Carolina Hurricanes

1.98

NHL:n pudotuspelejä jatketaan jälleen ensi yönä rapakon takana, kun konferenssin välierissä toisistaan mittaa ottaa Carolina Hurricanes ja New York Rangers. Ottelun pelipaikkana toimii jälleen PNC Areena ja otteluun lähdetään Hurricanesin johtaessa ottelusarjaa voitoin 1-0. Ensimmäinen ottelu PNC:llä päättyi Carolinan voittoon jatkoajalla lukemin 2-1, vaikka pelillisesti tahtipuikkoa hienoisesti heiluttikin vierasjoukkue.

Carolinan orastavat maalivahtiongelmat taitavat olla historiaa

Hurricanesin maalilla nähdään tälläkin kertaan Antti Raanta, johon allekirjoittanut suhtautui pienellä varauksella ennen pudotuspelien alkua, mutta raumalainen tuntuu tällä kaudella pelaavan jälleen sellaista kevättä, että heikompaa hirvittää. Raannan tilastot näyttävät tällä hetkellä pleijareista 2.13 päästettyä maalia ottelua kohden ja torjuntaprosentiksi on kirjattu kohtalainen 93.26%. Näin ollen voidaankin todeta Raannan olevan tällä hetkellä koko pudotuspelien kuumin suomalaispelaaja. Toisaalta ainoa joka tällä hetkellä miehelle antaa tässä debatissa kunnon vastuksen tuntuu olevan Sebastian Aho, joten Carolina onkin vahvasti jälleen suomalaisten suoritusten varassa myös tänä yönä.

Hurricanes on yön ottelussa varsinkin kertoimien valossa suuri ennakkosuosikki, mutta toisaalta joukkueen otteet pudotuspeleissä eivät ole olleet niin vakuuttavia mitä olisi voitu odottaa. Nyt vastassa pitäisi kuitenkin olla kenttäpelin osalta kohtalaisen helpohko nippu, mutta siitä huolimatta joukkue ei pystynyt olemaan karmean vakuuttava myöskään edellisessä ottelussaan. Nyt olisikin jo aika Andrei Svechnikovin ja Max Domin kaltaisten pelaajien herätä jo tämän kevään tosipeleihin, jos joukkue haluaa jatkoon vielä seuraavaltakin kierrokselta. Tällä kierroksella tasoero tulee varmaan olemaan riittävä jatkopaikan lunastamiseen

Rangers lepäilee jälleen vahvasti maalivahtinsa sylissä

Vierasjoukkueen tie ja totuus löytyy joukkueen maalin suulta. Joukkue nousee ja kaatuu Igor Shesterkinin mukana. Tai jos oikeimmin lausutaan, niin joukkue on monesti jo vähän kaatunut ja Shesterkin pitää sitä pystyssä aina silloin kun vain siihen kykenee. Toinen pelaaja joka pelaa tälläkin hetkellä loistavaa kiekkoa on Mika Zibanejad, joka varsinkin ensimmäisellä pudotuspelikierroksella oli joukkueelle kultaakin tärkeämpi pelaaja. Toisaalta toinen joukkueen tähtipelaaja Artemi Panarin on ollut hivenen varjojen mailla, joten ruotsalaisen täytyykin kantaa joukkuettaan, mikäli Rangers vielä jatkopaikasta haaveilee

Pelillisesti New Yorkissa on oltu samassa tilassa vähän koko vuosi. Kentällä tapahtuneet esitykset tuskin riittäisivät edes pleijareihin tänä vuonna, mutta maalinsuulla on nähty sen luokan tekemistä, että käytännössä Vezinan saajaksi ei tällä kaudella ole kuin yksi ehdokas. Nyt kuitenkin on Raanta vääntää myös elämänsä kevättä, niin joukkue ei välttämättä saakaan etua maalivahtipelaamisestaan ja mistään muualta sitä tuskin kannattaa edes odottaa. Koko sarja näyttääkin olevan vahvasti kallellaan kotijoukkueelle ja niin myös tämä ottelu. Tänään lähelle kakkosta nousevat kertoimet ovatkin liikaa ja me hyppäämme vahvasti kotijoukkueen kelkkaan.

» Carolina Hurricanes
1.98
100 € ilmaisveto
1.98
100 € ilmaisveto
1.95
30 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ