Alle 6 maalia (varsinainen peliaika)

1.80

Yön NHL-kierroksen helmi pelataan PNC Areenalla, jossa kohtaavat itäisen konferenssin ja kivenkovan Metropolitanin divisioonan joukkueet isäntäjoukkue Carolina Hurricanes ja New York Rangers. Ottelu käynnistyy klo: 02:00 Suomen aikaa.

Carolina teki selvää edellisessä ottelussa Bostonin karhusta

Carolina Hurricanes saapuu takaisin kotiyleisön eteen kahden ottelun voittoputkessa. Joukkue majailee itäisen konferenssin neljäntenä ja Metropolitan divisioonan toisena, vain kaksi pistettä illan kärkijoukkuetta New York Rangersia perässä neljä ottelua vähemmän pelanneena.

Hurrikaanilauma käväisi kolme päivää sitten vierailemassa Bostonissa, jossa joukkue tuhosi kotijoukkue Boston Bruinsin totaalisesti ja samalla kaukaloihin paluun tehneen suomalaiskassari Tuukka Raskin itseluottamuksen nöyryyttämällä Bostonin karhua maalein 1–7.

Ottelu oli taputeltu ensimmäisessä erässä hurrikaanien iskettyä viisi maalia Raskin selän taakse, joka riitti myös suomalaiskassarille ja tilalle toiseen erään luisteli Linus Ullmark. Carolinan suomalaishyökkääjät Teuvo Teräväinen (1+0) sekä Jesperi Kotkaniemi (2+0) säestivät tahtipuikkoa kolmella maalilla.

Carolina on ollut jo pitemmän aikaa jalkeilla hyvällä kokoonpanolla. Yön ottelusta sivussa ovat vain pitkäaikaispotilas kakkoskassari Antti Raanta ja koronalistalle joutuneet hyökkääjät Martin Necas sekä Jordan Martinook. Maalissa aloittanee ykkösmolari Frederik Andersen (93.01/1.99).

Carolina kohtaa seuraavaksi B2B-ottelussa New Jersey Devilsin vieraskaukalossa.

New York Rangers jatkoi vahvoja esityksiään

Sympaattisen Gerard Gallantin piiskuroima New York Rangers on tällä hetkellä loistavassa iskussa. Joukkue saapuu PNC Areenalle kolmen ottelun voittoputkessa ja edelliseen kymmeneen otteluun tappioita on tullut vain kolme.

Rangers kellisti edellisessä ottelussa Toronto Maple Leafsin maalein 6–3. Joukkueen sitkeydestä kertoo se, että huonon ensimmäisen erän jälkeen Rangers sai rivinsä kuntoon ja nousi kahden maalin takaa rinnalle ja ohi. Ottelun parhaimmistoa oli Rangersin neloskenttä: Gregg McKeggKevin RooneyRyan Reaves, joka oli alati vaarallinen koko ottelun ajan ja aiheutti ongelmia Toronton puolustukselle. Kentällinen takoi ottelussa kaksi maalia Reavesin tehdessä molemmat ja samalla kauden ensimmäiset häkkinsä.

New York Rangersin kokoonpanosta puuttuu vain polvivammasta kärsivä hyökkääjä Samuel Blais. Maalissa aloittanee ykköskassari Igor Shesterkin (93.80/2.03).

Brind’Amour ja Gallant kohtaavat ensimmäistä kertaa tällä kaudella

Kaksi todella arvostettua päävalmentajaa Rob Brind’Amour ja Gallant kohtaavat ensimmäistä kertaa tällä kaudella toisensa, joten odottaa saattaa, että ottelusta on myös tulossa kahden päävalmentajan taktinen ottelu. Kyseessä on myös divisioonan sisäinen ottelu, mikä korostaa pisteiden merkitystä entisestään.

Vedonlyöntisivustot ovat yhtä mieltä siitä, että Carolina on ottelun suuri ennakkosuosikki ja ottelusta on lupa odottaa runsasmaalista. Me tarraamme jälkimmäiseen kiinni ja odotamme maaliodottamaan nähden ottelusta vähämaalista. Vastakkain ovat kaksi erittäin hyvin viisikkopelaamiseen lainalaisuuksien noudattavaa joukkuetta. Carolina tosin osaa karvauspelaamisen lainalaisuudet, mutta uskomme, että Rangers pystyy kiekollisesti, taivalla puolustuksella tuon purkamaan – ja se tuskin tulee yllätyksenä Rangersin joukkueelle.

Molempien joukkueiden erikoistilannepelaaminen, varsinkin alivoima, on tällä hetkellä täyttä timanttia ja sarjan parhaimmistoa, mikä laskee maaliodottamaa entisestään. Kun maalia vartioi kaksi loistavassa vireessä olevaa maalivahtia, niin uskommekin, että ottelusta voi tulla yllättävän vähämaalinen. Kuudella maalilla saa vielä panoksen takaisin.

» Alle 6 maalia (varsinainen peliaika)
1.80
100 € ilmaisveto
1.80
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ