Minnesota Wild

2.15

Yön NHL-kierroksella Minnesota Wild saa vieraita idästä, kun Carolina Hurricanes saapuu Xcel Energy Centeriin. Ottelu käynnistyy klo: 03:00 Suomen aikaa ja matsin voi katsoa suorana Unibet TV:stä!

VedonlyöntisivustoBonus & livestreamBetsaa & Katso
Kaikki NHL-ottelut suorana ja 100% bonus

Minnesota Wild palaa vieraskiertueelta kotiin

Minnesota Wild palaa vieraskiertueelta takaisin kotiluolaan ja aloittaa samalla kolmen ottelun mittaisen kotipelisarjansa, jossa joukkue kohtaa Carolina Hurricanesin lisäksi Buffalo Sabresin sekä Florida Panthersin.

Minnesota Wildin neljän ottelun mittainen vieraskiertue oli mollivoittoinen, kun joukkue aloitti kiertueensa pirteästi voittaen niin Edmonton Oilersin (1–4) kuin San Jose Sharksin (2–5).  Raskas kiertue otti kuitenkin veronsa ja joukkue hävisi kaksi viimeistä ottelua Los Angeles Kingsille (2–1) kuin Vegasille (6–4). Mollivoittoisesta kiertueesta huolimatta Wild on ollut tällä kaudella läntisen konferenssin positiivinen yllätys ja joukkue majailee läntisen konferenssin sekä Keskisen divisioonan kärjessä.

Minnesota Wild saa takaisin puolustaja Jonas Brodinin, joka ottaa paikkansa kakkosparissa Mathew Dumban rinnalla. Maalissa aloittaa Cameron Talbot (91,68/2,71).

Carolina päättää raskaan kiertueensa

Rod Brindamourin johtama hurrikaanilauma päättää Xcel Energy Centeriin viiden ottelun mittaisen vieraskiertueensa. Carolina aloitti kiertueensa kolmella voitolla, kun hurrikaanin alle jäivät niin Winnipeg Jets (2–4), Calgary Flames (1-2ja) kuin Edmonton Oilers (1–3). Voittojen takuumiehenä hääri – kuka muu muka, kun Sebastian Aho, joka painoi Flames verkkoon kaksi maalia ja Edmonton ottelussa kahden maalin lisäksi kapellimestari oli syöttämässä kolmetta maalia.

Aho ei kuitenkaan pelannut enää tappiopelissä Vancouver Canucksia (2–1) vastaan, kun suomalaisässä oli sivussa flunssan takia, mikä lopulta varmistui koronaksi. Saman kohtalon koki hyökkääjä Seth Jarvis ja näin molemmat herrat ovat jumissa Kanadassa koronaprotokollan takia – eivätkä pelaa tänään. Carolinalla on loukkaantuneena Jordan Martinook. Maalissa aloittanee edellisen ottelun luukkua avannut tanskalaiskassari Frederik Andersen (92,98/1.93).

Wild ennakkosuosikkina otteluun

Minnesota Wild saa loistavan sauman palata takaisin voittokantaan kahden tappio-ottelun jälkeen, kun vastaan asettuu reissussa rapistunut Carolina Hurricanes. Joukkueet kohtaavat tällä kaudella ensimmäistä kertaa ja on sanomattakin selvää, että vierasjoukkue on menettänyt jo terävimmän teränsä raskaalla kiertueella. Ahon puuttuminen näkyi jo edellisessä ottelussa ja tulee myös näkymään tässä ottelussa. Viides vierasottelu seitsemän päivän sisään kaikkine säätöineen Kanadan rajalta takaisin Yhdysvaltojen puolelle sekä koronaprotokollineen on eittämättä syönyt Carolinan iskukykyä.

Tässä ottelussa haisee vierasjoukkueella todellinen ulospuhallus ja kotiin pääseminen voi olla päällimmäisenä mielessä enemmän kuin illan ottelu. Wildin palatessa omalle tasolleen pelillisesti, voi ottelusta tulla todella vaikea vierasjoukkueelle ja tämän huomaa jo kertoimissa, kun kotijoukkueen kertoimet ovat illan aikana tulleet alaspäin.  Odotamme kotijoukkueelta paluuta tasolleen, joka tietää vaikeaa iltapuhdetta Carolinalle ulospuhalluksen merkeissä.

Betsaa & Katso – Unibet TV näyttää NHL-kauden suorana

Jääkiekkofanien rukouksiin on vastattu! Unibet TV näyttämää NHL-ottelut kaudesta 2021–2022 alkaen suorana omassa live stream -palvelussaan. Unibet on tehnyt kolmen vuoden sopimuksen NHL-lähetyksien näyttämisestä, mikä mahdollistaa NHL-otteluiden katsomisen vaivattomasti pikkurahalla. Sinulla tarvitsee vain olla Unibetin ilmainen pelitili ja siellä positiivista saldoa yhden sentin (0,01 €) verran ja kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissasi suorana!

» Minnesota Wild
2.15
100% ensitalletusbonus 300€ asti
2.15
Talleta 100€, pelaa 200€
2.06
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.05
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.05
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
2.05
Talleta 10€ Pelaa 60€

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ