Colorado Avalanche - maalit yhteensä - Erä 2: Yli 1,5

2.33

Suomen aikaa lauantai-iltana pelaan maailman kovimmassa kiekkoliigassa kaksi Primetime-ottelua. Kiinnitämme katseemme KeyBank Centeriin, missä kotijoukkue Buffalo Sabres saa vieraakseen Colorado Avalanchen. Ottelu käynnistyy Suomen aikaa klo: 20:00 ja paikallista aikaa klo: 13:00.

Buffalo päättää kotipelisarjansa

Itäisen konferenssin ja Atlantin divisioonan kellariosastolla viihtyvä Buffalo Sabres päättää kolmen ottelun kotipelisarjansa iltapäiväottelussa Coloradoa vastaan ja matkaa seuraavaksi viiden ottelun mittaiselle raskaalle vieraskiertueelle.

Buffalo on pelannut kotipelisarjansa aikana sekä New York Islandersia että viimeisempänä Ottawa Senatorsia vastaan. Joukkue onnistui voittamaan runsasmaalisen ottelun jälkeen – hieman yllättäen New Islandersin (6–3), mutta karu arki koitti jo seuraavassa ottelussa, kun Ottawa Senators (1–3) kävi niistämässä itäisen konferenssin pistepajatsolta täyden pistepotin.

Buffalo lähtee viimeiseen kotiotteluunsa ennen vieraskiertuetta siipirikkoisena, kun sairastuvalla ovat pitkäaikaispotilaat Collin Miller (puolustaja), Vinnie Hinostroza (hyökkääjä) sekä Drake Caggiula (sentteri). Sentteri Casey Mittelstadt palannee kokoonpanoon iltapäiväottelussa, mutta pelikunnosta saadaan todellinen varmistus ottelun alla. Maalissa aloittaa Dustin Tokarski (90.28/3.30).

Colorado jatkaa vieraskiertuettaan

Jared Bednarin piiskuroima Colorado Avalanche jatkaa neljän ottelun mittaista vieraskiertuettaan ja saapuu KeyBank Centeriin suoraan kasinokaupungista, josta joukkue haki tärkeän voiton Vegas Golden Knightsista (0–2).

Voiton tärkeyttä korostamme sen takia, että joukkue pelasi ennen Vegas-ottelua B2B-ottelut Dallas Starsia vastaan häviten jälkimmäisen ottelun kotonaan hyvästä pelistä huolimatta. Näin katkesi myös 19 ottelun pisteputki.

Colorado kuitenkin on tällä kaudella osoittanut, että joukkue pystyy tappio-ottelut käsittelemään nopeasti ja on heti seuraavassa ottelussa palannut tasolleen. Tämä on erittäin vahvan joukkueen merkki ja Colorado ei syystä johda tällä hetkellä koko NHL:ää.

Colorado on liikkeellä vieraskiertueella erittäin vahvalla kokoonpanolla ja sivussa on vain pitkäaikaispotilas puolustaja Bowen Byram. Maalissa aloittanee kakkosmolari Pavel Francouz (92.06/2.39).

Coloradon kiertue jatkuu Buffalo-ottelun jälkeen Bostoniin ja reissun päätepysäkki on Detroit.

Vetolinja haltuun toisessa erässä

Idän ja lännen joukkueiden kohtaamiset ovat aina haasteellisia. Iltapäiväottelu tuo myös omat haasteensa vedonlyöntiin – tosin pelien tempo on parantunut sitten viime vuosien. Joukkueet kohtaavat nyt toistaa kertaa toisensa. Edellinen ottelu pelattiin vajaa kolme viikkoa sitten Denverissä, jossa kotijoukkue Colorado vei ottelun nimiinsä suvereenisti Ball Areenalla maalein 4–1. Colorado on dominoinut myös keskinäisiä otteluita voittaen kuusi edellistä kamppailua, eli ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä, ja näin Coloradon kertoimet ovatkin painettu suohon.

Coloradon on liigan luisteluvoimaisin joukkue, jonka pelaamisen laatu konkretisoituu ottelun toisessa erässä – tähän iskemme myös kiinni. Uskommekin, että Coloradon aggressiivinen karvaaminen tuottaa tulosta toisessa erässä ja hankaluuksia Buffalon puolustuspelaamisessa, kun vaihtomatka pitenee, jonka seurauksena myös vierasjoukkueelle on tarjolla ylivoimaa. Jos ennusmerkit yhtään pitävät paikkaansa, toinen erä tulee olemaan vierasjoukkueelta täyttä dominointia ja uskommekin verkon heiluvan Tokarskin selän takana vähintään kahdesti.

» Colorado Avalanche - maalit yhteensä - Erä 2: Yli 1,5
2.33
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ