Milwaukee Bucks -4.0

1.90

Koripallon NBA:ssa on jo matkustettu finaalivaiheeseen ja sen kolmanteen osaotteluun. Finaalisarjassa yhteen ottavat Phoenix Suns ja Milwaukee Bucks. Sarja aloitettiin Phoenixista, jossa kotijoukkue Suns nappasi molemmat ottelut nimiinsä ja johtaa sarjaa voitoin 2-0. Ensi yönä suomen aikaan pelattavan ottelun pelipaikkana toimiikin vuorostaan Fiserv Forum Milwaukeessa ja ottelu alkaa klo 3.00.

Kotijoukkue Milwaukee Bucks lähtee otteluun kahden tappion jälkeenkin vielä vedonlyöntimarkkinoiden suosikkina. Ja miksi ei lähtisi, sillä amerikkalaisessa urheilussa oleva sanonta siitä, että ottelusarjat alkavat vasta ensimmäisestä vierasvoitosta pitää tässäkin sarjassa erittäin hyvin paikkansa. Kotijoukkueen voiton kannalta joukkueen ehdottomasti tärkein pelaaja on kaksinkertainen NBA:n arvokkain pelaaja Giannis Antetokounmpo, joka edellisen ottelun aikana teki selväksi, että miehen polvivammasta ei ole jäljellä enää kuin muisto. 42 pistettä ja 12 levypalloa tilastoihinsa kellottanut kreikkalainen onkin joukkueelleen korvaamaton pelaaja näissä karkeloissa.

Bucks on ollut erittäin hyvä kotijoukkue koko kauden ja tämän varaan voinee laskea tänäänkin. On silti hyvinkin aiheellista kysyä, kuka joukkueen pelaajista pystyisi puolustamaan Devin Bookeria ja Chris Paulia vastaan niin, että joukkue saisi mahdollisuuden voittaa otteluita tässä sarjassa. Toinen korjattava asia kotijoukkueella on ehdottomasti vapaaheittojen tarkkuus. Edellisessä ottelussa kymmenellä pisteellä hävinnyt Bucks heitti 23 vapaaheitostaan peräti 11 ohi. Tämä lukema on hyväksyttävissä ainoastaan junioriotteluissa ja nyt pelataan kuitenkin maailman kirkkaimpien valojen keskellä. Myöskin kolmen pisteen heitot ovat olleet joukkueelta vahvasti hakusessa viime aikoina ja edellisen ottelun heittoprosentti viivan takaa olikin niin onneton, kuin 29%. Nämä asiat korjaamalla kotijoukkue poistuneekin tänään voittajana kentältä.

Vierasjoukkue Phoenix Suns omistaa tässä ottelusarjassa laadukkaammat takamiehet ja niiden puolustaminen tuntuukin olevan melkoista ydinfysiikkaa jälleen heidän vastustajilleen. Tutkapari Booker ja Paul tuntuukin tekevän kentällä välillä aivan mitä tahtoo. Tämän lisäksi joukkue on valtaisan hyvä kolmen pisteen viivan takaa. Ensimmäisessä ottelussa hivenen yskähdelleet kolmoset upposivatkin edellisessä kohtaamisessa jo huikealla 50% tarkkuudella. Suns on ollut yllättävän laadukas joukkue tässä otteluparissa myös korin alla, kun varsinkin ensimmäisessä ottelussa loistanut Deandre Ayton on naputellut kahteen otteluun jo 33 pistettä ja kaapinut hurjat 30 levypalloa. Tämän lisäksi Mikai Bridges on tuonut leveyttä joukkueeseen naputtamalla yhteensä yli 40 pistettä kahdessa edellisessä kamppailussaan.

Suns on myös hyvä vierasjoukkue, vaikka pelaamista vieraskentällä tuppaakin vaikeuttamaan jonkinlainen pelin sisäinen ailahtelu. Varsinkin hyökkäyspelissä on näkyvissä pieniä ongelmia, mutta joukkue tuppaa selviämään niistä normaalisti kunnialla. Suns sai tähän sarjaan loistavan alun voittamalla molemmat kotiottelunsa, mutta finaalit eivät todellakaan ole vielä ohitse. Tänään joukkue saa kuitenkin lähteä otteluun hivenen kevyemmillä paineilla, nimittäin tämän päivän koitoksessa kaikki paineet ovat kotijoukkueen harteilla. Näin ollen saatammekin nähdä parketilla hyvinkin vapautuneen vierasjoukkueen.

Phoenix Sunsin pelaamisen paras puoli tällä hetkellä on varmuus. Joukkue tekee tulosta leveällä rintamalla ja joukkueen hyvän ja huonon päivän ero on paljon pienempi kuin vastustajalla. Toisaalta tämä sama asia saattaa välillä myös toimia heikkoutena, sillä mitään älyttömiä suonenvetoja joukkueelta ei ole totuttu näkemään varsinkaan vieraskentillä. Milwaukee on loistava kotijoukkue ja kun Antentokounmpo tuntuu jälleen olevan loistavassa vireessä, niin onkin varsin odotettavaa, että joukkue pystyy kotikentällä nappaamaan ensimmäisen kiinnityksensä tämän vuotisen finaalisarjan voittamiseksi.

Betsafe TV näyttää NBA-finaalit suorana

Voit seurata NBA-finaaliotteluita suorana Betsafe TV:n livestream-palvelusta. Sinulla pitää olla vain Betsafen pelitili ja siellä 1 € rahaa, niin ottelut näkyvät sinulle. Jos sinulla puuttuu Betsafen pelitili? Voit hyödyntää samalla 200 % ensitalletusbonuksen!

» Milwaukee Bucks -4.0
1.90
100€ ilmaisveto
1.90
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.90
100 € ilmaisveto
1.90
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ