Florida Panthers

1.96

Tulevana yönä NHL:ssä tahkotaan yhdeksän pelin kierros. Kriisissä oleva Edmonton Oilers saa vieraita idästä, kun Aleksander Barkovin kipparoima Florida Panthers saapuu Rogers Placeen. Ottelu käynnistyy klo: 04:00, mutta avaamme kohteen jo hyvissä ajoin, sillä kertoimenlaskijat ovat alkaneet reagoimaan otteluun.

Edmonton Oilers kyntää syvällä

Edmonton Oilers on tällä hetkellä syvässä kriisissä ja joukkue jatkaa kolmen ottelun kotipelisarjaansa kuuden ottelun tappioputkessa. Viimeiseen 15 otteluun joukkue on voittanut vain kolmasti! Mediassa tasaisin väliajoin, on käväissyt niin päävalmentaja Dave Tippett, bussin alle heitetty suomalaiskassari Mikko Koskinen kuin myös ykköstähti Connor McDavid, jonka elekieli Ottawa-tappion jälkeen kertoi enemmän kuin tuhat sanaa.

Edellinen ottelu Ottawaa vastaan näytti jo hyvältä – kahden erän jälkeen, kunnes 3–1-johtoasema suli ja päättyi lopulta 4–6 tappioon. Ottawa mätti päätöserässä viisi maalia Stuart Skinnerin taakse, ja näin jatkui öljymiesten korpivaellus.

Kysymys kuuluu, kuinka kauan Tippet saa jatkaa joukkueen peräsimessä? Edmonton on tällä hetkellä lännessä sijalla 12 ja Tyynenmeren divisioonassa toiseksi viimeisenä. Matkaa viimeiseen pudotuspelipaikkaan on kuusi pistettä.

Öljymiesten riesana on ollut avainpelaajien loukkaantumiset sekä korona, mutta näiden taakse ei voi loputtomiin mennä. Florida-ottelusta sivussa ovat runkopelaajat ja pitkäaikaispotilaat Oscar Klefbom (puolustaja), Kris Russell (puolustaja) sekä hyökkääjä Ryan Nugent-Hopkins. Koronassa ovat hyökkääjä Kyle Turris ja edellisessä ottelussa torjunut Skinner. Maalissa aloittanee Koskinen (90.00/3.19), koska Mike Smith kärsii pienestä loukkaantumisesta.

Edmonton kohtaa kotipelisarjan päätöspelissä ylihuomenna Calgary Flamesin.

Florida Panthers aloitti vieraskiertueen tappiolla

Florida Panthers aloitti viiden ottelun mittaisen vieraskiertueensa edellisessä ottelussa Calgarystä. Kiertueen ensimmäistä ottelua liekkipaitoja vastaan voidaan pitää joukkueelta ohipelinä. Kissalauma ei missään vaiheessa ilmoittanut otteluun mukaan ja lopputuloksena oli tylyt lukemat, kun Flames pyyhki kissoilla jäätä maalein 5–1.

Florida sai siis pahimman mahdollisen alun vieraskiertueelle ja näin katkesi myös neljän ottelun voittoputki ja yhdeksän ottelun pisteputki. Täytyy muistaa, että hyville joukkueille tulee kauden aikana ohipelejä, eikä yksittäisestä ottelusta kannata vetää liian suuria johtopäätöksiä.

Florida on kiertueella jalkeilla hyvällä kokoonpanolla ja poissa ovat vain hyökkääjä Noel Acciari sekä suomalaispakki Markus Nutivaara. Maalissa aloittanee edellisen ottelun luukkua avannut venäläiskassari Sergei Bobrovsky (92.12/2.47).

Floridan kiertue jatkuu huomenna B2B-ottelulla Vancouver Canucksia vastaan, josta matka jatkuu Seattleen ja sieltä Winnipegiin. Kiertue kestää viikon.

Kauden ensimmäinen kohtaaminen

Joukkueet kohtaavat ensimmäistä kertaa tällä kaudella toisensa. Historian saatossa joukkueet ovat vääntäneet tasaisia otteluita ja viimeisestä kuudesta ottelusta molemmat ovat voittaneet toisensa kolmesti. Historian lehtiä tässä tilanteessa on turhaa alkaa kääntelemään, kun tosiasia on se, että Edmonton Oilersin sisällä kytee roskistulipalo.

Tippet on peluuttanut sekä McDavidin että Leon Draisaitlin tässä vaiheessa kautta jo puhki, mikä on paistanut jo pitemmän aikaa tehoduon otteissa. Edmontonin hyökkäysarsenaali on erittäin ohkainen ja puolustuspelaaminen on ollut tuuliajolla jo tovin, minkä seurauksena maalivahtien työskentely vaikeutuu huomattavasti.

Floridan prässi ja aggressiivinen karvauspelaaminen tulee tuottamaan tänään suuria ongelmia Edmonton puolustus- ja avauspelaamiseen. Florida on myös syvyydeltään huomattavasti öljymiesten rosteria laadukkaampi ja ratkaisuvoimaa löytyy jokaisesta kentästä. Floridalle riittää tänään, että se palaa tasolleen, niin ottelun voittajasta ei ole epäselvyyttä, sen verran sekaisin Edmonton Oilers on tällä hetkellä.

» Florida Panthers
1.96
100 € ilmaisveto
1.96
100 € ilmaisveto
1.90
30 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ