Molemmat joukkueet tekevät maalin - 2. erä - KYLLÄ

2.28

Tulevana yönä NHL:ssä pelataan seitsemän ottelun kierros. Meidän ensimmäinen vihjeemme suuntautuu Denveriin, missä läntisen konferenssin joukkueet Colorado Avalanche ja Vegas Golden Knights selvittelevät välejään runkosarjassa ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Ottelu käynnistyy klo: 03:00 Suomen aikaa ja yön estradina toimii Avsien kotiluola Ball Areena. Ottelu on katsottavissa suorana Unibet TV:stä!

VedonlyöntisivustoBonus & livestreamBetsaa & Katso
Kaikki NHL-ottelut suorana ja 100% bonus

Colorado Avalanche aloittanut kauden nihkeästi

Colorado lähti yhtenä suurena läntisen konferenssin mestarisuosikkina tähän kauteen, mutta alkukausi on ollut Avseille vaikea. Jared Bednarin suojatit ovat onnistuneet voittamaan kauden viidestä pelistä vain kaksi. Positiivinen asia joukkueen pelissä on, että kolmen ottelun mittaiseksi venynyt tappiputki meni edellisessä ottelussa poikki, kun Colorado kävi hakemassa todella ison päänahkan voittomaalilaukauksien jälkeen Amalie Areenalta, jossa kaatui hallitseva mestari Tampa Bay Lightning (3-4rl).

Voiton arkkitehteinä häärivät Avsien takuuvarma ykköskenttä Mikko Rantanen (1+0) – Nathan MacKinnon (1+2) – Gabriel Landeskog (1+1). Ratkaisevan rankkarin Tampan nuottaan iski sensaatiopakki Cale Makar.

Coloradon kokoonpanosta puuttuvat yön ottelusta puolustaja Dewon Toews, jonka paluu lähestyy pikkuhiljaa. Hyökkääjä Valeri Nichushkin potee ylävartalovammaa ja maalivahti Pavel Francouz alavartalovammaa. Avsien maalilla aloittanee edellisen voitto-ottelun torjunut Darcy Kuemper (89,39/3,51GA).

Vegas saapuu tappioputkessa Denveriin

Vegas Golden Knights saapuu neljän ottelun mittaisessa tappioputkessa Ball Areenalle, mistä joukkue aloittaa samalla kahden ottelun mittaisen minivieraskiertueen kohdaten B2B-ottelussa vielä Avsien lisäksi Dallas Starsin.

Peter DeBoerin ritarikunnan alkukausi on ollut suoraan sanottuna surkea. Joukkue on voittanut kaudesta viidestä pelistään vain avausottelussa laajennusjoukkue Seattle Krakenin (4–3), sen jälkeen kasinokaupungin ylpeydellä ovat jäätä pyyhkineet niin Los Angeles Kings (6–2), ST. Louis Blues (1–3), Edmonton Oilers (3–5) kuin viimeisempänä New York Islanders.

Vegas lähtee todella vaikeasta tilanteesta vieraskiertueelle, kun ennen kiertuetta edelsi kolmen ottelun kotitappiosarja ja joukkueelta puuttuu tulosyksikön puolelta murtuneen jalan takia hyökkääjä Max Pacioretty, hyökkääjä Alex Tuch, Mark Stone sekä puolustaja Alec Martinez. Martinezin tilannetta seurataan päivä kerrallaan ja Stone ei tarvitse leikkaushoitoa, mutta miehen tilannetta tarkkaillaan rauhassa. Vegasin maalissa aloittanee ykköskassari Robin Lehner (90,45/3,28GA).

Luvassa viihdyttävä ottelu?

Colorado ja Vegas kohtaavat ensimmäistä kertaa tällä kaudella runkosarjassa. Harjoituskaudella joukkueet pelasivat kaksi kertaa toisiaan vastaan ja Vegas vei molemmat. Ritaripaidat tiputtivat viime kaudella läntisen konferenssin puolivälieräsarjassa Coloradon tylysti lauluun lukemin 4–2, vaikka Avsit johtivat sarjaa 2–0, otti Vegas neljän voiton suoran ja näin Colorado lähti kaikkien yllätykseksi kesälomille.

Joukkueilta löytyy yhteistä historiaa ja keskinäiset kohtaamiset runkosarjassa ovat olleet runsasmaalisia, mihin bookkerit ovatkin reagoineet nostamalla maalirajan ylös.

Yöllä kohtaavat kaksi erittäin nopeaa ja luisteluvoimaista joukkuetta, jotka kääntävät peliä todella nopeasti pystyyn. Luvassa on siis takuuvarmasti viihdyttävä ottelu tiedossa.

Vegas on laitettu ottelun altavastaajaksi kertoimien perusteella, joka selittyy osittain myös joukkueen tappioputken ja huonojen esityksien ansiosta.

Molempien otteet ovat ailahdelleet alkukaudesta, mutta Vegasista voidaan sanoa sen verran, että joukkue luo tasaviisikoin maalipaikkoja ja on erittäin hyvä hyökkäyssuuntaan, vaikka palkinto ei vielä näy tulostaululla. Vegasin ylivoimapelaaminen on puolestaan luokatonta ja joukkue ei ole onnistunut tekemään yhtään ylivoimamaalia vielä tällä kaudella.

Toinen erä tulee olemaan näiden kahden liikkuvan joukkueen kohtaamisessa todella mielenkiintoinen, kun vaihtomatkat pitenee ja hyökkäyspelaamisen elementit pääsevät molemmilta joukkueilta esiin. Me uskommekin, että ottelussa nähdään eniten maaleja juuri toisessa erässä molempien joukkueiden pelillisiä vahvuuksia peilaten ja puolustuspelaamisen heikkouksia verraten. Tästä syystä vetolinjamme tähän otteluun on seuraava.

Betsaa & Katso – Unibet TV näyttää NHL-kauden suorana

Jääkiekkofanien rukouksiin on vastattu! Unibet TV näyttämää NHL-ottelut kaudesta 2021–2022 alkaen suorana omassa live stream -palvelussaan. Unibet on tehnyt kolmen vuoden sopimuksen NHL-lähetyksien näyttämisestä, mikä mahdollistaa NHL-otteluiden katsomisen vaivattomasti pikkurahalla. Sinulla tarvitsee vain olla Unibetin ilmainen pelitili ja siellä positiivista saldoa yhden sentin (0,01 €) verran ja kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissasi suorana!

» Molemmat joukkueet tekevät maalin - 2. erä - KYLLÄ
2.28
100 € ilmaisveto
2.28
100 € ilmaisveto
2.28
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.23
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
2.23
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.23
Talleta 10€ Pelaa 60€
2.23
Eurolla 10€ ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ