Carolina Hurricanes - moneyline

1.89

Keskisen divisioonan taistelupari Carolina Hurricanes ja Tampa Bay Lightning kohtaavat jälleen tulevana yönä Klo: 02:30 Suomen aikaa hurrikaanien kotiluolassa, PNC Areenalla. Tampa Bay johtaa ottelusarjaa lukemin 0–1.

Tampa Bay otti ensimmäisen kiinnityksen

Tampa Bay Lightning johtaa ottelusarjaa 1–0, kun joukkueet kohtaavat toistamiseen PNC Areenalla. Ensimmäisestä ottelusta povattiin tasaista ja sitä se todella olikin, ja ottelu ratkesi Tampan erikoistilanne- ja maalivahtipelaamiseen. Andrei Vasilevski oli jälleen kerran mies paikallaan ja salamapaidat saavat kiittää voitosta venäläiskassaria. Carolina ei suinkaan ollut ottelussa huono, mutta Barclay Goodrown voittomaaliksi jäänyt osuma, meni kieltämättä helposti tulokaskassari Alex Nedeljkovicin vartioimaan maaliin.

Rod Brindamourin suojatit voivat olla tappiosta huolimatta luottavaisin mielin, sillä joukkue oli ottelussa niskanpäällä, varsinkin tasaviisikoin joukkue loi liukuhihnalta varallisia maalipaikkoja, pääsi nopeasti paineen alta hyökkäyksiin ja muutenkin kokonaisvaltainen pelaaminen oli kauttaaltaan hyvää, jos Nedeljkovicin lapsusta ei lasketa.

Tampa rankaisi pelottavalla ylivoimaallaan heti paikan saatuaan toisessa erässä, mutta joukkueen viisikkopelaaminen rakoili ajoittain todella pahasti. Ilman venäläiskassarin huippuiltaa ja paria onnekasta tolppaa, olisi hurrikaanilauma aloittanut sarjan voitolla. Jon Cooper on saanut kuitenkin Florida-sarjassa alisuorittaneen alivoimapelaamisen takaisin muottiinsa, mutta puolustusalueen puolustuspelaamisessa ja paineen alta lähtemisessä on joukkueella edelleen petrattavaa, tosin Carolina oli ottelussa todella aggressiivinen, mikä johti puolustuspelaamisen ongelmiin.

Carolina tasoittaa sarjan

Carolinan jatkaessa omaa peliään, tuottaa se jossain vaiheessa myös tulosta. Joukkue pystyy omalla ja nopealla pelillään tekemään myös mahdottomasta mahdollista – ja ensi yönä on kalavelkojen maksu. Pitkässä ottelusarjassa hävinnyt joukkue pystyy kehittämään paremmin peliään kuin voittanut joukkue, joka leijailee oman mukavuusalueen sisällä. Brindamour ei jätä mitään kiveä kääntämättä toiseen otteluun ja ensi yönä nähdään nälkäinen ja kurinalainen Carolina.

Jälleen kerran bookkerit ovat laittaneet ottelun lähes tasabookiksi, mutta se sopii meille vedonlyöjille paremmin kuin hyvin. Carolina pystyy kurinalaiselle ja omalla aggressiivisella pelaamisella voittamaan hallitsevan mestarin, jos vain maalista ollaan valmiita maksamaan tarvittavaa hintaa. Vasilevskin maalilla tulee seuraavassa ottelussa olemaan sirkushuveja, vaikka muille jakaa. Tampan tärkein pelaaja tällä hetkellä seisoo tolppien välissä, joka ohitetaan vain hyvällä maskipelaamisella. Carolina on vuorenvarmasti kelannut Brindamourin johdolla edellisen ottelun nauhoja pikkutunneille asti. Tämä takaa sen, että joukkue on valmis kuin partiopojat toiseen otteluun. Pellisen johtajan Sebastian Ahon tiedetään olevan tyytymätön omiin otteisiinsa ensimmäisessä ottelussa – on tasonnosto taattu.

Brindamour saa käyttää viimeistä vaihto-oikeutta ja se antaa joukkueelle pienen edun. Carolina ei pelillisesti ollut Tampaa huonompi ensimmäisessä ottelussa, ja joukkueen jatkaessa työntekoa saa se myös palkintonsa.

» Carolina Hurricanes - moneyline
1.89
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.89
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.89
Eurolla 10€ ilmaisveto
1.89
Talleta 10€ Pelaa 60€

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ