Colorado Avalanche - maalit yhteensä - Erä 2: Yli 1,5

2.28

Tulevana yönä jatkuu Nashville Predators – Colorado Avalanche -ottelusarja. Kotijoukkue Nashville Predators on ajettu ahtaalle ja joukkue pelaa selkä seinään vasten, kun edessä on sarjan neljäs osaottelu. Colorado Avalanche johtaa sarjaa 3-0 ja pääsee ensimmäistä kertaa kokeilemaan sarjan katkaisua Bridgestone Areenalla. Ottelu käynnistyy varhain tiistaiaamuna klo: 04:30 Suomen aikaa.

Nashville Predators - Colorado Avalanche 10.05.2022

Colorado Avalanche nöyryytti Nashville Predatorsia Bridgestone Areenalla

Sarja siirtyi kahden ottelun jälkeen kantrikaupunkiin Colorado Avalanchen johtaessa sarjaa kahden ottelun jälkeen 2-0. Colorado näytti kaapin paikan kahdessa kotiottelussaan Ball Areenalla ja Nashvillen oli keksittävä päävalmentaja John Hynesin johdolle resepti, miten vastata Coloradon pelillisiin asioihin kotipyhätössä, sillä Nashville oli ollut täysin vastaantulija kahdessa ensimmäisessä ottelussa.

Kolmas osaottelu käynnistyi kovalla tempolla molempien joukkueiden luodessa maalipaikkoja, ja pelinopeus oli todella kova. Ensimmäisen erän edetessä, sai Colorado paremmin ottelusta otetta ja Nashville joutui rikkomaan.

Ensimmäisen erän lähestyessä puolimatkan krouvia, otti Eeli Tolvanen jäähyn ja Colorado pääsi ylivoimalle. Coloradon ykkösylivoima ei saanut tarvittavaa tulosta, mutta kakkosylivoima sai värkättyä kiekon ohi Connor Ingramin, kun Artturi Lehkonen ohjasi Samuel Girardin laukauksen maalin edestä ensimmäistä kertaa ohi kanadalaiskassarin.

Ensimmäisen erän viimeisellä neljänneksellä Luke Kunin huitoi itsensä jäähylle ja Colorado pääsi jälleen ylivoimalle. Nyt oli ykkösylivoiman vuoro onnistua, kun tähtisentteri Nathan MacKinnon lapioi vierasjoukkueen 0-2-johtoon. Kotijoukkue avasi omat maalihanansa vielä ensimmäisessä erässä, kun Matt Duchene rannelaukaus yllätti Darcy Kuemperin.

Ennen avauserän päättymistä nähtiin todella vaarallinen tilanne Coloradon maalin edessä, jossa Nashville-sentterin Ryan Johansenin lavan kärki meni kamppailutilanteessa Kuemperin maskista läpi, sillä seurauksella, että kanadalainen sai silmäänsä osuman. Kuemper loukkaantui tilanteessa sen verran pahasti, että ei pystynyt jatkamaan ottelua ja maalinsuulle luisteli kakkoskassari Pavel Francouz.

Toisessa erässä Colorado lisäsi kierroksia

Toisessa erässä Colorado lisäsi kierroksia ja sai luotua loistavia maalipaikkoja sekä pitkiä hyökkäyksiä Nashvillen kenttäpäätyyn. Vierasjoukkueella oli kuitenkin intoa niin paljon, että pieni huolimattomuusvirhe toisen erän alussa päästi kotijoukkueen peliin mukaan, kun Tolvanen kuittasi oman avauserän jäähynsä tasoittamalla ottelun 2-2.:een ylivoimalla Josh Mansonin istuessa jäähyaitiossa.

Nashville Predatorsin tasoitusmaalin jälkeen Colorado otti tyystin pelin hallinnan itselleen. Ottelun ylitettyä puolivälin, siirsi kapteeni Gabriel Landeskog ylivoimalla vierasjoukkueen jälleen johtoon Mikko Rantasen ja Cale Makarin esityöstä. Vierasjoukkueen yli-innokkuus kostautui kuitenkin jälleen kerran jäähyn muodossa, ja Nashville rankaisi toistamiseen ylivoimalla, kun Roman Josin jäätävä pommi viivalta upposi ohi Francouzinin.

Coloradon pelikuri parani 3-3-tasoitusmaalin jälkeen, ja reilu minuutti kotijoukkueen tasoitusmaalista Landeskog vei illan toisellaan jälleen vierasjoukkueen johtoon. Hynes koitti haastaa maalia, mutta se ei tuottanut tulosta, ja Colorado pääsi haastamisen seurauksena jälleen ylivoimalle. Loistavan runkosarjan pelannut Nazem Kadri kuittasi ylivoimalla ja vei vierasjoukkueen jo turvallisen tuntuiseen 3-5-johtoasemaan.

Päätöserä oli pelkkä muodollisuus – Nashville Predators oli lyöty

Päätöserässä Colorado hallitsi ottelun virtausta ja tylsytti Nashvillen pelin. Viimeinen sinetti ottelulle saatiin päätöserän puolivälissä, kun puolustaja Devon Toewsin lämäri yllätti Ingramin ja Colorado siirtyi jo kolmen maalin johtoon. Ingram voi ottaa maalin täysin oman piikkiinsä. Loppulukemat 3-7 sinetöi tyhjään maalin venäläislaituri Valeri Nichushkin, joka avasi maalitilinsä tämän kevään pudotuspeleissä. Coloradolle tärkeä voitto vieraskaukalossa maalein 3-7.

Molempien maalivahtitilanne on auki

Ennen sarjan neljättä ottelua molempien joukkueiden maalivahtiosasto on iso kysymysmerkki. Tällä hetkellä näyttää siltä, että Juuse Saros ei pysty vielä pelaamaan, ja Hynes joutuu tekemään ratkaisun Ingramin ja David Rittichin välillä. Kuemperin silmässä sen sijaan on turvotusta, ja alustavien tietojen mukaan kanadalaiskassari pelannee nelosottelussa, jos turvotus laskee. On kuitenkin hyvin todennäköistä, että maalissa aloittaa Francouz.

Colorado Avalanche paketoi sarjan – Nashville Predators aloittaa kesäloman

Jared Bednarin piiskuroima Colorado lähtee jälleen kerran ennakkosuosikkina nelosotteluun ja kertoimet ovat vierasjoukkueelle sen mukaiset. Colorado on ollut pelillisesti koko sarjan edelle ja on suorastaan mahdottomuus uskoa, että Nashville pystyy vetämään kanin hatustaan ja haastamaan Avalanchen vielä tässä sarjassa.

Tässä sarjassa on oltu kohtalaisen hyvin jyvällä heti alusta alkaen, ja kolmesta vihjeestämme olemme napanneet kaksi kiinni. Coloradon aktiviinen karvaus- ja riistopelaaminen tuottaa järkyttävän paljon ongelmia Nashvillen puolustukselle. Varsinkin toisessa erässä pelin virtaus on Coloradon hallussa ja joukkue saa pitkiä hyökkäyksiä Nashvillen puolustusalueelle, ja pääsee samalla vaihtamaan hyökkäysalueella, mikä on ollut tässä sarjassa iso ongelma kantrikaupungin ylpeydelle.

Me jatkamme edellisen pelin linjaa, ja uskomme vahvasti siihen, että Coloradon pelitapa tuottaa jälleen kerran ongelmia toisessa erässä, jossa vierasjoukkue pääsee rummuttamaan Nashvillen hyökkäysalueella ja pakottaa kotijoukkueen rikkomaan. Viime ottelussa viidestä ylivoimasta Colorado naulasi neljästi, joista kaksi toisessa erässä tehden lopulta kolme kaappia toisessa erässä.

» Colorado Avalanche - maalit yhteensä - Erä 2: Yli 1,5
2.28
100 € ilmaisveto
2.28
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ