Alle 5,5 maalia varsinainen peliaika

1.90

NHL:ssä pelataan lauantaina kolme primetime-ottelua. Ensimmäisessä ottelussa kohtaavat itäisen konferenssin joukkueet Boston Bruins ja New York Islanders. Pelipaikkana on aina vierasjoukkueelle vaikea Bostonin kotiaski TD Garden ja kiekko putoaa jäähän 18:30 Suomen aikaa. Ottelu käynnistyy paikallista aikaa klo: 12:30.

NHL: Boston Bruins - New York Islanders

Boston Bruins on tällä hetkellä tulikuuma joukkue

Bruce Cassidyn luotsaama Boston Bruins on kääntänyt kurssinsa kreivin aikaan ja joukkue liitää tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa ja viimeisestä 15 matsista kuokkaan on tullut vain kolme kertaa. Itäisen konferenssin kuudentena ja kivenkovan Atlantin divisioonan kolmantena majaileva Bostonin karhu on selättänyt alku- ja keskikauden vaikeudet loukkaantumisista huolimatta, ja on jälleen matkalla kevään tosipeleihin.

Boston Bruins jatkaa viiden ottelun kotipelisarjaansa, joka käynnistyi toissayönä, kun hallitseva mestari Tampa Bay Lightning tuli todistamaan kotijoukkueen nykyistä virettä TD Gardeniin, sillä seurauksella, että Tampa tappioputki venyi jo kolmen ottelun mittaiseksi Bostonin jatkaessa loistavia otteitaan, ja vieden ottelun lopulta maalein 3–2.

Bostonin voiton takuumiehinä häärivät hattutempun Andrei Vasilevskin selän taakse takonut tshekkiläinen täsmäase David Pastrnak, joka on enää neljän maalin päässä maagisesta 40 maalin rajapyykistä, sekä Erik Haula, joka alusti jokaisen tshekkiläisen maalin.

Tulikasteensa sai Tampa-ottelussa myös siirtorajalla Anaheim Ducksista hankittu ruotsalaispakki Hampus Lindholm, joka otti odotetusti paikkansa ykkösparissa Charlie McAvoyn rinnalla. Ruotsalainen kellotti reilu 23 minuuttia jääaikaa ja esiintyi muutenkin edukseen. Lindholm on seuraavat kahdeksan kautta Boston Bruinsin mies ruotsalaisen painettua puumerkkinsä pitkään jatkosopimukseen, joka takaa pakille noin 6,5 miljoonaa kaudessa. Kalifornian auringon alle toiseen suuntaan matkasi varausvuoroja sekä suomalaispakki Urho Vaakanainen.

Boston jatkaa kotipelisarjaansa Tampa-ottelun jälkeen, kun joukkue saa vieraakseen vielä neljän päivän huilin jälkeen Toronto Maple Leafsin, New Jersey Devilsin sekä Columbus Blue Jacketsin.

Bostonin sairastuvalla on ykkössentteri Patrice Bergeron, joka on palannut jo harjoituksiin ja lähenee pelikuntoa. Tähtisentterin pelikunto ratkeaa ottelun alla. Maalissa aloittanee edellisen ottelun torjunut Jeremy Swayman (92.48/2.09).

New York Islanders liitää myötätuulessa

Barry Trotzin piiskuroima New York Islanders on aloittanut myös oman loppukirinsä kevään tosipelejä silmällä pitäen, mutta todellisuus taitaa iskeä vasten kasvoja ennen kuin pudotuspeliviiva häämöttää horisontissa. Itäisen konferenssin kymmenentenä ja Metropolitanin divisioonassa kuudentena majailevat saarelaiset ovat viimeisestä pudotuspelipaikasta 17 pisteen päässä, kun otteluita saarelaisilla on jäljellä 17.

New York Islandersilla on käytännössä mahdoton tehtävä edessään, mutta joukkueen viimeaikaiset otteet ovat herättäneet pienet toivonrippeet henkiin. Trotzin suojatit saapuvat TD Gardeniin kahden ottelun voittoputkessa ja viimeisestä kymmenestä matsista kuokkaan on tullut vain kahdesti. Joukkue ei siirtorajalla riehunut, vaan keskittyi kiinnittämään runkopelaajia, kun kokeneet kehäketut Zach Parise (1 v/1,5milj.) ja Cal Clutterbuck (2 v/3,75milj.) kirjoittivat seuran kanssa jatkosopimukset.

Saarelaisten kokoonpanosta poissa ovat varmuudella jatkosopimuksen sorvannut hyökkääjä Clutterbuck sekä puolustaja Scott Mayfield, joka on sivussa vähintään kuukauden. Maalissa aloittanee edellisessä ottelussa luukkua avannut ja kotona Ottawa Senatorsin nollannut venäläiskassari Semyon Varlamov (91.70/2.67).

New York Islandersin matka jatkuu Bostonista takaisin kotiluolaan, missä joukkue huomenna B2B-ottelussa hallitsevan mestarin Tampa Bay Lightningin.

Aamupäiväottelu TD Gardenissa

Joukkueet kohtaavat nyt kolmatta kertaa toisensa tällä kaudella. Kaksi edellistä ottelua pelattiin New Yorkin talousalueella, jossa New York Islanders voitti molemmat ottelut. Joukkueiden välillä on myös historiaa viime kesältä, kun saarelaiset laittoivat Bostonin karhun laulukuoroon toisella pudotuspelikierroksella voitoin 4–2.

On sanomattakin selvää, että Trotz tietää, miten Bostonia pystyy haavoittamaan. Saarelaiset osaavat myös viisikkopuolustamisen jalontaidon, eikä maalintekeminen saarelaisten verkkoon ole koskaan helppoa tiiviin puolustuksen edessä.

Boston on myös saanut tiivistettyä todella hyvin puolustuspelaamista ja joukkueen viisikkopelaaminen on myös yhtenäisempää, joka on ollut yksi loistavan peli-ilmeen ja voittoputkien keskiössä. Emme kuitenkaan usko, että Islanders päästää kotijoukkuetta ilman mustelmia, ja ottelusta on lupa odottaa yllättävänkin vähämaalista, kun ottaa huomioon molempien joukkueiden puolustusvalmiuden.

Molemmilla joukkueilla on myös erittäin laadukas alivoima ja kaksi kovassa iskussa olevaa maalivahtia. Aamupäiväottelu tuo myös omat lisähaasteensa valmistautumiseen ja pelitempo saattaa hyvinkin olla normaalia alhaisempi – ainakin ensimmäisessä erässä. Kaksi edellistä ottelua ovat olleet hyvinkin vähämaalisia, ja kun raja on vedetty tarpeeksi ylös, löytyy under-kohteesta tähän meidän pelivalintamme.

» Alle 5,5 maalia varsinainen peliaika
1.90
30 € ilmaisveto
1.86
100 € ilmaisveto
1.86
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ