Voittaja - Detroit Red Wings

1.66

Sunnuntaina pelataan kaksi primetime -ottelua. Katseemme kiinnittyvät Detroit Red Wingsin ja Columbus Blue Jacketsin otteluun, joka alkaa klo: 22:00. Pelipaikkana toimii Detroitin kotiaski Little Caesars Areena.

Voittaako Detroit toistamiseen Sinitakit

Ottelun on joukkueiden B2B -peleistä jälkimmäinen. Joukkueet kohtasivat eilen samaisessa areenassa, jossa kotijoukkue leikitteli helppoon voittoon maalein 3–1. Detroitin kapellimestarina hääri ykkössentteri Dylan Larkin kahdella syöttöpisteellä, ja mainitsemisen arvoinen on myös maalivahti Calvin Pickard, joka selvisi omasta tontistaan kiitettävästi. Tosin Columbuksen hyökkäyspelaaminen yskii tällä hetkellä todella pahasti, eikä joukkue pysty luomaan A-luokan maalipaikkoja – mutta ei mitään Pickardilta pois.

Jatkuuko Columbuksen korpivaellus?

Columbus Blue Jackets lähti kauteen suurin odotuksin, mutta joukkueen suorituskyky on tällä hetkellä aivan muuta, mitä alkukaudesta annettiin ymmärtää. Maalinteko-ongelmista koko kauden kärsinyt sinitakkiorkesteri odotti Patrik Laineesta täsmälääkettä akuutteihin vaivoihin, mutta kuinkas kävikään? Laine ei ole lainkaan istunut John Tortorellan ajokoirakiekkoon, vaan maalitykki on vaeltanut varjojen maille sekä pelin ulkopuolella. MR. Laine on tällä hetkellä seitsemän ottelun maalittomassa putkessa ja maalitykin pelillinen olemus on sitä luokkaa, että ei tulisi suurena yllätyksenä, jos mies purisi jälleen tuppia penkin päässä. Kolmen ottelun tappioputkessa liihottavat sinitakit ovat kaikesta huolimatta taistelemasta kevään viimeisestä Playoff-paikasta keskisessä divisioonassa.

Ottaako Columbus Bounce Backin?

Joukkueet kohtaavat nyt viidettä kertaa tällä kaudella. Molemmat joukkueet ovat voittaneet toisensa kaksi kertaa, tosin Detroit on raapinut yhden voiton jatkoajalla Columbuksen voittaessa ottelut ilman ylitöitä. Uudelleenrakennusvaiheessa oleva Detroit on näyttänyt piristymisen merkkejä, mitä tulee puolustus- ja viisikkopelaamiseen, kun sinitakit sen sijaan eivät tunnu löytyvän millään omia pelillisiä nyansseja, ja joukkueen ketjukoostumukset elävät pelin aikana ilman minkäänlaista päämäärää huomisesta. Sinitakkien isoin ongelma on joukkueen kapea keskikaista. Tällä hetkellä ykkössentterin viittaa kantaa ruotsalainen Kevin Stenlund, joka ei ole ainakaan vielä löytänyt yhteistä säveltä Laineen kanssa, jonka turhautuminen näkyy jo konkreettisesti kentällä. Detroit ja Columbus eivät juhli erikoistilannepelaamisen tuomilla eduilla, sillä molemmilla joukkueilla ylivoimapelaaminen on yskinyt kauden aikana todella rankasti. Columbus on laitettu otteluun jälleen kerran suureksi ennakkosuosikiksi ja hävinneen joukkueen on helpompi lähteä parantamaan seuraavaan otteluun, kun Tortorella on taas heiluttanut raippaa ottelun jälkeen. Molempien joukkueiden hyökkäyspelaamisessa on myös suuria puutteita, ja tämän takia ottelun vetokohde on seuraava.

» Voittaja - Detroit Red Wings
1.77
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.67
100€ ilmaisveto
1.66
Talleta 10€ Pelaa 60€
1.66
100% ensitalletusbonus 100€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ