Boston alle 35.5 laukausta

1.90

Tänään jatkuu jälleen Bostonin ja Carolinan välinen pudotuspelisarja ja pelipaikkana toimii Bruinsin kotipyhättö TD Garden. Ottelun lähtökohtana toimii se, että molemmat joukkueet ovat tähän mennessä voittaneet kotiottelunsa, kun Carolina nappasi kaksi ensimmäistä ottelua nimiinsä lukemin 5-1 ja 5-2, kun taas kolmas matsi merkattiin Bostonille luvuin 4-2. Tämän päivän ottelu on suomalaisittain mukavasti prime time matsina ja näin ollen ottelu alkaa jo klo 19.30.

Bostonin ylivoima ja maalivahtipeli parani huomattavasti kotikentällä

Ensimmäinen asia joka viime ottelussa auttoi Bruinssit voittoon oli maalivahtipelin parantuminen. Maalin suulle kolmanteen peliin tolppien väliin luistellut jenkkivahti Jeremy Swayman pelasikin oikein hyvän ottelun ja toi selkeästi varmuutta joukkueen maalille. Swayman aloittanee tänäänkin, sillä sarjaan ykkösmaalivahdin paikalta lähtenyt Linus Ullmark ei varmasti vakuuttanut kahdessa ensimmäisessä ottelussa oikeastaan yhtään ketään. Tämän lisäksi voiton takuuna toimi kahdessa ensimmäisessä ottelussa kovasti tökkinyt ylivoima, joka viime ottelussa ratkaisi ottelun heittämällä kiekon muutaman kerron vastustajan verkkoon. Tosin joukkueen kolmas maali voidaan osittain laittaa myös vastustajan maalivahdin piikkiin, koska Pyotr Kochetkov jätti tilanteessa hivenen etukulmaa liikaa auki ja David Pastrnakin tasoinen maalintekijä yleensä silloin toimittaa kiekon vastustajan verkkoon

Carolinalla melkoisia huolia maalivahtirintamalla

Hurricanesin suurin kysymysmerkki on tänäänkin maalivahtipeli, josta vastuu saattaa edelleen kaatua venäläisen nuoren miehen Kochetkovin niskaan. Antti Raanta tosin oli eilen jo avaamassa luukkua ja valmentaja Rob Brind’Ámour ilmoitti miehen käyvän tänään jäällä muutamien pelaajien kanssa, jonka jälkeen Raannan pelikunto selviää. Joukkueen ykkösmaalivahti Frederik Andersen on edelleen sivussa joten pahimmillaan joukkue saattaa joutua pelaamaan jo periaatteessa kolmannen ottelunsa näissä pudotuspeleissä kolmosveskari tolppien välissä. Toisaalta venäläinen on pelannut aivan kohtalaisen hyvin, vaikka juurikin viimeisessä ottelussa kiekko tuntui pomppivan vähän liikaa. Pelillisesti Carolina pysyy kuitenkin 5v5 pelissä mukavasti vastustajansa messissä ja näin ollen jos maalivahtipeli onnistuu on joukkueella mahdollisuudet kyllä kairaa voittokin tämän illan ottelusta.

Tämän päivän maaliodottamaan vaikuttaakin aika paljon se, että kuka aloittaa vieraiden maalilla. Jos Raanta on tänään pelikunnossa voisi aamupäiväottelussa William Hillin alle 6.0 maalille tarjoama 1.67 kerroin olla hyvinkin kiinnostava, sillä tilastoista voimme huomata prime time otteluiden maaliodottaman olevan NHL:ssä noin maalin verran pienempi kuin muissa otteluissa. Joka tapauksessa aamupäivän kamppailu jonkin verran rokottaa aina pelaajien terävyyttä ja eniten se näkyy aina hyökkäyspelissä. Sarjassa on viimeiset ottelut pelattu muutenkin aika tarkkaa jääkiekkoa ja kotijoukkue ei ole niin suuri suosikki kun voitaisi olettaa. Näin ollen uskommekin 35.5 laukauksen rajan olevan liikaa aamupelissä kotijoukkueelle.

» Boston alle 35.5 laukausta
1.90
100 € ilmaisveto
1.90
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ