Carolina Hurricanes

2.15

Tänään on jälleen aika hyppää seiskapelien maailmaan, kun Carolinan Hurricanes ja New York Rangers ratkaisevat konferenssin finaaleihin menevän joukkueen paras yhdestä tyyppisessä ottelussa ensi yönä PNC Areenalla. Otteluparissa siis on tähän mennessä nähty ainoastaan kotivoittoja ja kotietu on edelleen runkosarjassa paremmin menestyneen Carolinan puolella. Ottelu pelataan maanantain ja tiistain välisenä yönä ja kumilätkä pudotellaan keskipisteeseen klo 03.00.

Hurrikaanien kotipelaaminen on ollut kaikesta huolimatta vakuuttavaa

Carolina on ollut tämän kevään eräänlainen outolintu, sillä joukkueen kotipelaamisen ja vieraspelaamisen tasoero on aivan uskomattoman suuri. Kotona oikeinkin vakuuttavaa jääkiekkoa pelaava joukkue tuntuu vieraskentällä olevan aivan läpimätä. Tämä näkyy myös siinä, että nyt joukkueen kaikki 13 pelattua pudotuspeliottelua ovat päättyneet kotivoittoihin. Hurricanes tuntuukin tarvitsevan vaihtoedun otteluihin, jolloin he peluuttavat Jordan Staalin ketjua vastustajan ykköstä vastaan ja saavat näin rytmitettyä heidän pelaamistaan. Vieraskentällä Staalin ketju onkin koko Carolinan murheenkryyni tuottamalla 5v5 pelaamisessa vähintään maalin verran negatiivista maaliodottamaa omalle joukkueelleen.

Kotikentällä Carolina on joka tapauksessa ollut todella hyvä. Käytännössä hurrikaanit eivät ole yhdessäkään ottelussa ollut edes lähellä häviötä tässä sarjassa PNC Areenalla. Tilanne onkin se, että jos joukkueen tähtipelaajat Sebastian Ahon johdolla pelaavat samalla tasolla ensi yönä, kuin aikaisemmissa kotiotteluissaan, niin Rangerseilla ei vain taida taso riittää myöskään ensi yönä. Varsinkin kun vaihtoedun turvin kotijoukkue saa peluutettua jälleen omaa ykkösnyrkkiään vastustajan kakkos- ja nelosvitjaa vastaan. Lisäksi Antti Raannan formi tuntuu olevan täysin eri luokkaa koti ja vieras kaukaloissa.

Rangers on enää pienen tuurin päässä jatkopaikasta

Kun ennen ottelusarjaa kukaan ei ollut valmis antamaan hippaakaan vierasjoukkueelle, niin nyt he ovat tilanteessa jossa joukkueelle on pakko antaa jo ihan huomattavakin mahdollisuus päästä konferenssinsa loppuotteluihin. Totuus on kuitenkin se, että yksittäisessä ottelussa aina kaikki on mahdollista ja muutama huipputason yksilöonnistuminen tai mukava pomppu saattaa kääntää aina koko ottelun suunnan. Lisäksi joukkueen tähtimaalivahti Igor Shesterkin on ollut todellisessa hirmuvireessä. Tämä todistettiin jälleen ottelusarjan kuudennessa kohtaamisessa, kun mies pelasi aivan ilmiömäisen ensimmäisen ottelun ja otti varsinkin ensimmäisessä erässä kiinni muutaman todella tärkeän kopin mahdollistaen oman joukkueen karkumatkan jopa 3-0 asemiin toisen erän alussa. Lisäksi joukkueen ykköspakki Adam Fox ja ykkösvitjan sentteri Mika Zibanejad ovat yksittäisillä suorituksillaan pystyneet kääntämään koko ottelun suunnan muutamaan otteeseen.

Rangers ei siis ensi yönä varmaankaan pysty olemaan toistuvasti parempi joukkue kentällä. Käytännössä joukkue on vieraskaukalossa varsinkin jäänyt kerta toisensa jälkeen pellillisesti Hurricanesin jyrän alle. Joukkueessa kuitenkin on paljon yksittäistä ratkaisuvoimaa ja joukkueen maalivahti antaa melkein joka ilta omalle ryhmälleen mahdollisuuden voittaa. Kaikesta huolimatta Rangers tarvitsee ensi yönä todella tehokkaan ylivoiman ja sen lisäksi huippuonnistumisia omilta tähtipelaajiltaan, mikäli joukkue meinaa edetä konferenssinsa finaaleihin. Me uskomme kuitenkin kotiedun säilymiseen hamaan loppuun saakka ja luotamme edelleen siihen, että pelillisesti parempi joukkue marssii lopulta tästäkin otteluparista jatkoon.

 

» Carolina Hurricanes
2.15
30 € ilmaisveto
2.14
100 € ilmaisveto
2.14
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ