Chicago Bears +12 pts

1.92

Tänään jatkuu myös kainalopallon suurin ja kaunein sarja, eli NFL. Suomen aikaan myöhään illalla toisistaan mittaa ottavat kaikkien aikojen parhaan pelaajan Tom Bradyn edustama Tampa Bay Buccaners ja kuusin kertaisen Pro Bowl edustajan Khalil Mackin edustama Chicago Bears. Otteluun lähdetään asetelmista, jossa Buccaners lähtee otteluun viiden voiton ja yhden tappion rasittamana, kun taas vieraiden saldo näyttää kolmea voittoa ja kolmea tappiota. Illan ottelun tapahtumapaikkana toimii Raymond James Stadion ja aloituspotku potkaistaan klo 23.25

Kotijoukkueen tilastoista löytyy pienoinen kummajainen

Buccaneersia tarkastellessa vedonlyöntimielessä, niin kyseessä on jopa pienoinen kummajainen. Yleensä voittoja kahmivat joukkueet pärjäävät vähintään kohtalaisesti myös tasoitusta vastaan katsottuna, mutta Tampa Bay on pystynyt voittamaan spreadin vain kaksi kertaa tällä kaudella pelaamastaan kuudesta ottelusta. Käytännössä siis vedonlyöjät ovat arvioineet Tampa Bayn neljä kertaa kovemmaksi suosikiksi, kuin mitä joukkue todellisuudessa on ollut. Tänään kotijoukkueen pelinrakentaja Bradyn elämää vaikeuttaa vielä hivenen hänen tutkaparinsa Rob Bronkowskin poissaolo. Tilannetta ei myöskään helpota se, että Gronkin kanssa samaa pelipaikkaa pelaavan O.J. Howardin pelikunto on myös suuri kysymysmerkki. Laitahyökkääjäosastolta puuttuu myös Antonio Brown, joten Godwinin ja Evansin olisi pakko tänään pelata hyvät ottelut, jotta Bradyllä olisi olemassa suuntia, johon palloa heitellä.

Tampa Bayn puolustus on tällä kaudella ollut myös oikeastaan odotusten mukaisesti pienoisissa vaikeuksissa. Joukkuetta vastaan on tehty pelkästään heittopeleillä 1685 jaardia, mikä on kuudenneksi eniten koko sarjassa. Toisaalta joukkueen onneksi voidaan todeta, että tänään heillä on vastassa koko sarjan toiseksi heikointa heittopeliä pelaava hyökkäys, joten sinällään kotijoukkueen pitäisi tänään pystyä onnistumaan myös puolustuksessa. Toisaalta Bearsin juoksuhyökkäys on sarjan seitsemänneksi paras, joten kotijoukkueen juoksupuolustus pistetään totiseen testiin oikeastaan vasta ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Puolustuksesta joukkueen merkittävin poissaolo on parhaan kulmapuolustajan Richard Shermanin puuttuminen.

Chicago Bears on väritön, mauton ja hajuton joukkue

Tämän päivän vierasjoukkue ei varmasti herätä oikein yhdessäkään katsojassa mitään tunteita. Joukkueen pallosta huolehtii tulokaspelinrakentaja Justin Fields. Vaihtopenkillä samalle pelipaikalle kokemusta tuovat Andy Dalton ja Nick Foles, joka vaihtomiehen vaihtomiehenä omistaa koko joukkueen kuudenneksi suurimman cap hitin. Tämä kertonee jotain myös siitä, kuinka hyvin Bearsin joukkueen toimitusjohtajan Ryan Pacen johtama toimisto on viime aikoina pelaajahankinnoissa onnistunut. Bearsin hyökkäämisen vahvuus onkin juoksupeli, joka on variaatioiltaan monipuolista. Sen mahdollistavat myös monipuolinen juoksijakolmikko MontgomeryHerbert ja Williams. Näistä varsinkin ensiksi mainittu Montgomery pelaa tällä hetkellä aivan mukavaa sesonkia.

Chicago on jo monta vuotta tullut tunnetuksi hyvänä puolustavana joukkueena. Tämä on nähty myös tällä kaudella, vaikka joukkueen puolustus on joutunut tulemaan kentälle todella useasti varsin heikoista kenttäasetelmista. Silti joukkueelle on tehty ainoastaan 124 pistettä. Tällä tuloksella joukkue on edelleen kymmenen vähiten pisteitä päästäneen joukkueen joukossa. Toisaalta kun oma hyökkäys ei saa juuri mitään aikaiseksi, niin tämä ei ole liikaa joukkuetta lämmittänyt, vaan edelleen Chicagon eteneminen pudotuspeleihin näyttäisi vaativan pienen ihmeen.

Tasoitus on noussut hivenen korkeaksi

Kun otamme huomioon kotijoukkueen terveysongelmat hyökkäyksessä ja vieraiden hyvän puolustuksen, niin taas näyttäisi siltä, että vedonlyöjät yliarvioisivat hivenen hallitsevan mestarin ylivoimaa. Tällä hetkellä nimittäin joukkueiden välinen tasoitus on jo levinnyt 12 pisteeseen ja kun otamme huomioon vielä sen tilastoidun faktan, että Buccaneers ei tällä kaudella ole tasoitusta pystynyt voittamaan kuin kahdesti, kun taas Chicago on tällä kaudella pystynyt nappaamaan joka tapauksessa kolme voittoakin, niin 12 pisteen tasoitus on mielestämme hivenen liikaa

» Chicago Bears +12 pts
1.92
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.92
100 € ilmaisveto
1.92
100€ ilmaisveto
1.92
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ