, kun kyseiset lukemat kirjattiin numeroin 1.21. Näin ollen vaikka joukkue jäi Italiaa vastaan maaleitta, niin olisi se saattanut myös ottelussa kertaalleen heiluttaa vastustajan maaliverkkoa hivenen paremmalla tuurilla.

Vaikka Sveitsin hyökkäyksestä puuttuu reilusti tulivoimaa, niin se on silti vastustajan joukkuetta laadukkaampaa. Ylemmät keskikenttäpelaajat Zuber ja Steffen ovat ihan aitoja jalkapalloilijoita ja kärkihyökkääjä Haris Seferovic on näyttänyt jo Benficassa kuuluvansa ihan oikeiden hyökkääjien joukkoon. Sveitsi onkin tässä ottelussa miehistöltään reilusti vastustajaansa laadukkaampi. Jonkunlaisen kuvan voi saada siitä, että esimerkiksi Transfermrkt sivuston mukaan Sveitsin tämän päiväisen miehistön yhteenlaskettu arvo on noin 230miljoonaa, kun vastustajan joukkueen arvo menee 42 miljoonan kohdilla. Tämän lisäksi Sveitsin joukkue on ylisuorittanut tasoonsa nähden jo EM-kisoista saakka ja tänään joukkue pärjää jo ihan perus suorituksella.

Sveitsi on saanut Vladimir Petkovicin johdolla melkein jokaisessa ottelussaan pelitavallista etua ja nyt kun joukkueella on ottelussa myös suurehko materiaalinen etu, niin tuntuisi todella suurelta yllätykseltä, mikäli joukkue ei voittaisi tämän päivän otteluaan jopa vieraskentälläkin melkein kolmea kertaa neljästä. Itse sainkin joukkueen voiton todennäköisyydeksi 63%, joka antaisi rajakertoimeksi 1.59 kertoimen. Näin ollen meille jää vielä mukavat 6% tuotto-odottamaa, joka on vallan mainio ylikerroin tämän illan ottelutarjontaa silmällä pitäen.

 

 

 

 

 

» Sveitsi
1.66
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.66
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.66
Eurolla 10€ ilmaisveto
1.66
Talleta 10€ Pelaa 60€
1.65
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.65
100€ ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ