Colorado Avalanche

1.89

Colorado Avalanchen ja Edmonton Oilersin välinen läntisen konferenssin finaalisarja jatkuu varhain perjantaiaamuna Suomen aikaa, kun edessä on sarjan toinen osaottelu Avsien kotiaskissa Ball Areenalla. Homma siirtyy ottelun jälkeen Denveristä Edmontoniin, jossa pelataan sarjan kaksi seuraava ottelua. Sarja on Coloradolle 1-0 ja neljällä voitolla etenee Stanley Cup -finaaleihin. Kiekko tippuu jäähän klo: 03:00 Suomen aikaa.

Colorado Avalanche ja Edmonton Oilers tarjosivat viihdettä koko rahan edestä

Sarja käynnistyi toissa päivänä Ball Areenalla ja moni odotti sarjasta kahden supertähden kohtaamista, kun Colorado Avalanchen Nathan MacKinnon ja Edmonton Oilersin Connor McDavid ottavat toisistaan mittaa. Sarja on saanut Pohjois-Amerikan medioissa nimen ” The Mc-Mac Series”.

Ottelusarjasta povattiin ennakkoon myös todella runsasmaalista kahden hyökkäyspelin lainalaisuuksiin vannovien joukkueiden kohdatessa heikon maalivahtipelin säestyksellä.

Ensimmäinen osaottelu Ball Areenalla vastasi kaikkiin ennakkospekulaatioihin, kun nämä kaksi joukkuetta kohtasivat supertähtiensä johdolla. Pelkästään ensimmäisessä erässä maaleja mätettiin liukuhihnalta viisi ja meno jatkui toisessa erässä, kun punalamppu paloi kuudesti.

Päätöserässä maaleja mätettiin neljä, mutta ennen kaikkea kotijoukkueen lojaalit fanit saivat sydämentykytyksiä, kun Colorado meinasi sulaa kolmen maalin johtonsa päätöserässä, mikä ei todellakaan ollut kaukana, mutta Onnetar soi kotijoukkueella avausvoiton maalirikkaassa ottelussa lopulta 8-6.  Matsi oli tämän kevään viihdyttävin, eikä puolustuspelaamisesta ollut tietoakaan.

Coloradon voiton takuumiehinä häärivät MacKinnon (1+1), Gabriel Landeskog (1+1), Mikko Rantanen (1+1), kolmoskentän sentteri J.T. Compher (2+0) ja eliittipakki Cale Makar (1+2). Edmonton Oilersista kahteen tehopisteeseen ylsivät: McDavid (1+2), Leon Draisaitl (0+2), Evander Kane (1+1) sekä Ryan Nugent-Hopkins (1+1).

Ketkä aloittavat maalinsuulla toisessa ottelussa?

Colorado koki ensimmäisessä ottelussa kovia toisessa erässä, kun ykköskassari Darcy Kuemper loukkaantui ja ottelun loppuun torjui kakkoskassari Pavel Francouz. Kuemperin tilanteesta on sen verran tietoa, että kassari potee ylävartalovammaa, mutta pystyykö kanadalainen torjumaan kakkospelissä, on edelleen epäselvä. Tässä vaiheessa ei anneta mitään tietoa loukkaantumisen vakavuudesta – ja se on ymmärrettävää.

Ensimmäinen ottelu oli maalivahtien painajainen ja kaikki neljä kassaria kävivät näyttäytymässä lännen konferenssifinaalissa. Öljymiesten ykköskassari Mike Smithille Coloradon kiekkosade oli liikaa ja seniori tekikin tilaa Mikko Koskiselle Avsien kuudennen maalin jälkeen. Nyt herää kysymys, olisiko aika kokeilla Koskista? Smith on ollut koko kevään todella epävarma, ja nyt olisi loistava paikka herättää samalla joukkuetta laittamalla Koskinen maaliin. Tämä tietenkin on meidän spekulaatioitamme. Smith saanee kuitenkin vielä yhden näytönpaikan tässä sarjassa.

Mitä sitten laitetaan ensi yönä lapulle?

Tämä sarja aloitettiin loistavasti, kun 3.05 kertoiminen katiska tarttui haaviin. Maalimäärät on ammuttu ymmärrettävästi ylös edellisen ottelun takia, ja edelleen kotijoukkue Colorado Avalanche kantaa ennakkosuosikin viittaa harteillaan.

Edmonton on hävinnyt tänä keväänä aina sarjan ensimmäisen ottelun. Nyt vastassa on kuitenkin joukkue, joka pystyy vastaamaan öljymiesten hurlumhei-kiekkoon toisin kuin Calgary Flames. On sanomattakin selvää, että Jared Bednar ei ollut voitosta huolimatta tyytyväinen joukkueen esitykseen, ja sieltä suunnalta on videot avattu auki heti avausottelun jälkeen.

Jay Woodcroft on isojen kysymyksien äärellä, kuka laitetaan maaliin, millä saadaan Coloradon hyökkäysalueen hyökkäyspelaaminen kuriin? Näihin saamme vastauksen yöllä. Uskomme vahvasti siihen, että Coloradon laajempi materiaali ja parempi valmennus vie tässä ottelussa voiton. Edmontonin puolustus on liian keskinkertainen pitämään Avsien hyökkäyksen kurissa. Coloradolla on varaa myös parantamaa puolustuspelaamista, varsinkin Josh Mansonin, joka voi ottaa ainakin kaksi maalia suoraan nimiinsä – melkein kolme.

Colorado pudotti Gorillan selviydyttyään toiselle kierrokselle. Sarja avattiin voitolla. Nyt on lupa kiristää ruuvia, kun painetaakka koko ajan pienenee ja pelaajat osaavat pelata rennommin. Kotivoittoa lapulle ilman ylitöitä.

Tekee ainakin yhden power play -pisteen (mukaan lukien jatkoaika) – Cale Makar 2.25 @MR Green

Viihdevedossa nappaamme sensaatiopuolustaja Cale Makarin ylivoimapisteen, jota voit pelata MR Greenin vedonlyöntisivustolla riskittömästi 100€ asti. Saat ensitalletuksen suuruisen ilmaisvedon 100€ asti ja nettovoitot suoraan lapaan.

Coloradon pelisuunnitelman toimiessa, saa kotijoukkue varmasti myös etsikkoaikansa ylivoimalla. Coloradolla on kevään pudotuspelien tehokkain ylivoima, ja sitä pyörittää viivalla Makar. tähtipuolustajan kautta moni variaatio pelataan, ja uskomme vahvasti siihen, että taitoniekka operoi vähintään pisteen ylivoimalla.

 • Siirry MR Greenille tästä tai alla olevasta napista
 • Talleta turvallisesti ja valitsemallasi maksutavalla – ei rekisteröintiä
 • Pelaa Cale Makarin ylivoimapistettä tallettamallasi summalla (max 100€) 2.25 kertoimella
 • Saat summasi suuruisen ilmaisvedon ja vedon osuessa voitot lapaan – sehän osuu!
» Colorado Avalanche
1.89
100 € ilmaisveto
1.89
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ