ST. Louis Blues

1.92

Tulevana yönä NHL:ssä pelataan neljän ottelun kierros, jossa ensimmäisenä katseemme suuntamme läntisen konferenssin Keskiseen divisioonaan, missä kohtaavat Arizona Coyotes ja ST. Louis Blues. Pelipaikkana on kojoottien kotiluola Gila River Areena ja ottelu käynnistyy klo: 05:00 Suomen aikaa.

VedonlyöntisivustoBonus & livestreamBetsaa & Katso
Kaikki NHL-ottelut suorana ja 100% bonus

Arizona Coyotes uudelleenrakennusvaiheessa

Andre Tourigny aloitti ensimmäisen kautensa NHL-seuran päävalmentajana, kun kanadalaisvalmentaja otti kojoottilauman siipiensä suojaan. Loistavaa työtä nuorten parissa tehnyt Tourigny aloittaa joukkueen kanssa uuden sivun, ja samalla joukkueessa on käynnissä uudelleenrakennusvaihe, mikä näkyi jo ennen kaikkea kesällä joukkueen runkopelaajien vaihtaessa maisemaa pelkästään varausvuoroja vastaan. Maisemaa vaihtoivat tukipilari ja kapteeni Oliver Ekman-Larsson, Antti Raanta, Darcy Kuemper, Conor Garland sekä Christian Dvorak.

Varausvuorojen lisäksi kaupoissa aavikolle siirtyivät myös Loui Erikssonin, Shayne Gostisbeheren, Andrew Ladd sekä Anton Strålman. Vielä kauden alkaessa joukkueen GM Bill Armstrong koittaa kaupata hyökkääjä Phil Kesseliä ja muita kesällä aavikolle saapuneita kokeneita pelureita, joista Kessel saattaa vielä hyvin liikahtaa.

Tourigny aloitti päävalmentajauransa aivan kauheassa kaaoksessa, mikä näkyi joukkueen kahden ottelun mittaisella vieraskiertueella, vaikka moni väittää, että toimiston asiat eivät vaikuta kaukaloon – puhuu paskaa.

Kojoottilauma kohtasi kahden ottelun mittaisella vieraskiertueella ensimmäiseksi Columbus Blue Jacketsin, joka oli valovuoden edelle uudelleenrakennusvaiheessa olevaa kojoottilaumaa. Ottelu oli taputeltu kahdessa erässä sinitakkien viedessä matsin lopulta maalein 8–2.

Lauantaina Suomessa parhaaseen katseluaikaan kojootit kohtasivat Buffalo Sabresin, joka oli jo parempaa tekemistä, mutta joukkue joutui lopulta taipumaan rankkareilla maalein 2–1.

Kojooteilta puuttuu hyökkääjä Alex Galchenyuk, joka on sivussa ylävartalovamman takia.

Arizona aloittaa kolmen ottelun mittaisen kotipelisarjansa tulevana yönä, jonka aikana joukkue kohtaa nuottipaidat, Edmonton Oilersin sekä New York Islandersin. Kojoottien maalinsuulla aloittanee loistavan ottelun Buffalo-pelissä pelannut Karel Vejmelka.

ST. Louis Blues avasi kautensa voitolla

Craig Beruben piiskuroima ST. Louis Blues käynnisteli oman kautensa Denveristä, josta joukkue aloitti myös kolmen ottelun mittaisen vieraskiertueensa. Vieraskiertueen ensimmäinen ja kauden avausottelu pelattiin Colorado Avalanchen kotiaskissa Ball Areenalla, missä kotijoukkue joutui lopulta taipumaan nuottipaidoille maalein 3–5.

Kauden avausotteluksi Bluesin esitystä voidaan pitää vahvana, vaikka joukkueelle tuli 1–4-tilanteessa hyvänolontunne puseroon, minkä seurauksena kotijoukkue pääsi vielä peliin mukaan päätöserän kahdella maalilla. Bluesin ykköskenttä, joka on koottu Ryan O’Reillyn ympärille, missä laidoilla viilettää Coloradosta nuotteihin siirtynyt Brandon Saad sekä David Perron oli jäätävässä iskussa. Ykköskenttä värkkäsi viidestä maalista kolme.

Bluesin vieraskiertue päättyy Vegasiin. Maalissa aloittanee ensimmäisessä ottelussa torjunut huippukassari Jordan Binnington.

Nuottipaitoja lapulle

Arizona Coyotes on tällä hetkellä erittäin sekavassa tilassa. Vaikka joukkue paransi otteitaan sitten avausottelun, on joukkueella paljon pelillisiä puutteita, jotka vievät aikaa parantuakseen. Buffaloa ei voida myöskään pitää suurena mittarina ja tulos hieman vääristää joukkueen tilannetta.

ST. Louis Blues on kurinalainen joukkue, ja vaikka menetyksiä tapahtui kesän aikana, on runko edelleen kunnossa ja se näkyi jo avausottelussa. Kaukalossa saatetaan varhain aamulla Suomen aikaa nähdä vain yksi jääkiekkojoukkue, jos ennusmerkit yhtään pitävät paikkansa. On lähes mahdoton yhtälö, että kojoottilauma pystyisi parantamaan peliään niin paljon, että se voisi olla todellinen uhka nuottipaidoille tässä vaiheessa kautta.

Betsaa & Katso – Unibet TV näyttää NHL-kauden suorana

Jääkiekkofanien rukouksiin on vastattu! Unibet TV näyttämää NHL-ottelut kaudesta 2021–2022 alkaen suorana omassa live stream -palvelussaan. Unibet on tehnyt kolmen vuoden sopimuksen NHL-lähetyksien näyttämisestä, mikä mahdollistaa NHL-otteluiden katsomisen vaivattomasti pikkurahalla. Sinulla tarvitsee vain olla Unibetin ilmainen pelitili ja siellä positiivista saldoa yhden sentin (0,01 €) verran ja kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissasi suorana!

VedonlyöntisivustoBonus & livestreamBetsaa & Katso
Kaikki NHL-ottelut suorana ja 100% bonus
» ST. Louis Blues
1.92
Talleta 10€ Pelaa 60€
1.92
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.92
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.91
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.91
100 € ilmaisveto
1.91
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ