Pelaajan laukaukset maalia kohti (sis. JA) : Oliwer Kaski yli 2.5

2.23

Suomi kohtaa Jääkiekon MM-kisojen välieräottelussa toistamiseen tässä turnauksessa Saksan. Kiekko tippuu jäähän klo: 18:15 ja pelipaikkana toimii kisojen ykkösareena, Arena Riga. Yleisöä halliin saa ottaa noin 2600 silmäparia.

Suomi jälleen mitalipeleissä

Jukka Jalosen luotsaama Leijonaryhmä pelaa jälleen MM-mitaleista, kun joukkue onnistui kellistämään puolivälieräottelussa Tshekin. Vähämaalinen ottelu päättyi lopulta Suomen 1–0 voittoon, ja ainokaisen maalin teki Simon Hrubecin selän taakse viime kaudella HPK:ta edustanut Jere Innala, Petri Kontiolan ja Iiro Pakarisen esityöstä.

Suomi noudatti omaa pelitapaansa kurinalaisesti puolustaen viisikkona omaa aluettaan jälleen loistavasti. Tshekki ei muutamaa paikkaa lukuun ottamatta päässyt A-luokan maalintekosektorille, ja viimeisenä lukkona operoi nollapelin pelannut Jussi Olkinuora 28 torjunnallaan.

Saksa pudotti yllättäen Sveitsin

Toni Söderholmin luotsaama Saksa on ollut kisojen yksi positiivisista yllättäjistä. Ville Peltosen kanssa yhteistyötä kisoissa tekevä Söderholm on tehnyt pyyteetöntä työtä saksalaisjoukkueen kanssa, joka näkyy nyt konkreettisesti tulostaululla. Saksa onnistui kukistamaan ennakkoon vahvana joukkueena pidetyn Sveitsin lopulta rangaistuslaukauskilpailussa 2–3 lukemin. Saksan joukkueen luonteesta kertoo se, että joukkue ei menettänyt uskoaan 2–0-tappioasemassa, vaan uskoi omaan peliinsä, mikä tuotti lopulta positiivisen lopputuloksen. Ottelun sankareina loistivat tasoitusmaalin viimeisellä minuutilla tehnyt Manitoba Moosen puolustaja Leon Gawanke ja maagisen voittomaalin rankkareissa upottanut Marcel Noebels. Noebels on pelannut huipputurnausta ja ollut Saksan joukkueen ruumiinistuma 3 maalilla ja 5 syöttöpisteellä.

Söderhölm ja Peltonen saivat lisää tulitukea hyökkäysarsenaaliin, kun Edmonton Oilersin hyökkääjä Dominik Kahun liittyi joukkueeseen alkusarjan lopussa. Saksalaistaituri on ehtinyt pelaamaan kisoissa kolme ottelua, ja on osoittanut arvonsa joukkueelle syöttämällä joukkueen tasoitusmaalin Sveitsi-pelissä sekä rangaistuslaukauskilpailussa naulaamalla sveitsiläiskassari Leonardo Genonin selän taakse tärkeän maalin. Kahun ei ehtinyt edelliseen Suomi-otteluun vielä mukaan, mutta Suomen puolustajien kannattaa pitää tänään hyökkääjää silmällä, sillä öljymies on erittäin vaarallinen hyökkäysalueella.

Vetoidea otteluun

Hallitseva maailmanmestari Suomi lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Vedonlyöntisivustot ovat kohtalaisen hyvin jyvällä myös ottelun maalimääristä, mikä pysynee matalalla, kun tiedetään molempien kurinalainen viisikko- ja puolustuspelaaminen sekä Suomen ajoittain tehottama hyökkäyspelaaminen. Joukkueet ovat kohdanneet kerran näissä MM-kisoissa alkusarjassa, silloin Leijonat voittivat ottelun maalein 2–1.

Bookkereiden ollessa kohtalaisen hyvin jyvällä ottelun kulusta, on vetoidea haettava otteluun toista kautta. Jalonen tiivisti Tshekki-pelissä puolustajien peluutusta ja on odotettavissa, että Saksaa vastaan leijonakuningas tekee samoin. Oliver Kaski on ollut ajoittain hukassa, eikä Omskin luottopuolustaja ja KHL-mestari ole sopeutunut kunnolla neljän puolustusparin peluutusrytmiin.

Jalosen tiivistettyä pelaamista, alkoi Kaski näyttää jälleen omalta itseltään. Kiekollisesti taitava puolustaja pääsi peliin paremmin mukaan, tuki hyökkäyksiä ja oli muutenkin laukaisuherkkä. Kaski ei ole vielä tehnyt näissä kisoissa maalia, mutta puolustajan laukaisumääristä saa kohtalaisen mukavaa kerrointa. Kaski on nostanut tasoaan pikkuhiljaa ja Tshekki-ottelussa puolustaja laukoi viisi kertaa maalia kohti. Jalosen jatkaessa puolustajien peluuttamista seitsemällä, antaa se hyökkäyksiä tukevalle taitopuolustajalle enemmän peliaikaa. Yli 2,5 laukausta voidaan pitää ylivoimaa pelaavalta, hyökkäyksiä tukevalta sekä kiekollisesti taitavalta puolustajalta rutiinisuorituksena.

» Pelaajan laukaukset maalia kohti (sis. JA) : Oliwer Kaski yli 2.5
2.23
Talleta 10€ Pelaa 60€
2.23
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
2.23
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.23
Eurolla 10€ ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ