Carolina Hurricanes

2.20

Tämän päivän myöhäisillassa tippuu ottelun aloituskiekko jäähän viimeistä kertaa Carolinan ja Bostonin välisessä ottelusarjassa, joka on siis tietenkin tilanteessa 3-3, kun molemmat joukkueet ovat voittaneet kaikki omat kotiottelunsa. Tällä kertaa kotietu on Hurricanesin puolella, eli pelipaikkana toimii tietysti PNC Areena ja kiekko tipautetaan jäähän kun Suomessa kello on tasan 23.30.

Carolinassa luotetaan erikoistilanne pelaamiseen ja kotitaian jatkumiseen

Tässä ottelusarjassa kotikenttäetu on ollut sitä suurimmassa mahdollisessa muodossan, kun Carolina on voittanut omat kotiottelunsa yhteismaalein 15-4 ja Boston omansa lukemin 14-6. Nyt kotijoukkueen kannattajat toivovatkin myös tämän päivän ottelusta kotijoukkueen näytöstä ja siihen tosiaan on myöskin täydet mahdollisuudet. Kotikenttä on tuntunut sopivan myös erittäin hyvin joukkueen maalia tänäänkin vartioivalle Antti Raannalle, joka on kotikentällään pelaamassaa kahdessa ottelussa ollut ei pelkästään hyvä vaan oikeastaan erinomainen.

Carolinan toinen vahvuus kotikentällään on ollut erikoistilannepelaaminen. Joukkueen alivoima on kotikaukalossa ollut oikeastaan maaginen ja ylivoima on tuntunut saavan jokaisella yrityksellään aikaiseksi ainakin yhdenmaalipaikan ja sitä myöden voittanut ainakin momentumia omalle joukkueelleen jokaisen ylivoiman aikana. Pieniä huolia joukkueelle aiheuttaa kuitenkin jälleen aivan luokaton esitys edellisessä ottelussa vieraskentällä, mutta toisaalta omassa kotikaukalossaan hurrikaanit ovat kuitenkin olleet aivan toinen joukkue ja siihen heidän täytyy tänäänkin luottaa.

Bostonin on pakko löytää pelirohkeutensa myös PNC Areenalla

Bruins lähtee tämän päivän otteluun jälleen pienoisena altavastaajana. Tämä on myös selkeästi perusteltavissa, sillä tämän sarjan ensimmäinen vierasvoitto on edelleen näkemättä. Bostonin esteenä voittamiselle PNC Areenalla on ollut se, että joukkue on joutunut tyytymään erittäin suoraviivaiseen hyökkäyspelaamiseen ja näin ollen Bruins ei ole juurikaan päässyt pyörittämään pidempiä hyökkäyksiä vastustajan kenttäpäädyssä. Käytännössä vieraskentällä pidempiä hyökkäyksiä on päässyt pyörittämään ainoastaan joukkueen ykköskenttä ja sen täytyykin tänään saada hivenen tuliapua muistakin vitjoista, jos Bruins meinaa selvitä seuraavalle kierrokselle.

Bostonin maalivahtipelissä on myös havaittavissa samaa suuntaa kuin vastustajalla. Kotikentällään maalivahti Jeremy Swayman on ollut oikeinkin hyvä, kun vierasotteluissa joukkueen maalivahtipelaamisessakin on ollut jonkun verran toivomisen varaa. Toisaalta kun kiekko pyörii liikaa omassa päässä, niin myös maalivahdin pelaaminen on kohtalaisen paljon hankalampaa. Bostonin puolustuksen täytyykin tänään antaa hivenen enemmän apuja omalle maalivahdilleen ja sitä ei helpota yhtään Matt Grzelcykin mahdollinen poissaolo. Toisin sanoen miehen pelikunto selviää vasta kun joukkueiden kokoonpanot tulee julkisuuteen.

Tässä ottelusarjassa on nähty ainoastaan kotivoittoja ja kun tehdään lyhyestä virsi kaunis, niin siihen me uskomme tänäänkin. Bostonin vieraspelaaminen ei ole ollut alkuunkaan hyvää ja kun tänään pitäisi myös vieraskentällä saada oma pää pysymään kohtalaisen puhtaana, niin se saattaa tuottaa liikaa vaikeuksia vierasjoukkueelle. Varsinkin kun suomalaiset mailataiturit Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen ovat jälleen valmiita aiheuttamaan harmaita hiuksia vastustajilleen

» Carolina Hurricanes
2.20
100 € ilmaisveto
2.20
100 € ilmaisveto
2.15
30 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ