Alle 6,5 maalia varsinainen peliaika

1.80

Tulevana yönä NHL:ssä pelataan yhdeksän ottelun kierros. Meidän katseemme kiinnittyvät Kanadan maaperälle Calgaryyn, missä pelataan läntisen konferenssin kärkiottelu. Läntisen konferenssin kakkonen Calgary Flames saa vieraakseen koko NHL:ää johtavan ja läntisen konferenssin kärkijoukkueen Colorado Avalanchen. Ottelu käynnistyy varhain keskiviikkoaamuna klo: 04:00 Suomen aikaa ja estradina toimii liekkipaitojen kotipyhättö, Scotiabank Saddledome.

Calgary Flames jatkaa kotipelisarjaansa

Darryl Sutterin piiskuroima Calgary Flames on ollut yksi koko kauden suurista onnistujista. Liekkipaidat ovat pelanneet itsensä yhdeksi läntisen konferenssin suurista mestarisuosikeista. Flames majailee tällä hetkellä läntisen konferenssin toisena ja johtaa Tyynenmeren divisioonaa 88 pisteellä, kun joukkue on tahkonnut runkosarjaa jo 65 ottelun verran.

Liekkipaidat jatkavat kuuden ottelun kotipelisarjaansa. Joukkue koki kotipelisarjan avauksessa tappion San Jose Sharksille (3–4), mutta sen jälkeen kuokkaan ovat saaneet Scotiabank Saddledomessa niin Arizona Coyotes (4–2) kuin melkoisessa Hawaiji-ottelussa Edmonton Oilers (9–5).

Liekkipaidat pääsevät kärkiotteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, kun sairastuvalla ei ole tällä tietoa merkittäviä loukkaantumisia. Maalissa aloittanee ykköskassari Jacob Markström (92.50/2.16).

Flames kohtaa vielä kotipelisarjansa aikana Coloradon lisäksi Los Angeles Kingsin ja ST. Louis Bluesin – luvassa on siis kohtalaisen tärkeitä matseja läntisen konferenssin sisällä.

Colorado päättää minikiertueensa – Lehkonen debytoi AVS-paidassa

Jared Bednarin luotsaama Colorado Avalanche johtaa koko NHL-sarjaa, läntistä konferenssia ja Keskistä divisioonaa 98 pisteellä, kun pelattuja otteluita joukkueella on 66 matsia. Colorado päättää minikiertueensa Calgaryyn, johon joukkue saapuu suoraan Minnesotasta, missä joukkue kärsi tappion lännen kolmosena ja Keskisen divisioonan toisena majailevalle Minnesota Wildille, joka voitti Avsit jatkoajan jälkeen sveitsiläisen täsmäaseen Kevin Fiolan ratkaistua pisteet kotijoukkueelle maalein 3-2ja. Tappio oli Coloradolle toinen kolmeen viimeiseen peliin.

Colorado kärsii tällä hetkellä loukkaantumisista ja joukkueen vahvuudesta poissa ovat ykköskentän laituri ja kapteeni Gabriel Landeskog, joka joutuu polvileikkaukseen. Kapteenin loukkaantuminen on hirvittävä takaisku ja ruotsalaisen uskotaan selviävän leikkauksesta pelikuntoon, kun Playoff-pelit pyörähtävät käyntiin. Puolustaja Samuel Girard potee alavartalovammaa ja on poissa ainakin vielä pari viikkoa.

Colorado teki täsmähankintoja ennen siirtoikkunan sulkeutumista, kun Denveriin saapui entinen ankkapakki Josh Manson, joka liikahti yhdessä Andrew Coglianon kanssa. Cogliano saapui kalliovuorille San Jose Sharksista. Colorado vastasi suomalaisfanien näkökulmasta syvyyspelaajien lisäksi mielenkiintoisimmasta siirrosta, kun Artturi Lehkonen saapui Denveriin kannujahtiin. Lehkonen on saanut paperi- ja viisumihommat kuntoon ja suomalainen työmyyrä debytoi tulevana yönä. Coloradon maalinsuulla aloittanee ykköskassari Darcy Kuemper (92.26/2.41).

Kauden kolmas kohtaaminen

Colorado ja Calgary kohtaavat nyt kolmatta kertaa tällä kaudella toisensa ja vielä reilu kolmen viikon sisään. Kaksi edellistä ottelua pelattiin Denverissä Ball Areenalla, jossa Flames vei ensimmäisen ottelun ja Colorado kaksi viikkoa sitten pelatun toisen ottelun.

Coloradon koneisto on yskinyt viime aikoina, ja joukkueen hyökkäyspelaaminen on ollut ajoittain jopa luokatonta suhteessa alkukauden rummutukseen. Toki täytyy muistaa, että tässä vaiheessa kautta jokainen haluaa Coloradon päänahkan ja joukkueen pelisysteemi alkaa olemaan jo tiedossa. Vaikka hyökkäyspelaaminen onkin ollut jäässä, on puolustuspelaaminen joukkueella parantanut.

Calgary lähtee otteluun pienenä ennakkosuosikkina, mutta Sutter ei missään nimessä ollut tyytyväinen joukkueen viimeiseen esitykseen. Omissa soi aivan liikaa, joten odottaa saattaakin, että Calgary on tänään myös erittäin puolustusorjentoitunut Coloradoa vastaan. Kahden kärkijoukkueen ja tulosyksikön joukkueen kohdatessa, oletus on, että ottelusta on luvassa runsasmaalinen. Me emme tähän kuitenkaan usko, vaan uimme tässä kohteessa vastavirtaan, ja oletamme, että molemmat joukkueet lähtevät tähän kamppailuun puolustuspää edellä.

» Alle 6,5 maalia varsinainen peliaika
1.80
30 € ilmaisveto
1.64
100 € ilmaisveto
1.64
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ