Voittaa 1. erän - Colorado Avalanche

2.15

Tulevana yönä jatkuu Colorado Avalanchen ja ST. Louis Bluesin välinen ottelusarja Denverissä. Ottelu käynnistyy aamuvirkuille suotuisaan aikaan varhain perjantaiaamuna klo: 04:30 Suomen aikaa. Pelipaikkana toimii Avsien kotiaski Ball Areena, ja sarja siirtyy tämän ottelun jälkeen nuottipaitojen kotiaskiin Enterprise Centeriin, jossa pelataan kaksi seuraavaa ottelua.

Colorado avasi sarjan voitolle – joukkueelle jäi silti parantamisen varaa

Keskisen divisioonan taistelupari Colorado Avalanche ja ST. Louis Blues aloittivat oman ottelusarjansa pari päivää sitten Denverissä. Colorado lähti tähän sarjaan ennakkosuosikkina, mutta reilu viikon mittainen tauko tosipeleistä näkyi kotijoukkueen otteissa avauserässä, eikä Colorado ollut pelivalmiina. Coloradon avauserän otteista pelivalmiuden lisäksi paistoi kiekollinen huolimattomuus, ja avausmaalista vastasi vierasjoukkue ST. Louis Blues.

Nuottipaitojen ykkössentteri Ryan O’Reilly siirsi vierasjoukkueen avauserän kuudennella minuutilla johtoon Coloradon puolustuksen töpeksittyä Cale Makarin johdolla purkukiekon kanssa. Avausmaalin jälkeen Colorado alkoi saada ottelusta paremmin otetta ja loi tukun maalipaikkoja Jordan Binningtonin vartioimalle maalille kilauttaen pari kertaa tolppaankin, mutta ilman tulosta.

Toisen erän alussa Colorado jatkoi paineistamista ja tasoitti ottelun, kun venäläislaituri Valeri Nichushkin räjäytti Ball Areenan ensimmäistä kertaa kevään kolmannella maalilla. Toinen erä oli Coloradolta todella vahvaa tekemistä, ja Binningtonin muutama huipputorjunta piti vierasjoukkueen pelissä mukana. Coloradon uurastus lopulta palkittiin, kun puolustaja Samuel Girardin viivaveto yllätti nuottikassarin toistamiseen. Toisessa erässä ei enempää maaleja nähty ja päätöserään siirryttiin kotijoukkueen maalin johdolla.

Päätöserässä tilanne tasoittui ja Blues pääsi myös otteluun paremmin mukaan hakien vimmatusti tasoitusmaalia. Molemmat joukkueet saivat mahdollisuutensa myös ylivoimalla. Colorado ei saanut maagista ylivoimaansa toimimaan, mutta Blues sai.

Blues tasoitti ottelun ylivoimalla osittain Coloradon vaihtovirheen seurauksena, kun puolustaja Justin Faulk luki loistavasti tilanteen, ja vapautti Jordan Kyroun puolittaiseen läpiajoon, eikä kanadalainen erehtynyt – ottelu tasan 2-2 pelikellon näyttäessä aikaa 56.46. Päätöserässä ei enempää maaleja nähty, ja edessä oli jatkoerä.

Jatkoerä oli totaalisesti kotijoukkueen hallintaa, ja jatkoerän 8.minuutilla puolustaja Josh Manson päätti maltillisesti nuottipaitojen pyristelyn näyttävällä rannelaukauksella. Coloradolle tärkeä avausvoitto maalein 3-2ja.

Colorado tulee toiseen kotiotteluun todella kovaa

Jared Bednarin piiskuroima Colorado-lauma otti vuorenvarmasti opikseen ensimmäisestä ottelusta, ja nyt joukkue tulee olemaan valmis, kun kiekko tippuu tulevana yönä jäähän. Avauserää lukuun ottamatta, Colorado oli ottelussa huomattavasti parempi ja pystyi luomaan vaarallisia maalipaikkoja enemmän, vastaamaan nuottien fyysiseen peliin sekä keskialueen tiiviiseen puolustuspeliin.

Tänään kotijoukkue tulee parantamaan rutkasti. Avseilla on vielä paljon piipussa, ja kun sarja on aukaistu voitollisesti, on tilanne tukala nuottien kannalta.

Uskomme vahvasti siihen, että Colorado tulee toiseen otteluun kuin tykinsuusta ja haluaa pelin kontrollin heti itselleen, millä se pystyy myös hallitsemaan pelin virtausta. Viime ottelusta oppineena tämän pitäisi tulla kuin apteekin hyllyltä, ja siksi vetokohteemme otteluun on seuraava:

» Voittaa 1. erän - Colorado Avalanche
2.15
30 € ilmaisveto
2.10
100 € ilmaisveto
2.10
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ