2. Erän voittaja | Colorado Avalanche

1.95

Suomalaisten kiekkofanien hemmottelu jatkuu tänään, kun Columbus Blue Jackets ja Colorado Avalanche kohtaavat toistamiseen Tampereen loisteliaassa kiekkopyhätössä, Nokia Arenalla. Ottelu käynnistyy eiliseen tapaan klo: 20:00 ja se on katsottavissa ilmaiseksi suorana lähetyksenä TV2-kanavan sekä YLE areenan kautta. Ilmainen lähetys otteluun käynnistyy klo: 19:45.

Colorado Avalanche katkasi tappioputken – Columbuksen tuska jatkuu

Jared Bednarin luotsaama hallitseva Stanley Cup -mestari Colorado Avalanche katkaisi ensimmäisessä Global Series -ottelussa kahden ottelun tappioputkensa. Colorado lähti otteluun suurena ennakkosuosikkina, mutta erilaiset olosuhteet, viimeaikaiset näytöt ja joukkueen pieni mestaruuskrapula, olivat asioita, jotka olivat vaikuttaneet hallitsevan mestarin vireystilaan negatiivisesti.

Colorado otti ensimmäisessä ottelussa isännän elkein pelin haltuunsa, kun joukkue siirtyi jo avauserässä 2-0-johtoon Logan O’Connorin ja J.T. Compherin onnistuttua maalinteossa. Jälkimmäinen oli ylivoimaosuma.

Colorado lisäsi johtoaan toisen erän alussa, kun suomalaisässä Mikko Rantanen huudatti ensimmäistä kertaa kunnolla täpötäyttä Nokia Areenaa maagisella yksilösuorituksella – tilanne 3-0. Toisen erän edetessä Columbus sai helpottavan ja kauden ensimmäisen ylivoimaosuman, kun tshekkitaituri Jakub Voracek kavensi näyttävällä ohjauksella ottelun 3-1:een. Maalin syötti tähtilaituri ja Tampereen omapoika Patrik Laine, joka toi maagisella laukauksellaan Columbuksen toisessa erässä maalin päähän.

Kolmannen erän alussa Columbus lisäsi kierroksia ja sai kaipaamansa tasoituksen. Hyökkääjä Sean Kuraly laittoi riparit sisään Coloradon puolustuksen nukuttua Ruususen unta – ja peli oli yhtäkkiä tasatilanteessa 3-3!

Tasoitusmaalin jälkeen ottivat estradin haltuun Coloradon tähtipelaajat Rantasen johdolla. Rantanen vei illan toisellaan Avsit jälleen johtoon näyttävän ylivoimakuvion päätteeksi, jossa esityön tekivät tähtipakki Cale Makar ja Nathan MacKinnon. Pari minuuttia myöhemmin Makar lisäsi Coloradon johtoa jo 5-3:een. Rantanen täydensi loistavan iltansa hattutempulla latomalla loppulukemat 6-3 tyhjään maaliin. Brad Larsenin piiskuroimalle Columbukselle tappio oli jo neljäs perättäinen.

NHL Global Series ja toinen näytös

Lauantai-ilta, loppuunmyyty Nokia Arena ja virallinen NHL-ottelu Suomessa. Lähtökohdat ovat siis loistavat. Colorado Avalanche lähtee toiseen otteluun myös suurena ennakkosuosikkina, jos katsotaan puhtaasti kertoimia. Columbuksen peli oli eilen ajoittain hyvää, ja varsinkin toinen erä oli sinitakeilta vahva.

Columbuksen suurin ongelma on kuitenkin joukkueen puolustuspelaaminen, jossa tapahtuu ajoittain todella suuria lapsuksia ja merkkausvirheitä. Keskikaista on myös erittäin kapea ja se näkyy nimenomaan puolustuspelaamisen virheitten määrässä.

Colorado pääsi liiankin helposti 3-0-johtoasemaan ja oli myös menettää sen. Tähtien ollessa suotuisimpia sinitakeille, olisi peli saattanut kääntyä. Colorado sai eilen hyvän opetuksen, että ottelu kestää täydet 60 minuuttia, kun New Yorkin reissulla siitä ei vielä näköjään opittu mitään.

Laadukas ottelu jälleen luvassa 

Tänään tullaan näkemään vuorenvarmasti laadukas ottelu. Molemmilta on odotettavissa tasonnosto eilisestä, varsinkin Coloradon on oltava kurinalaisempi.

B2B-ottelu tuo myös oman lisämausteensa lauantain otteluun, ja haemme vetolinjan sitä kautta. Colorado on edelleen taitotasoltaan, leveydeltään, puolustukseltaan sekä nopeudeltaan laadukkaampi joukkue kuin Columbus.

Colorado pelasi eilen todella surkean toisen erän ja päästi Columbuksen peliin mukaan. Uskomme vahvasti siihen, että tänään ei Bednar salli eilisen kaltaista esitystä. Colorado on ollut toisessa erässä viime vuosina todella vahva, koska joukkueen aktiivinen karvaus ja nopea pystysuunnan pelaaminen ovat olleet todellista myrkkyä vastustajalle vaihtomatkan pidentyessä.

Uskomme vahvasti siihen, että Colorado on herätetty, ja joukkue sai eilisestä voitosta ”ylimääräisen napsun” tulevaan otteluun. Pelin virtauksen ollessa Coloradon hallussa, on toinen erä totaalista myrkkyä Columbukselle, ja siksi vetokohteemme otteluun on selkeä.

» 2. Erän voittaja | Colorado Avalanche
1.95
100 € ilmaisveto
1.95
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ