1X

1.80

Tänään NHL:ssä pelataan kaksi Primetime-ottelua. Ensimmäisessä ottelussa kohtaavat itäisen konferenssin New Jersey Devils ja läntisen konferenssin Edmonton Oilers. Ottelu käynnistyy klo: 20:00 Suomen aikaa ja pelipaikkana on paholaisten kotiluola Prudential Center. Ottelu käynnistyy paikallista aikaa aamupäivällä klo: 13:00.

New Jersey Devils sai tauon hyvään paikkaan

Koronavirus toi oman lisämausteensa jälleen kerran NHL:ään ja pelejä jouduttiin perumaan runsaiden tartuntojen takia ennen kuin homma saatiin taas käyntiin joulupyhien jälkeen. Lindy Ruffin luotsaamalle paholaisryhmälle tauko peleistä tuli loistavaan paikkaan ja joukkue ilman muuta hyötyi 10 päivän tauosta.

New Jersey Devils ajautui ennen koronaviruksen tuomaa taukoa kuuden ottelun tappioputkeen ja joukkueen peli oli todella kateissa. Paholaiset tulivat pakotetulta tauoltaan huomattavasti raikkaampana ja joukkue onnistui katkaisemaan tappioputkensa Buffalo Sabresin kustannuksella, kun joukkue haki todella tärkeän vierasvoiton KeyBank Centeristä maalein 3–4. Voitto loi varmasti uskoa joukkueen tekemiseen, vaikka pelissä on edelleen parannettavaa – on suunta oikea.

Devils painii muitten joukkueiden tavoin loukkaantumisten sekä koronan kanssa, ja tämän hetken tiedon mukaan poissa kokoonpanosta aamupäiväottelusta ovat pitkäaikaispotilas Jonathan Bernier (maalivahti), Tomas Tatar (hyökkääjä), Jimmy Vesey (hyökkääjä) sekä Miles Wood (hyökkääjä). Maalissa aloittanee ykkösmolari Mackenzie Blackwood (89.98/3.13).

Edmonton Oilers saapuu New Yorkin talousalueelle

Edmonton Oilers saapuu New Yorkin talousalueelle viettämään Uuttavuotta. Öljymiehet kohtaavat viiden päivän aikana Devilsin lisäksi huomenna New York Islandersin ja parin vapaapäivän jälkeen vielä Madison Square Gardenin kirkkaissa valoissa New York Rangersin ennen kuin vieraskiertue tulee loppiaisena päätökseen Torontossa.

Edmonton saapuu New Yorkin talousalueelle suoraan St. Louisista, missä öljymiehet kävivät ottamassa nuottipaidoilta 4–2 kaakeliin Enterprise Centerissä.

Oilers kärsii niin ikään poissaoloista ja tämän hetken tiedon mukaan poissa ovat ainakin pitkäaikaispotilaat Josh Archibald (hyökkääjä), Zack Kassian (hyökkääjä) sekä Kris Russell (puolustaja). Jesse Puljujärvi on otettu pois koronalistalta, kuten myös puolustaja Darnell Nurse ja molempien oletetaan olevan kokoonpanossa aamupäivällä. Maalissa aloittaa Mike Smith (90,98/3,38).

Kauden ensimmäinen kohtaaminen

New Jersey Devils ja Edmonton Oilers kohtaavat ensimmäistä kertaa tällä kaudella toisensa. Joukkueet ovat viimeksi ottaneet toisistaan mittaa marraskuussa 2019. Aamupäiväottelu tuo aina omat lisähaasteensa ja siinä on pieni etu kotijoukkueella. Edmontonin peli nuottipaitoja vastaan ei ollut mitään maata mullistavaa, eikä kotijoukkueen pitäisi missään olosuhteissa olla näin suuri altavastaaja, mitä kertoimet antavat ymmärtää.

Paholaiset olivat erittäin aktiivisia hyökkäyspäässä Buffaloa vastaan ja joukkue loi alati vaarallisia maalipaikkoja liukuhihnalta ja ottelun tulos ei näytä koko kuvaa joukkueen ilmeestä. Ruff myös tietää, että jos haluaa Edmontonin voittaa, on jäähyboksista pysyttävä poissa – ja tätä on varmasti painotettu. Samoin viimeinen vaihto-oikeus on tässä kohtaa etu, kun tarvitsee pimentää Connor McDavid sekä Leon Draisaitl, jotka ovat hyökkäyspelin sielu. Jos Devils jatkaa samanlaista peli-ilmettä kuin Buffaloa vastaan, varsinkin hyökkäyspelin osalta, on kotijoukkueella loistava paikka jatkaa voittojen tiellä. 1X-merkin kertoimet ovat vielä nousussa ja siihen myös tartumme tässä kohteessa.

» 1X
1.80
100 € ilmaisveto
1.80
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.80
100 € ilmaisveto
1.78
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.78
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.78
Talleta 10€ Pelaa 60€

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ