Kansas City Chiefs -5.5

1.91

Tänään Kansasissa on jälleen juhlapäivä, kun Kansas City Chiefs astelee kentälle tuoden mukanaan viheriölle samalla yhden koko NFL:n suurimmista tähdistä, eli Patrick Mahomesin. Vastaansa Kansas saa sarjan pohjalta jo muutaman vuoden ajan nousua tehneen Cleveland Brownsin ja joukkueen pelinrakentaja Baker Mayfieldin. Ottelun näyttämönä toimii Arrowhead Stadium ja kainalopallo potkaistaan ilmaan klo 23.45

Kotijoukkueen ainoa tavoite tulee olla jälleen mestaruus

Toissakaudella mestaruutta juhlinut Kansas jäi viime kaudella ottelun päähän unelmastaan, kun Tom Bradyn johtama Tampa Bay Buccaners oikeastaan teurasti Chiefsit Super Bowlissa. Otteluun jopa lievänä suosikkina lähtenyt Kansas ei saanut ottelusta kun osallistumispinssit, mutta toisaalta muut joukkueet koko sarjassa eivät saaneet sitäkään. Kansasin joukkue ei ole kesän aikana karmeita uudistuksia kokenut ja heille tärkein kolmikko hyökkäyksen kannalta, eli Mahomes, Travis Kelce ja Tyreek Hill jatkavat edelleen joukkueessa. Keskushyökkääjien osastolla onkin oikeastaan joukkueen isoimmat kysymysmerkit, kun pallon juoksemisesta suurimman vastuun kantaa ilmeisesti tänäkin vuonna Clyde Edwards-Helaire, jonka tason riittävyydestä NFL:n ykkösjuoksijaksi voidaan käydä ihan aiheellista keskustelua. Toisena vaihtoehtona on Darrel Williams, joka viime vuonna onnistui kantamaan palloa noin 140 jaardia vähemmän, kun pelinrakentaja Mahomes.

Puolustuksen tukipilarit ovat myös hyvin samat, kuin edellisellä kaudella. Chris Jones ja Frank Clark huolehtivat pass rushin toimivuudesta ja linjapuolustaja Anthony Hitchens avittaa kun kerkee. Safetyn roolissa pelaava Daniel Sorensen taitaa jälleen poimia suurimmat luvut taklaustilastoihin ja tämä myös kertoo jotain Kansasin puolustuksen pienehköistä ongelmista. Ja puolustuksessa toisena safetyna häärivä Tyrann Mathieu tekee koko joukkueen näyttävimmät pelit. Varsinkin syötönkatkojen osalta mies tuntuu päätyvän ESPN:n koosteisiin noin joka kolmannessa ottelussa. Joukkueen puolustukselta onkin lupa odottaa suunnilleen samanlaista suorittamista, kuin viime kaudella. Ei loistavaa, mutta riittävän hyvää.

Markkinoilta löytyy myös oudohko linja, jossa käsitellään Mahomesin heittoyrityksiä. Tähän kohteeseen raja on Unibetilla aseteltu 38.5 yritykseen. Viime kauden runkosarjassa Mahomes jäi tämän alle vain viidesti, kun yli mentiin kymmenen kertaa. Täksi vuodeksi joukkueen juoksupeli ei ainakaan ole vahvistunut ja näin heittoyritykset eivät ainakaan vähene. Tämän takia otamme lisäkohteeksi tähän otteluun Patrick Mahomes syöttöyritykset yhteensä yli 38.5 yritystä. Kohde löytyy Unibetin, LeoVegasin, William Hillin ja Mr Greenin valikoimasta.

Cleveland Browns on taas ihan pientä vaille huippujoukkue

Cleveland Browns on jälleen lähellä huippujoukkuetta ja kuuluukin tänäkin vuonna niihin porukoihin, jotka taistelevat paikasta pleijareissa. Joukkueen pallosta huolehtii Mayfield, joka on lähes huippupelinrakentaja ja jos mies pystyy ottamaan jälleen yhden askeleen eteenpäin urallaan, niin Browns voi olla joukkue joka laittaa jokaisen vastustajansa todella tiukille. Keskushyökkääjä Nick Chubb on lähes huippuluokan juoksija pallon kanssa. Ainoa osasto joka on varmasti ihan NFL:n kärkitasoa on laitahyökkääjäosasto. Odell Beckham Jr. on ladannut näytöt tiskiin jo aikoja sitten ja Jarvis Landry on todella tasokas kakkoslaituri. Brownsin kannalta valitettavaa on kuitenkin se, että TE osastolle joukkueella ei ole laittaa yhtäkään vaarallista pelaajaa, sillä Austin Hooperin taso nyt ei aivan riitä vertailussa kärkijoukkueisiin.

Joukkueen suuremmat ongelmat voidaankin odottaa jälleen muodostuvan puolustukseen. Varsinkin kun joukkueen paras pulustuspään pelaaja linjapakki B.J.Goodson seilailee edelleen vapaana agenttina ja on jopa todennäköistä, että mies ei Brownsin palkkakattoon mahdu. Toisaalta myös Goodsonin kannalta tilanne alkaa olemaan sinällään haastava, että Goodsonin palkkapyyntö ei millään mahdu kuin ehkä kuuden joukkueen palkkakattoon. Näissäkään joukkueissa ei taida olla kun maksimissaan yksi, jossa haaveillaan menestyksestä. Joka tapauksessa mies on poissa ja sitä aukkoa Brownsin on ennalta ajateltuna todella vaikea paikata.

Kertoimissa hivenen ihmeteltävää

Suoraan sanottuna kotikerroin ihmetyttää allekirjoittanutta suuresti. Kertoimet nähdessäni odotin löytäväni Hillin tai Kelcen loukkaantuneiden listalta, mutta ei. Tietysti Clarkin ja Mathieun pelaaminen on epävarmaa, mutta niin on myös Odell Beckhamin. Nyt kun mitään järkevää syytä kerrointen nykyiseen kohtaloon ei löydy yhtään mistään, niin sillon täytyy vaan huitasta kohde lapulle.

Koppaa 500% bonus

BOOM! Vedonlyöntisivusto NordicBet hemmottelee uusia asiakkaita koko syyskuun ajan tarjoamalla 500 % ensitalletusbonuksen. Saat 10 € talletuksella 60 € pelirahaa. Kierrätysvaatimus on 8Xbonusraha 1,50 kertoimella, eli tässä tapauksessa sinun tarvitsee kierrättää 480 € kotiuttaaksesi voitot – ei paha.

NordicBet näyttää myös urheilua suorina lähetyksinä omassa livestream -palvelussaan ja pääset nauttimaan Euroopan huippufutiksen lisäksi KHL– ja CHL-kauden ottelut suorana. Hyvien kohteiden lisäksi on siis tarjolla myös urheilua suorina lähetyksinä. Voitot voit kotiuttaa omalla tilille viidessä minuutissa.

» Kansas City Chiefs -5.5
1.91
100€ ilmaisveto
1.91
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.91
100 € ilmaisveto
1.91
100 € ilmaisveto
1.90
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.90
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ