Milwaukee Bucks -5.5

2.01

Ensi yönä on koripalloa seuraavien ihmisten katseet naulattu jälleen Amerikan Yhdysvaltoihin, kun NBA:ssa pelataan finaalisarjan neljäs ottelu. Pelipaikkana toimii jälleen Milwaukeessa sijaitseva Fiserv Forum. Ottelussa vastakkain ovat kotijoukkue Milwaukee Bucks ja ottelusarjaan otteluvoitoin 2-1 johtava Phoenix Suns.

Kotijoukkue on pelillisesti askeleen edellä

Milwaukee Bucks aloitti finaalisarjan kotiottelunsa melkoisen näyttävästi voittamalla edellisessä ottelussa Sunsin oikeastaan jokaisella pelin osa-alueella. Etenkin levypallopelissä vastustajaansa selkeästi edellä ollut Bucks voittikin ottelun heittoyritykset lukemin 90-83. Tämä ero selittyy oikeastaan suoraan hyökkäyspään levypalloissa, jotka merkattiin kotijoukkueen hyväksi lukemin 13-6. Mikäli sama meno jatkuu tänään, tulee kotijoukkue tasoittamaan ottelusarjan torstaina aamuyöstä 2-2 lukeemiin..

Bucks lähti finaalisarjaan suurena altavastaajana varsinkin siitä syystä, että joukkueen tähtipelaajan Giannis Antentokounmpon polven odotettiin olevan melkein pelikelvottomassa kunnossa. Nyt kuitenkin jos käytämme polven kunnon arvioinnissa apuna kahta edellistä ottelua, on todettava ainakin kivunlievityksen olevan onnistunutta, sillä pelaajan polvivammaa on erittäin vaikea ainakaan ihmissilmällä havaita miehen otteita seuratessa. Lisäksi joukkueen takamiehet Middleton ja Holliday ovat pelanneet kaksi kohtalaisen hyvää otosta pimentäen vastustajan tähtimiesten suurimman loisteen.

Sunsin tähtipelaajien on aika laittaa herätyskellot soimaan

Sunsin oli määrä kävellä mestaruuteen näistä finaaleista ja jopa allekirjoittanut odotteli jonkinlaista herrasmiesmäistä katujen lakaisua Milwaukeen joukkueella 4-1 tyyppisin otteluvoitoin, mutta kahden edellisen ottelun perusteella on varmasti monien NBA:ta seuraavien ihmisten kanta väkisinkin muuttunut. Sunsin tähtipelaajat Devon Booker ja Chris Paul ovat laskeutuneet täydellisesti normaalien kuolevaisten pariin ja korin alla loistaneet pitkät miehet tuntuvat olevan joka ottelussa enemmän ja enemmän vaikeuksissa. Tämän lisäksi myös Sunsin yksi suurimmista vahvuuksista, eli kaukoheittopeli kyykkäsi oikein kunnolla viime ottelussa, kun 31 kolmosesta toimitettiin ainoastaan yhdeksän keskelle keksintöä.

Sunsin joukkueen box-out pelin tulee parantua, mikäli joukkue haluaa ottaa elintärkeän vierasvoiton ja sitä kautta tulevan valtavan edun tässä finaalisarjassa. Mikäli vastustaja kaappaa 13 hyökkäyspään levypalloa, niin joukkue saa lopettaa unelmoinnin finaaliottelun voittamisesta kyseisessä sarjassa. Tämän lisäksi Bookerin ja Paulin pitää palata takaisin tähtipelaajien tasolle. Edellisen ottelun kaltaista vapaailtaa ei voida toista kertaa miehille myöntää missään nimessä. Myös vastustajan supertähti Antentokounmpo pitää saada jotenkin kuriin. Miehelle ei voida antaa 40 pistettä ja 13 levypalloa yhtä ottelua kohden.

Kun ajattelemme miten Suns ottaisi vierasvoiton, tulee kielen päälle väkisin liian monta jos sanaa. Jos Paul ja Booker parantavat otteitaan. Jos Ayton ja Crowder pystyy voittamaan taistelunsa levypalloista. Jos kolmoset uppoisivat jälleen vanhaan malliin ja jos sitä ja jos tätä. Tämä kaikki saattaa osua kohdilleen ja sen jälkeen tämä finaalisarja saadaan kuopata jo aamulla seitsemän jälkeen, mutta jossittelun varaan emme vetojamme laske. Luotammekin siihen, että huomenna ottelusarja on 2-2 lukemissa ja tämä viihde jatkuu ehkä jopa seitsemän ottelun verran.

Betsafe TV näyttää NBA-finaalit suorana

Voit seurata NBA-finaaliotteluita suorana Betsafe TV:n livestream-palvelusta. Sinulla pitää olla vain Betsafen pelitili ja siellä 1 € rahaa, niin ottelut näkyvät sinulle. Jos sinulla puuttuu Betsafen pelitili? Voit hyödyntää samalla 200 % ensitalletusbonuksen!

» Milwaukee Bucks -5.5
2.01
Eurolla 10€ ilmaisveto
2.01
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
2.01
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.01
Talleta 10€ Pelaa 60€
2.00
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.00
100€ ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ