Colorado Avalanche - 1,5

2.32

NHL-kierroksen yksi mielenkiintoisimmista otteluista pelataan läntisen konferenssin Keskisessä divisioonassa, kun voittoputkessa liitävät joukkueet Nashville Predators ja Colorado Avalanche iskevät yhteen tulevana yönä klo: 03:00 Suomen aikaa. Yön estradina toimii Predsien kotipyhättö Bridgestone Arena. Kaikki NHL-ottelut suorana Unibet TV:stä>>>

VedonlyöntisivustoBonus & livestreamBetsaa & Katso
Kaikki NHL-ottelut suorana ja 100% bonus

Nashville Predatorsia riivaa korona

Nashville Predators liitää tällä hetkellä viiden ottelun voittoputkessa ja joukkue palaa takaisin kotiaskiin neljän ottelun mittaiselta vieraskiertueelta, joka oli joukkueelle menestys. Vieraskiertueen aikana Predsien kovan iskukyvyn saivat kokea niin Detroit Red Wings (2–4), New York Islanders (2–5), New Jersey Devils (2–3) kuin New York Rangers (0–1). Kantrikaupungin pelimannit saivat ylimääräisen vapaa päivän, kun Calgary -ottelu jouduttiin siirtämään liekkipaitojen runsaiden koronapositiivisten pelaajien takia tuonnemmaksi.

Koronavirus riivaa myös Nashville Predatorsia, kun koronalistalle ovat joutuneet joukkueen ykkössentteri Mikael Granlund, Ryan Johansen, Philip Tomasino, Michael McCarron sekä Matt Luff. Yleensä, kun korona lähtee leviämään joukkueen sisällä, tulee myös uusia tapauksia yllättävänkin nopeasti – ja se on Nashvillen kannalta huolestuttavaa. Nashvillen huonoa tilannetta lisää myös Matt Duchenen loukkaantuminen.

Kun pelaajien lisäksi poissa ovat penkin takaa päävalmentaja John Hynes sekä apuvalmentajat Dan Lambert ja Todd Richards, on kotijoukkueen tilanne tukala. Farmista on ylös kutsuttu hyökkääjät Cody Glass, Rocco Grimaldi, Mathieu Olivier ja Cole Smith. Kotijoukkueen penkin takana Colorado-ottelussa häärivät AHL-piiskurit Karl Taylor (päävalmentaja Milwauke) sekä apuvalmentaja Scott Ford. Maalissa aloittanee ykkösmolari Juuse Saros (92,54/2.24).

Coloradon peli kulkee mallikkaasti ja mestaruusjuna puksuttaa eteenpäin

Läntisen konferenssin yksi suurimmista mestarisuosikeista on saanut pelinsä pikkuhiljaa muottiinsa ja joukkue saapuu Bridgestone Arenalle viiden ottelun voittoputkessa ja viimeisestä 10 ottelusta takkiin on tullut varsinaisella peliajalla kahdesti. Avsien hyvä vire näkyy myös sarjataulukossa, kun joukkue on hiipinyt hyvien esityksien ansiosta lännen kärkikarkeloihin.

Colorado teki selvää ennen kantrikaupunkiin saapumista kolmen kotipelisarjan aikana idän joukkueista, kun Ball Arenalla kaatui niin Detroit Red Wings (7–3), Florida Panthers (3–2) kuin New York Rangers (4–2).

Avsien kokoonpanosta puuttuu puolustaja Dewon Toews (koronalistalla), kapteeni Gabriel Landeskog, Ryan Murray (puolustaja) sekä Bowen Byram (puolustaja). Maalissa aloittanee ykkösmolari Darcy Kuemper (90,72/2,77).

Bridgestone Arenalla nähtäneen pyörremyrsky Denveristä

Joukkueet kohtaavat toisensa nyt toista kertaa tällä kaudella. Ensimmäinen ottelu pelattiin Denverissä Coloradon kotiluolassa Ball Areenalla, jossa Avsit eivät antaneet Predatorsille palaakaan, vaan naulasivat taululle tylyt 6–2-lukemat.

On sanomattakin selvää, että pitkä vieraskiertue sekä korona sotkevat Nashvillen rutiineja huomattavasti ja illan ottelusta on odotettavissa todella vaikea kotijoukkueelle, jonka ainoa toivon kipinä lepää hurmoksessa elävässä kotiyleisössä.

Yhtä kaikki! Colorado pelaa tällä hetkellä erittäin hyvää lätkää ja on äärimmäisen vaikea voitettava. Koska kyseessä on konferenssin ja divisioonan sisäinen ottelu, on vaikea uskoa, että Jared Bednar ei saisi joukkuetta motivoitua siipirikkoista Nashvilleä vastaan.

Coloradon pelissä on vielä puutteita, varsinkin maalivahti- ja puolustuspelaamisessa, mutta kun hyökkäyspeli tuottaa tarvittavaa tulosta illasta toiseen – on tässä kohteessa vain yksi suosikki.

Nashvilleltä puuttuu keskikaistalta sen verran tulosyksikön ja pelin elementin pelaajia, että joukkueen on turvauduttava todella yksinkertaiseen jääkiekkoon. Tästä voi tulla yllättävänkin vaikea ottelu kotijoukkueelle niin pelillisesti kuin henkisesti, että selkäranka saattaa katketa Coloradon pelillisiin pyörteisiin hyvinkin nopeasti ja tästä syystä vierasjoukkuetta uskaltaa panostaa tasoituksella.

» Colorado Avalanche - 1,5
2.32
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.32
100 € ilmaisveto
2.32
100 € ilmaisveto
2.25
Talleta 10€ Pelaa 60€
2.25
100% ensitalletusbonus 100€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ