Jatkoaika mukaan lukien alle 6.5 maalia

1.98

Ensi yönä pelattavassa Floridan ja Tampan välisessä ottelussa alkaa panoksena olemaan vieraiden voittaessa hiljalleen jo paikka konferenssin finaalissa. Vieraat nimittäin voittivat ottelusarjan ensimmäisen ottelun lukemin 1-4 ja jos Lightning onnistuu nappaamaan toisen voittonsa vieraskentällä alkaa tämä sarja olemaan lihavan rouvan laulua vaille valmis. Ottelupaikkana ensi yönä toimii FLA Live Areena ja kiekko paiskataan keskelle kenttää klo 02.00.

Kotijoukkue on pudotuspeleissä ollut yllättävän kaukana runkosarjan tasostaan

Florida lähti tämän kevään pleijareihin yhtenä suurimpana suosikkina, sillä joukkueen runkosarjan esitykset olivat vähintäänkin vakuuttavia. Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella kuitenkin jo nähtiin jotain odottamatonta, kun joukkueen pelillinen jänne katkesi jopa kahdesti kolmen ensimmäisen ottelun aikana ja tulokasvalmentaja Andrew Brunette tuntui joutuvan valmennustiimeineen jopa pieneen paniikkiin. Kenttäkoostumuksia alettiin muokkaamaan hyvinkin agressiivisesti ja luotto omaan tekemiseen tuntui katkeavan täysin. Näyttikin jossain vaiheessa, että koko joukkue kaatuu kapteenin Aleksander Barkovin niskaan, mutta toisaalta suomalainen kantoi tämän taakan kohtalaisen hyvin ensimmäisen kierroksen läpi.

Nyt heti toisen kierroksen ensimmäisessä ottelussa kävi oikeastaan aivan sama asia. Viimeistään hylätyn maalin jälkeen joukkueen pelillinen jänne katkesi täysin ja Tampan tasoista joukkuetta vastaan sen jälkeen ei enää paluuta otteluun ole. Nyt Panthers onkin jopa pakkovoiton edessä mikäli joukkue aikoo taistella sarjan voitosta vielä vieraskentällä. Myös runkosarjassa 115 pistettä naputelleen Jonathan Huberdeaun olisi viimeinen aika alkaa palata omalle tasolleen. Mies on ollut koko pudotuspelit aivan varjojen mailla ja tällaisiin täydellisiin katoamisiin ei Floridalla kyllä ole tässä ottelusarjassa varaa. Onneksi Carter Verhaeghe pelaa elämänsä kevättä ja tämä on ollut yksi joukkueen pelastuksista. Toisaalta kun muistamme joukkueen esitykset runkosarjassa, niin parhaimmillaan joukkue pystyy loistaviinkin otteisiin.

Vierasjoukkue on taas löytänyt pelinsä kevään lähestyessä

Lightning oli jo ensimmäisellä kierroksella vahvana altavastaajana, mutta kuten sivustollamme ennustimme, niin kokenut joukkue kairasi itsensä jatkoon Toronton kustannuksella, vaikka Toronton maalivahtipeli ei ollutkaan aivan niin karmeaa, kuin mitä ennalta pelkäsimme. Vähemmän yllättäen Victor Hedman on jälleen pudotuspeleissä näyttänyt olevansa yksi sarjan parhaista puolustajista ja Nikita Kucherov on naputellut kahdeksaan otteluun jo kymmenen pistettä. Lisäksi myös Steven Stamkos tekee kaiken aikaa oikeita asioita kentällä ja tuo joukkueen peliin paljon tarvittavaa tasapainoa. Brayden Pointin poissaolo on tietty iso kolahdus vieraille, mutta ainakin ensimmäisessä ottelussa Tampa selvisi tästä yllättävän hyvin.

Lightning onkin jälleen todella inhottava vastustaja jokaiselle joukkueelle tänä keväänä. Joukkue on todella rutinoitunut ja heidän pelin tasapaino on sitä paremmin kohdillaan mitä enemmän panoksia otteluun ladataan. Myöskin joukkueen maalivahti Andrei Vasilevski on varmasti tarpeeksi luotettava mies joukkueen tolppien välissä. Kun vielä lisätään pudotuspeleissä kohtalaisen hyvin toiminut alivoima, niin voimmekin todeta edessä olevan todella laadukkaan ottelusarjan, jossa Floridan suosikinasema ei ainakaan ensimmäisen ottelun jälkeen ole kovinkaan suuri, jos sitä on olemassa enää ollenkaan.

Florida ansaitsee otteluun suosikin paikkansa, mutta ei millä tahansa kertoimella. Tällä hetkellä kotijoukkueen kertoimet heiluvat kakkosen alapuolella ja ne eivät mielestämme ole enää pelattavia. Nyt kuitenkin ottelun panokset kasvavat ja koska otteluparin maaliodottama menee pilvissä, niin lähdemme kokeilemaan pientä underia tähän otteluun. Varsinaisella peliajalla under 6.5 maalille tarjotaan alle 1.8 tyyppisiä kertoimia ja kun otamme jatkoajan huomioon, niin ainoa tulos jolla kohteemme voi mennä pieleen on varsinaisen peliajan 3-3 tulos. Näin ollen kun jatkoajan jälkeinen under nostaa kerrointa yli 0.2 yksikköä, niin me nappaamme sen lapulle.

 

» Jatkoaika mukaan lukien alle 6.5 maalia
1.98
100 € ilmaisveto
1.98
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ