Dallas Cowboys alle 22.0 pistettä

1.83

Tänään alkaa taas monen penkkiurheilijan elämän vuoden paras aika, kun amerikkalaisen jalkapalloilun suurin ja kaunein sarja, eli NFL potkaistaan käyntiin. Tänä vuonna kauden ensimmäisessä torstai-illan ottelussa kohtaavat viime vuoden mestari Tampa Bay Buccaners, sekä yksi nykyaikaisen NFL:n suurimmista dynastioista, eli Dallas Cowboys. Ottelu pelataan Raymond James Stadionilla ja aloituspotku potkaistaan Tampan taivaalle perjantaina aamuyöstä klo 3.20 Hauhon aikaan.

Hallitseva mestari ei liikaa ole muutoksia kokenut

Tampa Bay on rehellisesti katsottuna keskinkertainen joukkue, joka sai viime kaudeksi lottovoiton nimeltään Tom Brady, joka nappasi tullessaan mukaansa vielä todellisen isojen pelien miehen, kun Rob Gronkowski liittyi myös Buccaneersien vahvuuteen. Monet ovat ihmetelleet voiko yksi mies nostaa näin paljon joukkueen tasoa ja vastaus on, että todellakin voi. Brady pystyy aina ulosmittaamaan omista hyökkääjistään hivenen enemmän kun keskitason pelinrakentaja. Tämän lisäksi keskushyökkääjien elämä helpottuu, kun vastustajan puolustuksen on pakko aina varautua enemmän syöttöpeliin ja näin keskushyökkääjien juoksuille jää hivenen enemmän tilaa kuin ennen.

Tampan puolustus oli varsinkin viime kaudella taattua laatua. Pass rush pelaaminen toimi hyvin ja tältä osastolta riitti myös laajuutta. Tästä osoituksena on se, että joukkueessa vähintään kolme pelaajaa nappasi vähintään kahdeksan säkitystä. Myöskin kulmapuolustaja Carlton Davisin loistava kausi avitti omalta osaltaan puolustuksen tekemistä, sillä mies pimensi kauden aikana kasan laadukkaita laitahyökkääjiä omalla peliesityksellään. Jo tilastollisestikin 66 taklausta ja neljä syötönkatkoa antaa jonkinlaisen kuvan Davisin tasosta viime kaudella.

Dallasin menestyksen vuosista on jäljellä vain muisto

Dallas on todellakin yksi koko nykyaikaisen NFL:n suurimmista seuroista ja seuran historia on täynnä monia huippuhetkiä. Tällä hetkellä seura kärsii kuitenkin pahasti niin sanotusta palkkojen karkaamisesta, kun yleinen palkkataso on noussut aika paljon muiden joukkueiden yläpuolelle ja tällä hetkellä joukkueessa maksetaankin niin kutsuttua Dallasin lisää. Tilanne kärjistyikin aika mukavasti nyt keväällä, kun Dak Prescottille painettiin käteen pahvi, jonka cap hit on 34 450 000 dollaria vuodelta. Tällä hetkellä Dallasin miehistö onkin koko sarjan toiseksi kallein, mutta laatua siitä puuttuu merkittävästi.

Dallasin viime kausi meni aivan vihkoon Prescottin loukkaantumisen seurauksena. Joukkueen toinen tähtipelaaja DeMarcus Lawrence yritti Zack Martinin kanssa pitää joukkueen puolustusta pystyssä, mutta varsinkin Lawrencen taso on nyt kahden edellisen kauden aikana laskenut kuitenkin takaisin normaalien kuolevaisten joukkoon. Hyökkäyksessä Amari Cooper jäi ilman palloja ja Ezekiel Elliot pelasi kaiken aikaa juoksuorientoituneita puolustuksia vastaan, sillä heittouhkaa ei juuri ollut. Onkin odotettavissa, että Dallas pystyy pelaamaan reilusti viime kautta paremman sesongin ja se saattaa riittää kohtalaisen heikossa NFC:n itädivarissa jopa pleijareihin, mutta tänään se tuskin riittää yhtään mihinkään.

Puolustavat mestarit ovat parempia oikeastaan jokaisella sektorilla. Ainoastaan juoksupeli on sellainen, jossa Elliot saattaa nappaa pidemmän korren, mutta muuten Dallasilla on edessä aika vaikea matsi. Dallasin voiton ainoa mahdollisuus olisi juosta paljon pallon kanssa ja pitää kello käynnissä, jolloin Brady istuisi sivurajalla. Tässä joukkue tuskin onnistuu ja näin ollen omakin pistesaldo taitaa jäädä aika heppoiseksi. Underin raja kiinnostaa kovasti, mutta onhan markkinoilla yksi parempikin kohde. Tästä syystä valitaankin lapulle seuraava valinta.

» Dallas Cowboys alle 22.0 pistettä
1.83
Talleta 10€ Pelaa 60€
1.83
Eurolla 10€ ilmaisveto
1.83
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.83
100% ensitalletusbonus 100€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ