Andy Daltonin suoritukset yhteensä yli 19,5

2.00

Tänään pelataan kasa NFL:n ensimmäisen kierroksen otteluita, joista illan viimeinen menee jo maanantain puolelle Lammin aikaa, kun Los Angeles Ramsin ja Chicago Bearsin ottelu alkaa klo 02.35 maanantaina aamuyöstä. Ottelun pelipaikkana toimii tietenkin Ramsin kotiareena SoFi Stadion.

Kotijoukkue hamuaa paikkaa pudotuspeleissä

Kotijoukkue Rams on tänään ottelun selkeähkö suosikki. Joukkueen hyökkäyspelin sydän on tällä kaudella Detroit Lionsista hankittu Matthew Stafford, joka saattaa olla jopa aliarvostetuin kaikista pelinrakentajista. Stafford on nimittäin pelannut laadukkaita kausia kaudesta toiseen Lionsseissa roihuavan roskistulipalon keskellä. Nyt mies pääsee ihan oikeeseen urheilujoukkueeseen ja se varmasti tulee näkymään myös miehen otteissa. Lähtökohtana voidaan pitää kuitenkin sitä, että Stafford on laadukkaampi pelinrakentaja, kun viime kaudella pallosta huolehtinut Jared Goff.

Kotijoukkueen puolustuksessa varsinkin viime kausi oli hivenen vajaata tekemistä. Safety John Johnson III on todella laadukas pelaaja, joka nappasi viime kaudella yli sata taklausta. Toisaalta hänen pelipaikallaan ei ikinä pitäisi joutua ottamaan yli 70 taklausta yksin. Nyt miehen määrä näissä oli 73 kappaletta. Pass Rushin osalta joukkueella on laittaa kentälle sarjan vaarallisin pelaaja, kun viime kaudellakin 13.5 säkkiä napannut Aaron Donald tallustaa kehiin Donald onkin suurin suosikki koko sarjan säkkitilaston voittajaksi. Tämän lisäksi myös Leonard Floyd saattaa napata Ramsille kymmenkunta säkkiä. Pass Rushin jälkeen puolustuksen laatu kuitenkin hivenen heikkenee ja tästä syystä joukkue antoikin kuitenkin vastustajilleen yli 23 onnistunutta heittoyritystä per ottelu

Dalton voi ensimmäistä kertaa pyytää apua joukkueeltaan

Vierailija Chicago Bears on tainnut lähtee rohkeasti tankille menestystä ajatellen. Pelinrakentaja Mitchell Trubisky sai lähteä ja fanien toiveet olivat laadukkaassa pelinrakentajassa, mutta paikalle ilmestyikin Andy Dalton jonka johdolla ei ihan suurimmasta menestyksestä ilmeisesti taistella. Totuus on kuitenkin, että Daltonilla on ensimmäistä kertaa ympärillään hyökkäys, jossa yli kaksi miestä osaa napata ilmassa lentävän esineen kiinni. Lisäksi Allen Robinson II on todella hyvä ykköskohde kenelle tahansa pelinrakentajalle ja David Montgomery toimii hyvänä juoksu-uhkana, joka osaa myös kopittaa palloa tarpeen tullen. Näin ollen on perusteltua sanoa, että Dalton on urallaan moniin vuosiin parhaan hyökkäyksen kapellimestari. Ehkä silti odotuksia ei kannata aivan taivaaseen hilata.

Vedonlyöntitoimistot pitävät Bearsin hyökkäystä aivan roskana

Chicago saattaa onnistuessaan olla lähellä pleijareita, mutta tälle onnistumiselle ei ihan valtavia prosentteja ole jaossa. Tästä huolimatta tämän ottelun vedonlyöntikohteista löydetään hivenen hassuja rajoja. Daltonin syöttöyritysten raja on raahattu 33.5 yritykseen, joka on suunnilleen kohdillaan. Onnistuneiden syöttöjen määrä on kuitenkin 19.5. Kun otetaan huomioon se, että viime kauden Bearsissa edes Trubisky ei jäänyt kyseisen rajan alle kuin kolmasti ja Dalton viime kauden Cowboysissa kahdesti, niin raja on kovin kummallinen. Varsinkin kun odotettavasti Rams tulee johtamaan ottelua valtaosan ajasta, jolloin juoksupelien määrä vähenee entisestään.

» Andy Daltonin suoritukset yhteensä yli 19,5
2.00
100€ ilmaisveto
2.00
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.00
100 € ilmaisveto
2.00
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ