1 Erän voittaja: Colorado Avalanche

1.90

Kun meillä Euroopassa pelaajat odottelevat MM-kisojen alkua, niin valtameren toisella puolella on vasta käynnistetty jälleen pudotuspelit. Tällä kertaa vihjeeseemme päätyy Colorado Avalanchen ja Nashville Predatorsin välinen ottelusarjan toinen ottelu Denverissä sijaitsevalla Ball Areenalla. Otteluun lähdettäessä sarjaa johtaa Colorado voitoin 1-0, kun joukkue hakkasi vieraat ensimmäisessä matsissa tylysti lukemin 7-2. Tämä ottelu olikin käytännössä ohitse jo ensimmäisessä erässä, kun Avalanche hakkasi taululle 5-0 kotijohdon heti kun ottelua oli ehditty pelaamaan reilut 15 minuuttia. Tämänkertainen ottelu pelataan torstain ja perjantain välisenä yönä klo 04.30.

Kotijoukkue tuo kentälle jälleen nipun tähtiloistetta

Colorado on aivan ansaitusti jälleen yksi ennakkosuosikeista nostamaan tämän kauden päätteeksi Stanley Cupia, eikä ainakaan ensimmäinen pudotuspeliottelu antanut viitteitä siitä, että se ei tällä kaudella olisi mahdollista. Joukkueen ykköstähdet Nathan MacKinnonCale Makar ja Mikko Rantanen ilmoittautuivat myös mukaan kekkereihin heti ensimmäisessä ottelussa latoen taululle kolme pistettä per mies. Kyseinen kolmikko valittiin myös ottelun tähdistöön kokonaisuudessaan. Muutenkin ensimmäisessä ottelussa nähtiin se mitä ennakkoon osattiin jo odottaa. Colorado on pelillisesti vastustajaansa edellä. Lisäksi pelaajien laatuero on tämän päivän kotijoukkueen puolella. Lisäksi myös joukkueen maalivahtipeli kestää vertailun tässä sarjassa, kun Darcy Kuemper on askeleen vastustajan pelaavia maalivahteja edellä. Käytännössä onkin vaikea löytää yhtään osa-aluetta jossa vieraat olisivat tämän päivän kotijoukkuetta edellä

Juuse Saroksen loukkaantuminen vei Nashvillen pienimmänkin toivon

Kun Nashvilleä valmentavalle John Hynesille kerrottiin, että Juuse Saros ei tule pelaamaan ainakaan ottelusarjan kahdessa ensimmäisessä ottelussa, niin mies varmaan ymmärsi häviävänsä kaksi ensimmäistä ottelua. Joukkueen seuraavat vaihtoehdot maalin suulle ovat nimittäin David Rittich ja Connor Ingram. Näistä varsinkin Rittichin kohdalla alkaa viime kausilta olemaan tarpeeksi näyttöä, että mies ei ota kiekkoa kiinni tällä tasolla juuri ollenkaan Ingramin ainakin ensimmäiset kolme peliä NHL:ssä ovat myös olleet aivan jotain muuta kun loistavia. Ensimmäisessä ottelussa tästä parivaljakosta Rittich pääsi aloittamaan, mutta odotusten mukaisesti mies ei oikeastaan saanut kiinni edes silmiään ja näin ollen 5-0 lukemissa olikin aika päästää Ingram maalille. Odotuksien mukaan Ingram saattaisikin olla tämän päivän valinta joukkueen tolppien väliin.

Nashvillelle ei helpotusta tietty tuo sekään, että joukkue on myös pelillisesti näistä joukkueista heikompi. Suomalaisittain on mukava todeta Mikael Granlundin pelaavan yhtä elämänsä parhaista kausista ykkösen keskellä, mutta käytännössä ykkösvitja onkin ainoa joka Predatorsseilla saattaa edes pysyä vastustajan vauhdissa. Lisäksi tietty joukkueen ykköspakki Roman Josi on älyttömän laadukas pelaaja, mutta toisaalta kun vastustajalla on myös Makarin tasoinen ykköspakki ja yksi sarjan parhaista ykkösvitjoista, niin ei tässäkään kotijoukkueelle mitään etua saada aikaiseksi. Nashvillen ainoa toivo tässä sarjassa oli Saroksen hillitön jumalamoodi ja nyt kun Juuse vetelee poppareita, niin jäljelle ei oikein jäänyt mitään toivoa.

» 1 Erän voittaja: Colorado Avalanche
1.90
30 € ilmaisveto
1.87
100 € ilmaisveto
1.87
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ